Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI 21 temuke

QUOTE(blondie-girl @ 2010 04 05, 13:51)
Tada ir aš neatsikabinsiu, kol visko neišklausinėsiu..  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif idomu man spes ji tau breketus suklijoti . primink kiek tu LT busi, as pamirsau jau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2010 04 05, 14:21)
drinks_cheers.gif  thumbup.gif idomu man spes ji tau breketus suklijoti . primink kiek tu LT busi, as pamirsau jau  blush2.gif

Vat man irgi labai įdomu.. Nu, jei nespės, teks dar keletui mėnesių nusikelti.. unsure.gif Dabar būsiu iki gegužės vidurio.. Bet paskui liepą vėl grįšiu, tai, jei ką, tada liepai nukelsim.. Bet labai tikiuos, kad sudės man iki išvažiavimo.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(blondie-girl @ 2010 04 05, 14:29)
Vat man irgi labai įdomu.. Nu, jei nespės, teks dar keletui mėnesių nusikelti..  unsure.gif  Dabar būsiu iki gegužės vidurio.. Bet paskui liepą vėl grįšiu, tai, jei ką, tada liepai nukelsim.. Bet labai tikiuos, kad sudės man iki išvažiavimo..  smile.gif

nu tikekimes drinks_cheers.gif o higiena darysi?
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2010 04 05, 11:23)
Sveikute, na manau nieko baisaus. bet tu pasiskambink savo ortodontei gal ji gales tave priimti .o tai tau sakandi tvarke ar teisiog uzlipde tokius kaip kalniukus?

abejoju, kad galetu, ji gi D.L. smile.gif kad ne sakandi dar, o zandikauli, nezinau kaip nupasakoti, bet pas mane situacija priesinga Violetai Riaubiskytei biggrin.gif pas ta matosi dantenos, o pas mane taip uzslepta po lupa puse dantu su visom dantenom. Tiesiog kazkoks nukrites zemyn zandikaulis ir kaip minejau net nesupratau koki ten daikta buvo man uzlipdzius nes kiek ieskojau jo burnoje tiek neradau. Aisku dziaugiausi kad nesimato. O kai iskrito, tai jis toks kaip puslankis, nedidukas toks, pagal krumini danti toks, tik iki siol nesuprantu kaip jo nepastebejau ir per mazai saugojau. Nezinau ar kuriai is jusu yra taip kele ir ar tai svarbu, kad visa laika be iskritimu ji nesioti. Is kitos puses gali buti svarbu, nes pagalvokim, juk per pirma vizita, po breketu uzklijavimo is karto man ir idejo ji. Turbut tikrai rytoj vakare, kai ji jau bus po darbo pasuksiu.
Atsakyti
Kur Vilniuj higieną pasidaryti pigiau nei už 160 Lt? cool.gif Tiek mokėjau paskutinį kartą doh.gif

Arba Kaune (nuo šiol pastoviai ten važinėsiu)
Atsakyti
QUOTE(*Amelie* @ 2010 04 05, 14:38)
Kur Vilniuj higieną pasidaryti pigiau nei už 160 Lt?  cool.gif  Tiek mokėjau paskutinį kartą  doh.gif

bigsmile.gif simtas metu, kur dingus buvai?
as Kaune dariau ortodontijos centre, kur Dalia dirba. 120 mokejau ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Congeniality @ 2010 04 05, 14:37)
abejoju, kad galetu, ji gi D.L. smile.gif kad ne sakandi dar, o zandikauli, nezinau kaip nupasakoti, bet pas mane situacija priesinga Violetai Riaubiskytei biggrin.gif pas ta matosi dantenos, o pas mane taip uzslepta po lupa puse dantu su visom dantenom. Tiesiog kazkoks nukrites zemyn zandikaulis ir kaip minejau net nesupratau koki ten daikta buvo man uzlipdzius nes kiek ieskojau jo burnoje tiek neradau. Aisku dziaugiausi kad nesimato. O kai iskrito, tai jis toks kaip puslankis, nedidukas toks, pagal krumini danti toks, tik iki siol nesuprantu kaip jo nepastebejau ir per mazai saugojau. Nezinau ar kuriai is jusu yra taip kele ir ar tai svarbu, kad visa laika be iskritimu ji nesioti. Is kitos puses gali buti svarbu, nes pagalvokim, juk per pirma vizita, po breketu uzklijavimo is karto man ir idejo ji. Turbut tikrai rytoj vakare, kai ji jau bus po darbo pasuksiu.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif cia geras bajeris lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
o tu turi jos asmenini mobilu? bigsmile.gif skambink ryte (kai zmoniu dar mazai buna), ji minejo kad nemegsta kad jai po darbu skambina blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natale: 05 balandžio 2010 - 13:52
QUOTE(natale @ 2010 04 05, 14:51)
bigsmile.gif  simtas metu, kur dingus buvai?
as Kaune dariau ortodontijos centre, kur Dalia dirba. 120 mokejau  ax.gif

Mane paaukštino, taigi darbų buvo milijonas, todėl net nebuvo kada įsijungti į pokalbius doh.gif

Dar ir tau būtinai atrašysiu į tą ilgąjį laišką šįvakar mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Amelie* @ 2010 04 05, 15:00)

Dar ir tau būtinai atrašysiu į tą ilgąjį laišką šįvakar  mirksiukas.gif

nu gi sveikinu drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2010 04 05, 15:02)
nu gi sveikinu  drinks_cheers.gif  thumbup.gif

Ačiū blush2.gif Tai buvo mano didžiausia svajonė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Amelie* @ 2010 04 05, 15:04)
Ačiū  blush2.gif Tai buvo mano didžiausia svajonė  wub.gif

kaip faina friends.gif gal daugiau papasakosi kt musu temoj? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2010 04 05, 14:32)
nu tikekimes  drinks_cheers.gif  o higiena darysi?

Aha, darysiu, tik kai jau žinosiu tikslią breketų dėjimo datą.. Kad prieš pat dedant man higieną padarytų.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Congeniality @ 2010 04 05, 14:37)
abejoju, kad galetu, ji gi D.L. smile.gif

Nu žinokit aš kai pasižiūriu, tai tos išgirtosios ortodontės nieko gero g.gif ... Priėmimo po du mėnesius reikia laukt, varo ten visus konvejeriu, jei nutinka kokių bėdų, tai neaišku priims ar ne... doh.gif Pas savo ortodontę nei aš eilėse laukiu, buvo pvz breketas nukritęs tai iškart pasiskambinau ir priemė, o ir vizite sėdžiu kiek reikia, nieks palei duris nestoviniuoja biggrin.gif .. Na o kad ištiesins ji man dantukus lygiai taip pat kaip ir tos gerbiamosios ir išreklamuotos, tai kažkaip neabejoju cool.gif
Tai vat, čia tik toks mano pamąstymas, nes manau užsuka žmonių į šitą temą ieškotis sau patikimų ortodontų, tad manau kad nereikia "ciklintis" ant dviejų gydytojų per visą LT mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(*Amelie* @ 2010 04 05, 14:38)
Kur Vilniuj higieną pasidaryti pigiau nei už 160 Lt?  cool.gif  Tiek mokėjau paskutinį kartą  doh.gif

Aš Kaunietė, daraus higieną pas savo bendradarbę, tačiau ji bet ką priima. Moku 50lt cool.gif O daro ji higieną labai gerai, daug žmonių ją giria, o dar akivaizdu kad ir neplėšikauja ax.gif Jei ką į AŽ rašyk, duosiu kontaktus, arba iškart užrašyt tave galiu mirksiukas.gif
Atsakyti