Įkraunama...
Įkraunama...

MRU moksliukių klubas

Sveikos. Šiuo metu rašau darbą apie Lietuvos lenkų švietimo politiką ir jos problemas. Pirmas mano darbo skyrius susideda: Tautinių mažumų teisių samprata Lietuvos įstatymuose. Gal žinot ką nors tokia tema, koks autorius rašo? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(negriuke @ 2010 03 30, 22:17)
Sveikos. Šiuo metu rašau darbą apie Lietuvos lenkų švietimo politiką ir jos problemas. Pirmas mano darbo skyrius susideda: Tautinių mažumų teisių samprata Lietuvos įstatymuose. Gal žinot ką nors tokia tema, koks autorius rašo? blush2.gif

kad labai lengva poteme (o ir siaip tema visai faina thumbup.gif ), imkite istatymus susijusius su ivairiom mazumom ir ziurekite. Nemanau, kad koks nors autorius tokia tema rase, nes cia grynai nusirasymas is istatymu.
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2010 03 30, 22:22)
kad labai lengva poteme (o ir siaip tema visai faina  thumbup.gif  ), imkite istatymus susijusius su ivairiom mazumom ir ziurekite. Nemanau, kad koks nors autorius tokia tema rase, nes cia grynai nusirasymas is istatymu.

Bet čia bakalaurinis darbas, bijau nusivažiuoti, negi čia taip įstatymus nurašyti?.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(negriuke @ 2010 03 30, 22:25)
Bet čia bakalaurinis darbas, bijau nusivažiuoti, negi čia taip įstatymus nurašyti?.. doh.gif

nusirasot ir lyginate ivairiais aspektais, ieskokite kabliuku, spragu itt. smile.gif
O siaip galite pasikonsultuoti su destytojais, manau mielais pades (pades nereiskia, pad pasakys viska kaip turi buti, bet reikiama linkme manau nukreips).
Sekmes rasyme mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AIVUKĖ @ 2010 03 30, 18:05)
nelygink finansų su bt  doh.gif  džiaukis  4u.gif 

o jau yra finansų testuko rezai? mano kolegė laikė, tai įdomu  g.gif

Nu man asmeniskai BT buvo lengviau nei finansai doh.gif BT nors supratau, ko is manes nori, o finansus, kad ir ruosiaus, bet tikrai ne visus klausimus supratau iskart dry.gif Na, bet yra kaip yra, ir taip gerai biggrin.gif

Finansu siandien rezultatai turejo but prie katedros. Tai gal uz poros dienu ir knygelej pasirodys unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Fanfan @ 2010 03 30, 22:43)
Nu man asmeniskai BT buvo lengviau nei finansai doh.gif BT nors supratau, ko is manes nori, o finansus, kad ir ruosiaus, bet tikrai ne visus klausimus supratau iskart dry.gif Na, bet yra kaip yra, ir taip gerai biggrin.gif

Finansu siandien rezultatai turejo but prie katedros. Tai gal uz poros dienu ir knygelej pasirodys unsure.gif

Kazkuri dalis finansu rezultatu jau yra, o visi rezultatai bus po piet. Bet jeigu nekantraujat galit pasiskambinti i katedra. Kai kuriuos jau nudziugino - kitus nuliudino smile.gif
Atsakyti
QUOTE(orta22 @ 2010 03 31, 10:33)
Kazkuri dalis finansu rezultatu jau yra, o visi rezultatai bus po piet. Bet jeigu nekantraujat galit pasiskambinti i katedra. Kai kuriuos jau nudziugino - kitus nuliudino smile.gif

Tai as zinau, kad dziaugsmo bus mazai, tai palauksiu, kol i studiju knygele sudes. Nukelsim liudesi velesniam laikui laugh.gif
Atsakyti
Labutis gal galit pasakyti nors kelis klausimus kaip finansu testas atrode praeita ketvirtadieni vaziavau laikyt bet jo nebuvo tai nerizikavau o si ketvirtadieni is anksto nebelaidzia liepia eit su visais tai nors kelis testo klausimus parasykit busiu labai dekinga blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
O pas ka finansus cia visos laiko/-e?
Atsakyti
Pas Novikeviciu
Atsakyti
QUOTE(Fanfan @ 2010 03 31, 11:38)
Tai as zinau, kad dziaugsmo bus mazai, tai palauksiu, kol i studiju knygele sudes. Nukelsim liudesi velesniam laikui laugh.gif

ir referente minejo, kad perlaikymas balandzio 8 d. g.gif
Atsakyti
Siandien mum per paskaita kaip tik sake kad is jusu islaike kai laike keli simtai tik 20 zmoniu cia kad mus padrasintu finansus mokytis doh.gif
Atsakyti