Sveikutes matau juda reikalai, vienos raunas, kitos dedas breketus, trecios - nuimineja. As laukimo stadijoje - laukiu kol uzgys balandzio 1 diena istrauktas apatinis paskutinis ketvirtukas , tada keliausiu link protiniu. Malonumas menkas, bet ka ja padarysi. Deja man neisiena isvengti ju salinimo.
Labas, norejau paklausti ko jus cia dauguma taip tuos protinius saugote? tokie vriedni dantys, ko neraunat? juk jie taip ar taip sugenda dazniausiai, o jei isoreje normalus, tai viduje saknys baisios buna kaip mano atveju buvo, tikrai nesuprantu ko jus kamuojates ir juos dar tiesinate ar i kitas vietas statote? man is karto abi mane apziurejusios geros vilniaus ortodontes liepe visus traukti, nors 3 buvo puikiai isdyge
Na, aš tai jų tikrai nesaugau.. Jie dar net neišdygę, tad, jei nėra extra atvejo, kai gadina 7-ukų šaknis, tai kam juos skubėt raut.. Ir tiesint tikrai nežadu.. Išdygs, trukdys, rausim..
Šitų breketukų kaina 2500lt.. Nuo Damon skiriasi 300lt, tada man labai didelio skirtumo 300lt nesudarė, kai jau tokia sumą mokėsiu.. O skiriasi jie gerokai.. Sakau, jie visai kaip keramikiniai atrodo..
Va..
Šitų breketukų kaina 2500lt.. Nuo Damon skiriasi 300lt, tada man labai didelio skirtumo 300lt nesudarė, kai jau tokia sumą mokėsiu.. O skiriasi jie gerokai.. Sakau, jie visai kaip keramikiniai atrodo..
Va..