Įkraunama...
Įkraunama...

MRU moksliukių klubas

QUOTE(akacijaorama @ 2010 03 27, 23:11)
Mėnuliuk> ačiū, bet jau Paja persiuntė  bigsmile.gif

Tai sėkmės mokantis 4u.gif .
Atsakyti
Labas rytas,

As jau puoliau nuo ryto ziuret, kad gal BT egzu rezultatai yra, bet dar ne sad.gif kazi kada bus g.gif
Atsakyti
Sveikos, moksliukes smile.gif

Pakonsultuokit, gal kuriai nors teko laikyt AT egza pas A.Novikova? Kazin pas ka geriau ar pas gerb. I. Deviatnikovaite ar pas Novikova? Laukiu jusu atsakymu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(akacijaorama @ 2010 03 27, 23:11)

Paja> labai ačiū  aciuks.gif Gal buvot šiandien paskaitose?  g.gif

Nera uz ka. mirksiukas.gif Neaaa, nebuvau, nera laiko-reik ruostis skolu perlaikymui. ax.gif

QUOTE(Fanfan @ 2010 03 29, 09:12)
Labas rytas,

As jau puoliau nuo ryto ziuret, kad gal BT egzu rezultatai yra, bet dar ne sad.gif kazi kada bus g.gif

Nera ir pas mane. Bet del to as neliudziu-paziuresiu koki treciadieni/ketvirtadieni, tai maziau nervu sugadinsiu, nes matysiu iskart dvi skolas-BT ir finansus. biggrin.gif

Mergaites, jei kam dar reikes konspektuku, tai sakykit, saukit garsiai-rodos, kad siunciau visom kas prase. smile.gif
Ale, ziuriu, kad dar reiktu labai darbo teises ko nors rimto. mirksiukas.gif
Laukciau: parduotuvele@gmail.com

Ai, ir dar vienas dalykas, kuri vis pamirstu parasyt-pamenat, kai cia visos pries BT dalinomes issprestais uzdavinukais? Tai as sulaukiau laiskelio nuo nepazistamo zmogeliuko su prasymu persiust tuos uzdavinukus. Ar niekas tokiu prasymu daugiau negavot? Musu emailai cia surasyti visu, tik, kad uzgeltoninti buna, tai manau, kad nesunku tokius laiskelius pasiuntinet. As nieko pries pasidalinima, bet nepatinka, kad isdygsta kaip pilypai is kanapiu. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Paja @ 2010 03 29, 11:19)
Nera uz ka. mirksiukas.gif Neaaa, nebuvau, nera laiko-reik ruostis skolu perlaikymui. ax.gif
Nera ir pas mane. Bet del to as neliudziu-paziuresiu koki treciadieni/ketvirtadieni, tai maziau nervu sugadinsiu, nes matysiu iskart dvi skolas-BT ir finansus. biggrin.gif

Mergaites, jei kam dar reikes konspektuku, tai sakykit, saukit garsiai-rodos, kad siunciau visom kas prase. smile.gif

Ai, ir dar vienas dalykas, kuri vis pamirstu parasyt-pamenat, kai cia visos pries BT dalinomes issprestais uzdavinukais? Tai as sulaukiau laiskelio nuo nepazistamo zmogeliuko su prasymu persiust tuos uzdavinukus. Ar niekas tokiu prasymu daugiau negavot? Musu emailai cia surasyti visu, tik, kad uzgeltoninti buna, tai manau, kad nesunku tokius laiskelius pasiuntinet. As nieko pries pasidalinima, bet nepatinka, kad isdygsta kaip pilypai is kanapiu. blush2.gif

jei gali permesk ir man viska kas susije su 4 kursu
snudike@gmail.com
aciukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(snudike @ 2010 03 29, 10:24)
jei gali permesk ir man viska kas susije su 4 kursu
snudike@gmail.com
aciukas 4u.gif

Permeciau:)
Papildyta:
QUOTE(Paja @ 2010 03 29, 10:19)

Patikslinsiu-zinau, kad darbo teisei pasiruosti yra geriausia is kodekso, bet gal kuri turit toki glausta, rimta konspekta. ax.gif
Atsakyti
Siandien as cia nerimstu. blush2.gif
Koleges, ypac tos, kurios dabar laiket notariata, gal prisimenat savo uzduotis ir klausimus? jei taip, rasykit, a, nes noriu eit skola atsikratyt, bet bijau. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Paja @ 2010 03 29, 16:19)
Koleges, ypac tos, kurios dabar laiket notariata, gal prisimenat savo uzduotis ir klausimus? jei taip, rasykit, a, nes noriu eit skola atsikratyt, bet bijau. doh.gif

