QUOTE(Vistik @ 2010 11 26, 16:49)
Pas mus tas pats, ir aš dar dirbu.
Aš dar bijočiau dėl Fėjos, ji dar gali dantis sukandus leisti man apsikabinti sūnų, nu ne taip gi jau dažnai, dar mes galim pasikalbėti su juo, pagaliau jis jau nesėdi man ant kelių, ir nereikia jo migdyti supant, o čia atsirastų tikra konkurentė. Jei mes kažko norim pasikalbėti su sūnum ir jis prisėda šalia, mano Fėjai iš karto suskausta dantį, pilvą, ji labai tuo metu nori parodyti piešinį, tuo metu tiek ,,svarbių reikalų'', kad be mamos niekaip išsiverst neišeina...
bandau isivaizduoti savo mazyle jei taip elgtusi... na buna kaip lenda i akis, kai tuo metu kalbu su dukra, vyru... as pasakau, tik minutele, dabar as uzimta, tuoj galesim kalbetis. Tikrai palaukia ir jokiu manipuliavimu nera. Na buna kai tikrai skauda, susizeidzia, tuomet jau ji pirmiau.

Mano mazyle labai savarankiska. Sakyciau jos amziuje gal per daug. Bet ji tokia nuo pat mano pazinties su ja...
QUOTE(ZAIKA2 @ 2010 11 26, 18:27)
kiekvienas vaikas kuris auga seimoje nuo mazens zino kaip tas virvutes vyti. maiske kai mato kad man jau kantrybe labai labai truksuoi ir kad tuo baigsiis ne blogai o labai blogai tai tuoj pasipraso ant ranku ir buciuoja ji zino kad ant ranku as jos nebarsiu ir niekaip nebausiu va ir naudojais tuo . Karta taip prakabojo su buciukais pusvalandi nes as vis putojausi del jos elgesio
vat butent. maniske zino, kad man nepatinka kai ji verkia. Tai jeigu kas truputeli ir verkia, o juolab jeigu meluoja

... o as pykstu

. Pastatau pries veidrodi, sekunde ir nebeverkia

. Ji i save nenori ziureti kaip verkia, bet man reik ziuret i ja...Nu ir kariaunam abidvi