Įkraunama...
Įkraunama...

MRU moksliukių klubas

Sveikutes.gal galetumete pasakyti,kaip vyksta ,,bendrosios psichologijos"egzaminas pas destytoja Oksana Malinauskiene? Ar sunkius klausimus uzduoda, ar imanoma nusirasyti blush2.gif ir pan. smile.gif Siaip ji sake,kad bus 2 klausimai, po 3 balus. blink.gif
Lauksiu Jusu pasidalijimu patirtimi smile.gif

O kaip su spec.kalbos destytoja Ruta Bruzgiene? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ewacka: 21 gegužės 2010 - 15:06
QUOTE(Arija2003 @ 2010 05 20, 17:16)
Reikia pirma issilaikyti skola is baudziamosios, valstybiniai kitamet, kai buvau laikyti viena panele sake jau 8 karta atejo  blink.gif jei ir man taip bus  doh.gif tada tikrai neisiu valstybini laikyt

8 kartus? blink.gif man turbut su finansu teise tas pats bus doh.gif mokausi jau 3 menesius, o kai nueinu laikyt doh.gif Gal kam teko su destytoju Novikevicium susidurt? g.gif As nesugebu jo egzaminu islaikyt, nes pirma karta dave testa, antra karta dave 10 klausimuku po 3 min. atsakyt, o trecia kart, kai laikiau, tai jo net nebuvo, pavadavo ji kita dest. kuri dave 3 atvirus, bet tokius neaiskius, tik 1 supratau g.gif Gal kas patiries is vaiksciojimo pas ji kokios naudingos turi? biggrin.gif

Ir visas sveikinu islaikiusias valstybinius egzaminus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pilnamete: 22 gegužės 2010 - 22:52
QUOTE(Pilnamete @ 2010 05 22, 22:51)
8 kartus?  blink.gif  man turbut su finansu teise tas pats bus  doh.gif  mokausi jau 3 menesius, o kai nueinu laikyt  doh.gif  Gal kam teko su destytoju Novikevicium susidurt?  g.gif  As nesugebu jo egzaminu islaikyt, nes pirma karta dave testa, antra karta dave 10 klausimuku po 3 min. atsakyt, o trecia kart, kai laikiau, tai jo net nebuvo, pavadavo ji kita dest. kuri dave 3 atvirus, bet tokius neaiskius, tik 1 supratau  g.gif  Gal kas patiries is vaiksciojimo pas ji kokios naudingos turi?  biggrin.gif

Turiu skola sito gerio. Dar nei karto nebuvau laikyt. Bet jau matau, kad bus bedos daugiau nei su baudziaku, nes baudziaka as is pirmo karto islaikiau...
Ir svarbiausia, kad baudziakas man toks suprantamas dalykas ir be kalimo. Uztenka bendro issilavinimo biggrin.gif
Nu va o sita jau reiks pazubrint, ko as visai nemoku dry.gif
Atsakyti
QUOTE(Pilnamete @ 2010 05 22, 21:51)
8 kartus?  blink.gif  man turbut su finansu teise tas pats bus  doh.gif  mokausi jau 3 menesius, o kai nueinu laikyt  doh.gif  Gal kam teko su destytoju Novikevicium susidurt?  g.gif  As nesugebu jo egzaminu islaikyt, nes pirma karta dave testa, antra karta dave 10 klausimuku po 3 min. atsakyt, o trecia kart, kai laikiau, tai jo net nebuvo, pavadavo ji kita dest. kuri dave 3 atvirus, bet tokius neaiskius, tik 1 supratau  g.gif  Gal kas patiries is vaiksciojimo pas ji kokios naudingos turi?  biggrin.gif

Ir visas sveikinu islaikiusias valstybinius egzaminus  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Na jo baisu ta finansu....as pati nezinau kaip, bet islaikiau pas ji is pirmo karto biggrin.gif gavau 6 ir patiket negalejau, nes is to testo tikrai atsakymus zinojau 7 klaus. o visus kitus spejau, na kaip galvojau taip ir parasiau, ir viso galiu pasakyt, kad finansu teises egzamina paskaiciau is vakaro kokia valanda ir pries egzamina kokias dvi 4u.gif Linkiu sekmes laikant pas ji...prasykit testo, atviri manau finansu labiau sudengi, o kai testas jei skaitai visviena kazka prisimeni kuris teisingas
Papildyta:
QUOTE(Fanfan @ 2010 05 23, 06:38)
Turiu skola sito gerio. Dar nei karto nebuvau laikyt. Bet jau matau, kad bus bedos daugiau nei su baudziaku, nes baudziaka as is pirmo karto islaikiau...
Ir svarbiausia, kad baudziakas man toks suprantamas dalykas ir be kalimo. Uztenka bendro issilavinimo biggrin.gif

Na va kaip idomiai gaunasi, man finansu nepasirode toks baisus, o baudziako 3 kart jau neislaikiau doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Simoo7e @ 2010 05 21, 12:35)
Paneles, labai reikia jusu pagalbos, notariato egzaminui man reikia projektu siu sutarciu(tiesiog keleta pagrindinius sutarciu nuostatu) užstatymo teisės nustatymo, uzufrukto bei buto pirkimas - pardavimas išsimokėtinai, nes internete šių sutarčių neradau, būsiu be galo dėkinga, jei galit asiųskite į scerneckyte(eta)gmail.com

O kam ju reikia? nes as irgi eisiu notariata laikyt, as skaiciau tik konspektus
Atsakyti
man irgi nebuvo finansai baisu ir destytojas buvo geros nuotaikos, ne veltui jis pries sesija kviete is anskto laikyti, todel ir islaike, kas laike, o per sesija as net nezinau kaip ten kas
Atsakyti
QUOTE(Fanfan @ 2010 05 23, 09:38)