nežinau, kaip perlaikant, bet kas ėjo anksčiau, tai žodžiu klausinėjo doh.gif ax.gif
Atsakyti
labutis, 4u.gif gal priimsit i savo smagia kompanija? ax.gif
mokausi mru pagal nuotoliniu studiju programa teises teorija (esu kito universiteto studente ir po akademiniu grizus paaiskejo, kad neturiu issilaikiusi TT, o pas mus jos nera pavasario semestre). kaip supratau paskaitinejusi, jus jau seniai moketes ta TT, bet gal ka nors prisimenat - kaip egzas, kokie mazdaug klausimai, ir gal ka esat girdeje apie dest. venckiene? kazkaip labai nejauku, nepazistu pacios universiteto tvarkos, nei destytoju unsure.gif o dar turesiu egza laikyti anksciau, nes kitaip nepriims mano bakalauro darbo doh.gif , tai is viso nesmagu vienai eiti pas destytoja, kurios net akyse nesu maciusi doh.gif busiu laaabai dekinga, jei ka nors papasakosit, pasidalinsite patirtimi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fanfan @ 2010 03 28, 19:28)
Kur is banko pasisavino pinigus suklastoje stampa ir parasa.

Cia CT blink.gif
Gal BT g.gif

QUOTE(Paja @ 2010 03 29, 16:19)

As notariata dar laikysiu, bet keleta klausimu,kurie pries metus buvo.: kokia zeme gali isigyti uzsienieciai? pagal kokius principus veikia notaras? kokios buna notaru rusys, skirtumai tarp ju. Kokie reikalavimai taikomi kandidatams i notaro pareigas? Notaro atsakomybe itt.
O uzdaviniu gana suktu buvo doh.gif
Taip pat vienas is uzdaviniu (ne visiems) buvo parasyti tam tiktu rusiu sutarciu pavyzdzius/projektus.

Bet egzamino klausimai priklauso nuo destytojos.

QUOTE(kiskisdrasuolis @ 2010 03 29, 17:56)
labutis, 4u.gif gal priimsit i savo smagia kompanija? ax.gif
mokausi mru pagal nuotoliniu studiju programa teises teorija (esu kito universiteto studente ir po akademiniu grizus paaiskejo, kad neturiu issilaikiusi TT, o pas mus jos nera pavasario semestre). kaip supratau paskaitinejusi, jus jau seniai moketes ta TT, bet gal ka nors prisimenat - kaip egzas, kokie mazdaug klausimai, ir gal ka esat girdeje apie dest. venckiene? kazkaip labai nejauku, nepazistu pacios universiteto tvarkos, nei destytoju unsure.gif o dar turesiu egza laikyti anksciau, nes kitaip  nepriims mano bakalauro darbo doh.gif , tai is viso nesmagu vienai eiti pas destytoja, kurios net akyse nesu maciusi doh.gif busiu laaabai dekinga, jei ka nors papasakosit, pasidalinsite patirtimi 4u.gif

Teises teorija laikiau pas kita destytoja.
As sakyciau beveik pas visus destytojus reikia moketi gerai Vaisvilos vadoveli (is kitur medziagos kaip ir nereikia).
O klausimai man tiksliai tokie kaip nurodyti programoje.

Prasau dar karteli, nes matyt mano prasymas buvo neisgirstas- noreciau konspektu 4 kurso i martam88@mail.ru
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo B.r.i.u.n.e.t.e: 29 kovo 2010 - 17:16
Paja,
uždavinukai bendrajai ar spec. daliai? jei galima ir man į rpelene@gmail.com 4u.gif

QUOTE(kiskisdrasuolis @ 2010 03 29, 17:56)
gal ka esat girdeje apie dest. venckiene?

Man ji tik dėstė, egzaminą laikėm pas kitą, bet paliko gerą įspūdį, jauna,moloniai bendraujanti, mielai diskutuojanti su studentais smile.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Aš sprendžiau tą CT 4 užavinuką, bet dabar ne namuose esu, tai įmesiu tik nutarčių nuorodas kuriomis rėmiausi, ir kurias pašte turiu išsisaugojusi 4u.gif

Tai va, naudojausi CK 6.913 iki 6.928 str. "Banko sutartis".

nutarciu nuorodos:

Lietuvos Aukščiausiojo Teismo 2002 m. vasario 20 d. nutartis civilinėje byloje Nr. 3K-3-390/2002. Židrūnas Šapalas v. Akcinė bendrovė „Lietuvos taupomasis bankas”. http://www.lat.lt/4_...s.aspx?id=10041

Lietuvos Aukščiausiojo Teismo 2000 m. gruodžio 13 d. nutartis civilinėje byloje Nr. 3K-3-1345/2000. UAB “Vileka” v. AB bankas “Snoras”.
http://www.lat.lt/4_...s.aspx?id=18106

kiti teises aktai:

Lietuvos Respublikos Civilinio kodekso patvirtinimo, įsigaliojimo ir įgyvendinimo įstatymas. Civilinis kodeksas. Numeris: VIII-1864. Įstatymas skelbtas: Žin., 2000, Nr. 74-226. Aktuali redakcija nuo 2010-01-01.
http://www3.lrs.lt/p...c_l?p_id=363244

Lietuvos Respublikos bankų įstatymas. Numeris: IX-2085. Įstatymas skelbtas: Žin., 2004, Nr. 54-1832. Aktuali redakcija nuo 2010-01-05.
http://www3.lrs.lt/p...c_l?p_id=363093
Atsakyti