QUOTE(Karusia @ 2010 11 18, 16:38)
pas mus tokia situacija buvo su daiktų ėmimu - na kodėl aš negaliu pasipuošti tavo akmenėliais, dažytis tavo lūpdažiais, imti telefono?
bet pasakiau kažkada griežtai - mano lūpdažiai, mano akmenėliai (papuošalas iš akmenėlių) yra mano, tavo yra tavo. jei tu imsi mano - aš gadinsiu tavo. sulaužiau lūpdažius, kai vėl radau jos daiktuose savo papuošalus. klykė taip, kad kaimynai tikriausiai norėjo policiją kviesti. išėjau į virtuvę, išsiverkė, atėjo. praėjo kažkuria prasme, nors mano naujintelaitis telefonas taip ir dingo be pėdsakų... užteko nenusileisti vieną kartą ir tokio karo nebeturim.
o apie saldumynus

valgytų dieną naktį - geriausiai - spurgas su riebiu pienu ( o šitokia kūdena). o gydytoja - uždraudė, nes oda tiesiog lupasi. išrašė antialergenų, bet tikrtai neduosiu be specialių tyrimų, įtarė pagal kraujo kažkurį rodiklį. uždraudė naudoti daug angliavandenių.

visos bandelės, sausainiai, saldainiai atidėti į šalį ir net namuose nėra, kad vaiko negraudinčiau

tiesa, oda pagerėjo, nežinau ar nuo to spec. tepalo, ar nuo saldumynų nebuvimo.
Mano kosmetika imdavo mano vyresnele kai buvo maza, dabar vyresneles ima mazoji, taigi dinastija tesiasi

Oi kaip pyksta

vyresnele. sakau ar pameni kai as bardavausi...
Nustojo imti, kai buvo nupirkta asmeniskai. Tas pats ir dabar. Tik kad mazoji nesaugo, kur nese ten pamete

O paskui sako, dingo
Kolkas musu alergija nekamuoja, tad net nezinau kaip butu jei taip nutiktu
QUOTE(Skiautelė @ 2010 11 18, 17:11)
neduokite mums valgyt,bet leiskite kalbėti apie vaikus
jei tepalai hormoniniai,visiškai sutinku su Alfija,kad geriau antihistaminai
pietų pas mus valgo ne visi,daugiausia tie,kurie gauna nemokamą maitinimą.O maniškė po darželio prievartos nebenori net pusryčiauti mokykloj,nors nešiojasi pinigėlių-tikiuosi,kad kažkada susigundys

Bet ot laikai atėjo... Reikia gundyt vaikus bandelėmis
Ir kiek rūpesčio dėl to:reikia sumuštinių,kažko saldaus,vaisių,atsigert Vyrui į darbą mišrainės-nerandu laiko net dirbti
Siūlo vis gerų darbų,bet reikia išeiti iš namų 06:30 ir pareiti 18:30
o panelė į mokyklą išeina tik 08:15 ir grįžta 13:15-15val(kai anglų ir šokiai)
Kaip jūs susitvarkot su ta problema?
As to nesureiksmindavau, bet pergyvendavau kaip ji ten. Kadangi daug dirbau, nes buvau vienintele seimos maitintoja, vyresnele viena namie daug laiko praleisdAVO viena. Visko buvo, bet padeti as kontroliavau. Veliau kad nesijaustu vienisa, irasiau i burelius. Nelaikiau siltnaminem salygom. Isgyvenom. Savarankiska. Nemegsta kai as jai gaminu, nes pati pasigamindavo maista nuo 7 metu.

Tvarkosi irgi pati... bet reik man priminti primint primint... Vyresnele taip ir neismoko po mokyklos persirengti rubu. O mazoji visada tai daro. Man patinka kai mano mergaites savarankiskos, neisikibusios i sijona.
QUOTE(Vistik @ 2010 11 19, 09:08)
1,Jei atvirai, dėl savęs- neįsivaikinčiau. Dėl jos- taip, jei tik norėtų. Man jokio skirtumo,nesulaikysiu, nesustabdysiu jei norės išeiti, išeis ir įvaikinta, jei ne fiziškai, tai dvasiškai, nesulaikysiu įsivaikinimu. Labai noriu, kad ji mus tiesiog mylėtų,kaip ir mes ją, tiesiog, be jokių statusų.
2,Ne apie tai kalbėjau. Be abejo baudžiu vienodai. Kalbėjau apie bendrą dėmesį, jo Fėjai daugiau, natūraliai taip gaunais,kadangi abi visur kartu. Na sūnus jau su panelėms vaikšto
3, Niekur nieko neriboju namuose, išimtinai neleidžiu niekam rankinės liesti, nes ten ir taip bardakas, o jei įkištų nosį ji, tai iš vis tragiška būtų, na gumą ji vistiek iš jos iškrapšto.

Tačiau be pagulėjimo lovoje ji manau nemokėtų gyventi. Miegam visi savo lovose, o va pagulėti, tai vakarais jau yra privaloma, būtina ir kitaip neįmanoma, pagal ją, o ir man faina, kai ji prisiglaudusi prišnibžda man viskių malonybių,paslapčių, ko nespėjo dieną pasakyti. Arba visi žiūrim kokį filmą.
seimoje as nenoreciau buti sugyventine. man mieliau zmonos statusas. tad Ivaikinimo statusa as suprantu siek tiek kitaip. Man ramu, niekas man nenurodineja ka turiu daryti su ivaikintu vaiku. Jo teises prilygsta biologiniam. As nesisavinu vaiku, as juos auginu kazkam kitam. Siuo atveju uzaugusios bus zmonos, mamos ir tures savas seimas, ir joms bus kur kas svarbiau ju seimos guolis nei mama. Man liks tik pagarba kaip mamai.
As neimciau globoti, man nepriimtina. Galbut nenoriu problemu, kad man kas nurodinetu ir drumstu man seimos ramybe. Nenoriu svetimu zmoniu namie.
taciau lenkiu galvas pries globejus, nes tie vaikuciai jei ne globejai, taip ir liktu neparagave seimos. Jie manau psicholigiskai labiau turetu buti tvirtesni, stipresni nei tie kurie isivaikina.
Globojamas, ivaikintas ar biologinis iseina ir palieka namus, nes tai normalu. Jie kuriasi savo gyvenima, taip kai supranta.
perejau per temukes, pasisakiau

. vaistukai suveike, reikia padirbet.

Gyvenime nesu sirgusi bronchitu... bet dabar zinau kaip skauda