QUOTE(Fanfan @ 2010 03 28, 19:28)
Kur is banko pasisavino pinigus suklastoje stampa ir parasa.
Cia CT
Gal BT
QUOTE(Paja @ 2010 03 29, 16:19)
Siandien as cia nerimstu.
Koleges, ypac tos, kurios dabar laiket notariata, gal prisimenat savo uzduotis ir klausimus? jei taip, rasykit, a, nes noriu eit skola atsikratyt, bet bijau.
As notariata dar laikysiu, bet keleta klausimu,kurie pries metus buvo.: kokia zeme gali isigyti uzsienieciai? pagal kokius principus veikia notaras? kokios buna notaru rusys, skirtumai tarp ju. Kokie reikalavimai taikomi kandidatams i notaro pareigas? Notaro atsakomybe itt.
O uzdaviniu gana suktu buvo
Taip pat vienas is uzdaviniu (ne visiems) buvo parasyti tam tiktu rusiu sutarciu pavyzdzius/projektus.
Bet egzamino klausimai priklauso nuo destytojos.
QUOTE(kiskisdrasuolis @ 2010 03 29, 17:56)
labutis,

gal priimsit i savo smagia kompanija?
mokausi mru pagal nuotoliniu studiju programa teises teorija (esu kito universiteto studente ir po akademiniu grizus paaiskejo, kad neturiu issilaikiusi TT, o pas mus jos nera pavasario semestre). kaip supratau paskaitinejusi, jus jau seniai moketes ta TT, bet gal ka nors prisimenat - kaip egzas, kokie mazdaug klausimai, ir gal ka esat girdeje apie dest. venckiene? kazkaip labai nejauku, nepazistu pacios universiteto tvarkos, nei destytoju

o dar turesiu egza laikyti anksciau, nes kitaip nepriims mano bakalauro darbo

, tai is viso nesmagu vienai eiti pas destytoja, kurios net akyse nesu maciusi

busiu laaabai dekinga, jei ka nors papasakosit, pasidalinsite patirtimi
Teises teorija laikiau pas kita destytoja.
As sakyciau beveik pas visus destytojus reikia moketi gerai Vaisvilos vadoveli (is kitur medziagos kaip ir nereikia).
O klausimai man tiksliai tokie kaip nurodyti programoje.
Prasau dar karteli, nes matyt mano prasymas buvo neisgirstas- noreciau konspektu 4 kurso i
martam88@mail.ru