Įkraunama...
Įkraunama...

Globėjai ir ne tik plepa toliau

QUOTE(Skiautelė @ 2010 09 26, 18:22)
tai kad paspaudus mano žinutėje ant až iškarto atidaro žinutės rašymo langą...
O kaip gali nebūti lietuviškų raidžių?  g.gif

Atleiskit,kad mes pradejom susirasineti asmeniskai ax.gif
Taigi,kad nera,o naujas kompas...Mielu noru parasyciau(kas,kad atidaro zinutes langa ir leidzia parasyti,bet issiusti neleidzia,raso,kad nera tokio nario)Kaip ir rasiau,neturiu kaip parasyti"e"su taskeliu..
Na,kaip norite,tiek to palikime taip kaip buvo,busime "slaptos"Skiautele ir Smaika antradieni biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif Sveikutes.
Norejau paklausti, gal yra tarp jusu su globojamu vaikuciu isvykusiu gyventi i uzsieni? Mane domina visos proceduros. doh.gif
Atsakyti
Jus turit omeny ar jusu globojamus vaikus yra isivaikine uzsienieciai?
Atsakyti
QUOTE(Smaika @ 2010 10 12, 21:24)
Jus turit omeny ar jusu globojamus vaikus yra isivaikine uzsienieciai?

4u.gif Ne, ar yra isvykusiu lietuviu globeju i uzsieni su savo lietuviais globojamais vaikais blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(saulenė @ 2010 10 13, 10:30)
4u.gif  Ne, ar yra isvykusiu lietuviu globeju i uzsieni su savo lietuviais globojamais vaikais blush2.gif

Yra.Man atrodo netgi forumiete Laureta ,bet tiksliai nezinau.Aisku,jei ilgesniam laikui turi buti nuolatine globa.Siaip viska galima suzinoti VTATs.O jei trumpam laikui irgi geriau derinti su VTATs.Pati nevaziavau,nei trumpam,nei ilgam laikui,bet girdejau biggrin.gif

Atsakyti
Laureta isivaikino irtada vaziavo i JAV, paskaitykite temas praeitasi metais daug buvo apie tai kalbeta kokiu doku kokiom salim reikia.
Atsakyti
4u.gif Niu aciukas, bent zinosiu, i ka kreiptis...
4u.gif blush2.gif
del isvaziavimo mazai galva suku, bet daug idomiau, kaip ten viskas, kai nuvaziuoji doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulenė: 13 spalio 2010 - 19:34
QUOTE(saulenė @ 2010 10 13, 20:31)
4u.gif Niu aciukas, bent zinosiu, i ka kreiptis...
4u.gif  blush2.gif
del isvaziavimo mazai galva suku, bet daug idomiau, kaip ten viskas, kai nuvaziuoji doh.gif

iš tiesų reikia į Carvel kreiptis. Ji su savo lobotiniais laikinai išvažiavus į Airiją. Nebijkit, tikrai atsakys ir patars smile.gif
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2010 10 13, 21:29)
iš tiesų reikia į Carvel kreiptis. Ji su savo lobotiniais laikinai išvažiavus į Airiją. Nebijkit, tikrai atsakys ir patars smile.gif

Aciu 4u.gif Parasysiu az blush2.gif
Atsakyti
Kur visos dingę?
Atsakyti
Sveikos, norejau Jusu paklausti kaip vertinate vaiku globeju ir iteviu rengimo programa Pride? smile.gif Ir taip pat kaip vertinate socialine parama teikiama globejams, kur kreipiates kai iskyla problemos?smile.gif(ar tai i institucijas jei taip tai i kokias pirmumo eile, o gal tik i gimines, nes nepasitikit institucijom) Labai noreciau suzinoti apie tai, nes apie tai rasau bakalaurini darba ir labai buiciau dekinga uz jusu issamius ir nuosirdziu atsakymus. Dar karta aciu:)
Atsakyti
vakar vartėm senas nuotraukas ir braškė su nuostaba žiūrėjo į nuotraukas 'iš grupės" - globos namų - kur aš čia? pas kokią nors tetą svečiuose? bigsmile.gif
va.

user posted image
Atsakyti