QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 04 05, 18:52)
Nu žinokit aš kai pasižiūriu, tai tos išgirtosios ortodontės nieko gero

... Priėmimo po du mėnesius reikia laukt, varo ten visus konvejeriu, jei nutinka kokių bėdų, tai neaišku priims ar ne...

Pas savo ortodontę nei aš eilėse laukiu, buvo pvz breketas nukritęs tai iškart pasiskambinau ir priemė, o ir vizite sėdžiu kiek reikia, nieks palei duris nestoviniuoja

.. Na o kad ištiesins ji man dantukus lygiai taip pat kaip ir tos gerbiamosios ir išreklamuotos, tai kažkaip neabejoju
Tai vat, čia tik toks mano pamąstymas, nes manau užsuka žmonių į šitą temą ieškotis sau patikimų ortodontų, tad manau kad nereikia "ciklintis" ant dviejų gydytojų per visą LT
man tai irgi minusas, kad skuba, bet zinok as ja pasitikiu 100 proc., tikiu, kad ji nepridarys man nesamoniu kaip teko cia skaitineti, kad tai dantis iskreivina po to tiesina, tai daro daro kazka, o po to kai zmogus nepatenkintas rezultatu pasako nezinau, turetu susitvarkyti arba breketai krenta. Juk jei keramika, tai baisu, viskas is musu kisenes! kai cia viena kuri rase, kad jau klijuojant nesiklijavo, nukrito. Atsiprasau is anksto, nenoriu kitu merginu ortodonciu izeisti, bet kai paskaitau tokius postus, tai man plaukai pasisiausia. Man reikia tokio orotodonto, kuris jau matytu visa mano situacija, tiesiog numatytu kaip as atrodysiu ir butu labai daug panasiu atveju mates. D.L. tiesiog matosi atsimena visas burnas, as pas ja buvau labai seniai konsultacijoje ir ji atsimine mano varianta po keliu primintu detaliu per pokalbi telefonu ir man sutaupe vizita! Cia manau yra labai gerai ir nerealu. O jei ir nepriims anksciau, tai as pati kalta, jei pasake, kad nekramtyti kietu, o as jos nepaklausiau ir jei dabar koki menesi ar 2 ilgiau vaiksciosiu su breketais, tai taip man ir reikia, kad cia savivaliauju su visokiais pyrageliais. Mano giminaitei kazkas rekomendavo ortodonta is baldento, esu skaiciusi, kad jis neblogas, kazkiek minimas per google, zinomas, bet jis jai tokiu dalyku pridares, kad patikekite, nenoretumete buti mano giminaites vietoje. Man neuztenka tik poros rekomendaciju, reikia, kad ortodontas butu labai kietas, cia mano dantys, mano isvaizda, mano ateitis, kas jei po tiek kanciu ir nepatogumu vis dar kentesiu, kazkas darysis? nenoriu sito ir tikiuos, kad pasirinkau teisingai
Papildyta:
QUOTE(natale @ 2010 04 05, 20:15)
tas tai jo

apie D.L. gerai cia mes biski pavarom
nors man ji sake kad internetas nesamone ner laiko ten sedet. tipo ir taip turi reikalu
musiske laiko neturi

arne? galime ir papletkavoti