QUOTE(rutikė @ 2010 11 19, 21:21)
Mūsų sūniukui 2,5 metų, jis pas mus jau apie 2 sav. Jo raida šiai dienai atrodo normali, nors gimė pas narkomanę, alkoholikę.
Šiandien ir vėl nepavyko užliūliuot, -supau ilgai (prieš tai jau buvo išsidūkęs; maudėsi, tepėmės aliejuku), niūniavau, sekiau pasakas, gulėjo ramiai, markstėsi, po to staiga rėkia:ką čia darai, ir taip be galo. Atrodo, kad jaučiasi nesaugiai, bijo užmigti, kai aš šalia. Žodžiu, pasupau, ramiai paguldžiau, atsibučiavom, sakau labanakt, o jis man "ką", aš labanakt, o jis "ką", atrodo bando įtraukt į žaidimą. Uždariau duris, keletą kartų riktelėjo, ir tylu. Man atrodo, jei būčiau šalia, tai visą naktį nemigotų
Šiandien ir vėl nepavyko užliūliuot, -supau ilgai (prieš tai jau buvo išsidūkęs; maudėsi, tepėmės aliejuku), niūniavau, sekiau pasakas, gulėjo ramiai, markstėsi, po to staiga rėkia:ką čia darai, ir taip be galo. Atrodo, kad jaučiasi nesaugiai, bijo užmigti, kai aš šalia. Žodžiu, pasupau, ramiai paguldžiau, atsibučiavom, sakau labanakt, o jis man "ką", aš labanakt, o jis "ką", atrodo bando įtraukt į žaidimą. Uždariau duris, keletą kartų riktelėjo, ir tylu. Man atrodo, jei būčiau šalia, tai visą naktį nemigotų
Laba diena Rutike, nebijokit jis tik gal manipuliuoja turputi jumis. Mes isivaikine ir vaikeli ir ji pas mus pati uzmiega. Draugai panasaus amziaus pasieme ir berniuka, kaip jusu laiko jiems ir sunkus buvo pirmi menesiai ir uzmiega jis vienas, jei jis nenroi tiek to leiskit paciam uzmigt vienam. Del sisiojimo i kelnias pas juos ir kazkur menesio laiko reike kol vel isivaziavo be pamperso ir i kelnis darymo. Nors ir dardabar pasitaiko, kad padaro i kelnes. Pas juos jis jau nuo vasaros visko budavo ir pykdavo, kad maista jo atima, nors jo nevalgo viako buvo. Vaikui ir reik apsiprast juk jam viskas ir pasikeite staiga.