Va va, su BT ir as praslydau bigsmile.gif nes kazkaip man ten pakankamai suprantama viskas buvo, o cia doh.gif tik neismoksi punktu ir papunkciu - se ir skola doh.gif

QUOTE(Arija2003 @ 2010 05 23, 11:18)
Na jo baisu ta finansu....as pati nezinau kaip, bet islaikiau pas ji is pirmo karto  biggrin.gif gavau 6 ir patiket negalejau, nes is to testo tikrai atsakymus zinojau 7 klaus. o visus kitus spejau,
as irgi eisiu notariata laikyt, as skaiciau tik konspektus

Testa dabar pasimokius daugiau ir as manau islaikyciau, bet va pas ji nueini ir jis duoda bele kokia forma ta egzamina unsure.gif
Notariatas pas moteri? nepamenu pavardes, bet as laikiau pas moteri, tai ji leido istatymus kokius norim atsinest, tai vien paskaicius konspektus ir be tu istatymu islaikyt beveik neimanoma unsure.gif nes situaciju buvo tiek gyvenimisku (na uzdavinukas), tiek klausimas, kur ats buvo TIK istatyme, is bendro isprusimo ten nieko nesugalvotum rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Pilnamete @ 2010 05 23, 09:00)
Va va, su BT ir as praslydau  bigsmile.gif  nes kazkaip man ten pakankamai suprantama viskas buvo, o cia  doh.gif  tik neismoksi punktu ir papunkciu - se ir skola  doh.gif
Testa dabar pasimokius daugiau ir as manau islaikyciau, bet va pas ji nueini ir jis duoda bele kokia forma ta egzamina  unsure.gif
Notariatas pas moteri? nepamenu pavardes, bet as laikiau pas moteri, tai ji leido istatymus kokius norim atsinest, tai vien paskaicius konspektus ir be tu  istatymu islaikyt beveik neimanoma  unsure.gif  nes situaciju buvo tiek gyvenimisku (na uzdavinukas), tiek klausimas, kur ats buvo TIK istatyme, is bendro isprusimo ten nieko nesugalvotum  rolleyes.gif

O tai idomu kur suzinoti kokius tuos istatymus skaityti, notariato istatyma na cia aisku, o kokius kitus
Atsakyti
QUOTE(Pilnamete @ 2010 05 22, 23:51)

Ir visas sveikinu islaikiusias valstybinius egzaminus  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

labai nekokios nuomones apie si destytoja.
Siaip testui uztenka e.mokymo, bet reikia mintinai moketi doh.gif
QUOTE(Pilnamete @ 2010 05 23, 11:00)

Notariatas pas moteri? nepamenu pavardes, bet as laikiau pas moteri, tai ji leido istatymus kokius norim atsinest, tai vien paskaicius konspektus ir be tu  istatymu islaikyt beveik neimanoma  unsure.gif  nes situaciju buvo tiek gyvenimisku (na uzdavinukas), tiek klausimas, kur ats buvo TIK istatyme, is bendro isprusimo ten nieko nesugalvotum  rolleyes.gif

Saltauskiene duoda naudotis tik CK, yra/buvo ir kita destytoja, ji duodavo visais istatymais naudotis, bet kiek zinau ji si pusmeti nedesto smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ewacka @ 2010 05 21, 16:05)
Sveikutes.gal galetumete pasakyti,kaip vyksta ,,bendrosios psichologijos"egzaminas pas destytoja Oksana Malinauskiene? Ar sunkius klausimus uzduoda, ar imanoma nusirasyti blush2.gif  ir pan. smile.gif Siaip ji sake,kad bus 2 klausimai, po 3 balus. blink.gif
Lauksiu Jusu pasidalijimu patirtimi smile.gif

O kaip su spec.kalbos destytoja Ruta Bruzgiene? smile.gif

Labai super destytoja thumbup.gif
Knyga (ta tokia stora Psichologijos) reikia panagrinet, is jos, bent jau anksciau, klausdavo.
Apie nusirasynejima nieko nesakysiu ax.gif blush2.gif
Atsakyti

Knyga (ta tokia stora Psichologijos) reikia panagrinet, is jos, bent jau anksciau, klausdavo.
[/quote]
Kodel...? blush2.gif
Atsakyti
[quote=ewacka,2010 05 23, 17:45]
[/quote]
Kodel...? blush2.gif
[/quote]
nes pas ja per egzamina na pati supranti, kaip ir per teismo medicina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(madi @ 2010 05 21, 13:02)
Nu ir kaip, aš 8  clap.gif  clap.gif  clap.gif

QUOTE(AIVUKĖ @ 2010 05 21, 13:03)
aš ir  8 ax.gif

QUOTE(Satide @ 2010 05 21, 13:17)
Bet rezultatai iš tiesų nerealūs, žemiausias įvertinimas turbūt 8  thumbup.gif

nu thumbup.gif sveikinimai su mokslų pabaiga 4u.gif iš ko ruošėtės egzui? gal galėtumėt konspektukias jei turit ir negaila pasidalinti? Labai didelė tikimybė, kad ir aš kitamet šį egzą laikysiu ax.gif

miglesmokslai@gmail.com

būtų smagu jei kas apie BT baigiamąjį egzą daugiau papasakotų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo melana: 23 gegužės 2010 - 20:42
[quote=ewacka,2010 05 23, 19:45]
[/quote]
Kodel...? blush2.gif
[/quote]
nes nemegstu zmoniu, kurie is karto nusiteike nesimokyti, bet nusirasyt mirksiukas.gif
Atsakyti