Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI 21 temuke

Man tai nėr nuotaikos... Tas mano antrukas net nemano slinktis į lanką, beto pamačiau kad jis gerokai pažeistas, nežinau, ar tik emalis, ar dar bus vilties jį padaryt gražų... Kažkoks aptrupėjęs, patamsėjęs, rusvos apnašos matosi, gal akmenys, nzn.. nu žodžiu.. Net nežinau ar aš išvis noriu kad jis išlystų doh.gif O dėl ko jis nejuda tai neįsivaizduoju, ar dėl to kad kalnelį pamečiau ir jam trukdo apatinis vienas dantukas, ar kad silpnai suveržta vielutė... Ech, taip ir būna kai matai pokyčius tai euforijoj skendi, o kai nieks nevyksta, tai net nėra noro žiūrėt į tuos dantis savo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2010 04 02, 15:20)
Tas aparatas,toks kur ant galvos užsideda?

Svajaaa, ne lotuliukas.gif lotuliukas.gif cia ne toks kur ant galvos maunasi, cia toks kai as kazkada foto buvau idejus
na kazkas tokio
user posted image

to mamce, o anksciau pas ka gydeis sanari? man tai nieko neskauda ir nesisikundziu , bet va sakandis blogas tai ir teks su Herbstu draugauti.
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2010 04 02, 19:52)
Svajaaa, ne  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  cia ne toks kur ant galvos maunasi, cia toks kai as kazkada foto buvau idejus
na kazkas tokio
user posted image

to mamce, o anksciau pas ka gydeis sanari? man tai nieko neskauda ir nesisikundziu , bet va sakandis blogas tai ir teks su Herbstu draugauti.

aaa,sumaisiau...
Atsakyti
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 04 02, 18:34)
Man tai nėr nuotaikos... Tas mano antrukas net nemano slinktis į lanką, beto pamačiau kad jis gerokai pažeistas, nežinau, ar tik emalis, ar dar bus vilties jį padaryt gražų... Kažkoks aptrupėjęs, patamsėjęs, rusvos apnašos matosi, gal akmenys, nzn.. nu žodžiu.. Net nežinau ar aš išvis noriu kad jis išlystų  doh.gif O dėl ko jis nejuda tai neįsivaizduoju, ar dėl to kad kalnelį pamečiau ir jam trukdo apatinis vienas dantukas, ar kad silpnai suveržta vielutė... Ech, taip ir būna kai matai pokyčius tai euforijoj skendi, o kai nieks nevyksta, tai net nėra noro žiūrėt į tuos dantis savo  schmoll.gif

gal rimtai kad kalnelio nebeturi tai ir trugdo dantukai antrukui isliti g.gif bet paskui galesi gihienini valyma pasidaryt ir jis grazus bus bigsmile.gif be apansu ir akmenu mirksiukas.gif o kada vizitas?
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2010 04 02, 21:34)
gal rimtai kad kalnelio nebeturi tai  ir trugdo dantukai antrukui isliti  g.gif  bet paskui galesi gihienini valyma pasidaryt ir jis grazus bus  bigsmile.gif  be apansu ir akmenu  mirksiukas.gif  o kada vizitas?

Numatytas Balandžio 24d.. bet sakė jei tas antrukas nejudės visai tai paskambint iškart po velykų, ir gal anksčiau priims.. smile.gif Tai jaučiu skambysiu... biggrin.gif Na aš ir TIKIUOSI kad higieninis padės tam mano vargšeliui, visą gyvenimą lindėjusiam už didžiojo brolio biggrin.gif
Atsakyti
O kas kiek laiko darot higiniena panos?nes as nedariau pusantru metu,bet gydytoja sake ,kad dar viskas gerai,tai darysiu kai isims breketukus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2010 04 03, 16:21)
O kas kiek laiko darot higiniena panos?nes as nedariau pusantru metu,bet gydytoja sake ,kad dar viskas gerai,tai darysiu kai isims breketukus 4u.gif

man irgi sake kad galiu daryt kas pusmeti, nors sako cia nuo dantuku priklauso ir nuo to kaip tu dantukus valais. kitoms kas 3 men reikia ax.gif
Atsakyti
Labas vakaras visoms smile.gif Kažkada jau buvau kalbėjusi čia, bet po to laikinai temutę apleidau, o vėliau jos net ir neberadau blush2.gif Užtat šiandien jau trečia diena džiaugiuosi "holivudine" šypsena thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(MissDoll @ 2010 04 03, 18:19)
Labas vakaras visoms smile.gif Kažkada jau buvau kalbėjusi čia, bet po to laikinai temutę apleidau, o vėliau jos net ir neberadau  blush2.gif Užtat šiandien jau trečia diena džiaugiuosi "holivudine" šypsena  thumbup.gif

drinks_cheers.gif tai pasakok: kur, kokie, pas ka ir kiek lt? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2010 04 03, 18:22)
drinks_cheers.gif  tai pasakok: kur, kokie, pas ka ir kiek lt? bigsmile.gif

Klaipėdoje pas gyd. Petkinytę. Viršuje dėjaus keramikinius (2500 lt), o apačioje metalinius (1500 lt). Pradžioje kaip ir visos merginos pergyvenau dėl estetinio vaizdo su metaliniais breketais, bet užsidėjus jie visai lyg ir nieko atrodė, o nuimimas metalinių breketų daug malonesnis nei keramikinių bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(MissDoll @ 2010 04 03, 18:35)
Klaipėdoje pas gyd. Petkinytę. Viršuje dėjaus keramikinius (2500 lt), o apačioje metalinius (1500 lt). Pradžioje kaip ir visos merginos pergyvenau dėl estetinio vaizdo su metaliniais breketais, bet užsidėjus jie visai lyg ir nieko atrodė, o nuimimas metalinių breketų daug malonesnis nei keramikinių  bigsmile.gif

is kur zinai? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2010 04 03, 18:40)
is kur zinai?  bigsmile.gif

Juk viršuje turėjau keramikinius, o apačioje metalinius. Prieš pora dienų abejus nuėmė smile.gif Keramikiniai sunkiau atsiklijuoja, kai kurie skyla ir trupa, o metaliniai lengvai iškart nusiima smile.gif
Atsakyti