Įkraunama...
Įkraunama...

MRU moksliukių klubas

sveikutes, gal galite kuri pasakyti, pas Egidija Stauskiene testas buna ar atviri (CPT)? ir kaip ji kaip destytoja? ruosiuosi ketvirtadieni is anksto egzamina laikyti ax.gif
Atsakyti
Nu as labai lauki tos BT skolos ir niekaip nesulaukiu laugh.gif

Izide, aciu 4u.gif

Notariato man buvo tokie klausimai:
Kas priziuri notaro veikla?

Du asmenys sugalvojo istegi UAB, numate, kad jo istatinis kapitalas bus 30 000, 10 000 inese pries eidami pas notara tvirtint nuostatu, o kitus 20 000 susitare, kad parduos savo baldus, saldytuvus ir kita ir tada ines po UAB patvirtinimo pas notara. Notaras atisakae tvirtint toki sandori, ar jis teisius?

Ir kazkoks apie testamenta. Bet daba nebeatsimenu, kaip jis tiksliai skamba. Zinau, kad apskunde teisingumo ministrui notaro veiksmus. Ir tipo ar teisingai ta skunda padave.
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2010 03 29, 17:10)
Cia CT  blink.gif
Gal BT  g.gif

Cia CT mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif gal kasnors turit kokiu konspektu ar seip konors is
Bioetikos, Viesosios nuosavybes igyvendinimo ir Penitencines teises dalyku? Buciau begalo dekinga. rdd@inbox.lt Dar karta aciu 4u.gif
Atsakyti
aš ir baudž.spec. dalies išspręstų uždavinių noriu smile.gif gabijaaaaaa@yahoo.com bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(AIVUKĖ @ 2010 03 29, 15:56)
nežinau, kaip perlaikant, bet kas ėjo anksčiau, tai žodžiu klausinėjo  doh.gif  ax.gif

Vajezau...

QUOTE(little bear @ 2010 03 29, 18:59)
Paja,
uždavinukai bendrajai ar spec. daliai? jei galima ir man į rpelene@gmail.com  4u.gif

Turiu tik BT spec.dalies issprestus uzdavinukus, kuriuos cia dalijo Fanfan, jei neklystu. beda ta, kad negaliu prisijungt prie savo gmail kol kas, tai ir persiust nera kaip. ax.gif

QUOTE(Fanfan @ 2010 03 30, 10:02)
Nu as labai lauki tos BT skolos ir niekaip nesulaukiu laugh.gif

Notariato man buvo tokie klausimai:

lotuliukas.gif Palauk dar truputi. mirksiukas.gif Bet tikras nervu tampymas, ane? Kiek gi ten laikanciu egza buvo-juokas, o keliu lapuku istaisyt negali arba metodininke pamirsta. mirksiukas.gif

QUOTE(Dipsis @ 2010 03 30, 11:57)
aš ir baudž.spec. dalies išspręstų uždavinių noriu smile.gif gabijaaaaaa@yahoo.com bigsmile.gif

Gmail mano streikuoja, persiust negaliu kol kas. Cia daugiau mergyciu juos turejo, tai gal jos gali pagelbet.
Atsakyti
QUOTE(Rrasytia @ 2010 03 30, 12:41)
Sveikos merginos 4u.gif  gal kasnors turit kokiu konspektu ar seip konors is
Bioetikos, Viesosios nuosavybes igyvendinimo ir Penitencines teises dalyku? Buciau begalo dekinga.  rdd@inbox.lt  Dar karta aciu  4u.gif

kazka turiu penitencines, veliau pasiknisiu po kompa, gal atrasiu ka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(orta22 @ 2010 03 30, 13:36)
kazka turiu penitencines, veliau pasiknisiu po kompa, gal atrasiu ka smile.gif

pasiunciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(orta22 @ 2010 03 30, 15:00)
pasiunciau 4u.gif

Aciu labai labai labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2010 03 29, 17:10)
Teises teorija laikiau pas kita destytoja.
As sakyciau beveik pas visus destytojus reikia moketi gerai Vaisvilos vadoveli (is kitur medziagos kaip ir nereikia).
O klausimai man tiksliai tokie kaip nurodyti programoje.

QUOTE(little bear @ 2010 03 29, 18:59)
Man ji tik dėstė, egzaminą laikėm pas kitą, bet paliko gerą įspūdį, jauna,moloniai bendraujanti, mielai diskutuojanti su studentais  smile.gif

aciu uz nuomones 4u.gif
Atsakyti
Tai nejaugi niekas nesusiduret su A. Novikovu??/ doh.gif
Atsakyti
QUOTE(agne.vln @ 2010 03 30, 15:40)
Tai  nejaugi niekas nesusiduret su A. Novikovu??/ doh.gif

negirdėtas schmoll.gif
Atsakyti
Yra baudziakas! Islaikiau clap.gif net 6 thumbup.gif
Atsakyti