Įkraunama...
Įkraunama...

MRU moksliukių klubas

QUOTE(Satide @ 2010 05 21, 10:06)
Jei draugė irgi teisės fakultete, tai jai turėjo toks pats variantas kaip ir mano būti, nes tik 2 variantai buvo- teismingumas ir ATPK..teisė ir valdymas, man regis, kitokius uždavinius gavo  g.gif
Gal katedra ištaisys, tik nežinia ar bus suvesta į knygeles, na bet kažkada sulauksim  smile.gif

Taip, mes visos iš teisės fakulteto. Tai ta viena draugė ir gavo, sakė iš ATPK specialiosiso dalies. O to net neužkliuvo besimokydama.
Na ką, laukiam rezultatų
Atsakyti
QUOTE(MoonbeaM @ 2010 05 20, 09:49)
Aš laikiau, nieko tokia dėstytoja, nebuvo baisu biggrin.gif

o as dar tik ruosiuosi laikyti ir man baisoka.smile.gif, o buvo testas ar atviri klausimai?Gal ka labai akcentuoja ji? smile.gif
Atsakyti
Aš iš teisės ir valdymo ir pas mus ATPK buvo 2 var.: vienas teismingumas, kur mačiau praktiškai viens prie vieno uždavinį vadovėlyje (o vadovėliais kas norėjo, galėjo laisvai pasinaudoti, viena mergina mačiau, kaip atsivertus knygą išplėšė lapą su tuo uždaviniu ir sėkmingai perrašinėjo doh.gif ), o man, deja kliuvo kvalifikavimo uždavinys, kur prirašiau du lapus, atrodė išsprendžiau ir tik išėjus supratau, kad vienos veikos iš vis nekvalifikavau doh.gif
Dabar laukiu ir tikiuosiu kad nors penketui užteks, nes testas 40 proc., uždavinys 60 procentų cool.gif
Atsakyti
QUOTE(madi @ 2010 05 21, 13:01)
Aš iš teisės ir valdymo ir pas mus ATPK buvo 2 var.: vienas teismingumas, kur mačiau praktiškai viens prie vieno uždavinį vadovėlyje (o vadovėliais kas norėjo, galėjo laisvai pasinaudoti, viena mergina mačiau, kaip atsivertus knygą išplėšė lapą su tuo uždaviniu ir sėkmingai perrašinėjo doh.gif ), o man, deja kliuvo kvalifikavimo uždavinys, kur prirašiau du lapus, atrodė išsprendžiau ir tik išėjus supratau, kad vienos veikos iš vis nekvalifikavau  doh.gif
Dabar laukiu ir tikiuosiu kad nors penketui užteks, nes testas 40 proc., uždavinys 60 procentų cool.gif

Sveika, aš irgi iš TV 2 variantą turėjau apie dyzelinį kurą. Bet irgi vieną veiką kvalifikavau, nes daugiau veikų nemačiau:)
Nebesulaukiu rezultatų
Atsakyti
QUOTE(madi @ 2010 05 21, 13:01)
Aš iš teisės ir valdymo ir pas mus ATPK buvo 2 var.: vienas teismingumas, kur mačiau praktiškai viens prie vieno uždavinį vadovėlyje (o vadovėliais kas norėjo, galėjo laisvai pasinaudoti, viena mergina mačiau, kaip atsivertus knygą išplėšė lapą su tuo uždaviniu ir sėkmingai perrašinėjo doh.gif ), o man, deja kliuvo kvalifikavimo uždavinys, kur prirašiau du lapus, atrodė išsprendžiau ir tik išėjus supratau, kad vienos veikos iš vis nekvalifikavau  doh.gif

kam ten tuos lapus plėšyt, nelabai kas žiūrėjo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ciu @ 2010 05 21, 12:07)
Sveika, aš irgi iš TV 2 variantą turėjau apie dyzelinį kurą. Bet irgi vieną veiką kvalifikavau, nes daugiau veikų nemačiau:)
Nebesulaukiu rezultatų

Aš kvalifikavau 171/2 str. 1 d., o kiek supratau reikėjo dar ir pagal 163/11 str., o po to subendrinti, dauguma tik pagal vieną kvalifikavo, šiuo atveju geriau buvo tik pagal 163/11 str. kvalifikuoti, bet tikiuosi nors 5 papilsčiau rolleyes.gif

QUOTE(AIVUKĖ @ 2010 05 21, 12:22)
kam ten tuos lapus plėšyt, nelabai kas žiūrėjo doh.gif

Ji plėšė, kai dar tik užduotis dalino, po Konstitucinės egzo nieks nesitikėjo, kad AT taip pro pirštus žiūrės: dešimt kartų įspėja, kad nesikalbėtų, bet vistiek kalbasi, o lapo neatima, ir visai nekreipė dėmesio, ar ten konspektus ar įstatymus vartai ax.gif
Atsakyti
YRA AT REZAI thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(krabux @ 2010 05 21, 12:18)
o as dar tik ruosiuosi laikyti ir man baisoka.smile.gif, o buvo testas ar atviri klausimai?Gal ka labai akcentuoja ji? smile.gif

Atviri klausimai, bet kokie jau nepamenu. Dėl akcentavimo.. manau, kad ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(AIVUKĖ @ 2010 05 21, 12:35)
YRA AT REZAI  thumbup.gif

Nu ir kaip, aš 8 clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE(madi @ 2010 05 21, 14:02)
Nu ir kaip, aš 8  clap.gif  clap.gif  clap.gif

aš ir 8 ax.gif
Atsakyti
Bet rezultatai iš tiesų nerealūs, žemiausias įvertinimas turbūt 8 thumbup.gif
Atsakyti
Paneles, labai reikia jusu pagalbos, notariato egzaminui man reikia projektu siu sutarciu(tiesiog keleta pagrindinius sutarciu nuostatu) užstatymo teisės nustatymo, uzufrukto bei buto pirkimas - pardavimas išsimokėtinai, nes internete šių sutarčių neradau, būsiu be galo dėkinga, jei galit asiųskite į scerneckyte(eta)gmail.com
Atsakyti