Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI 21 temuke

QUOTE(natale @ 2010 04 06, 14:27)
a sakei ka?  gun_smilie.gif  hihihi.gif

biggrin.gif triniti.gif
Atsakyti
QUOTE(Oliunia @ 2010 04 06, 14:27)
Sveikutes  4u.gif  matau juda reikalai, vienos raunas, kitos dedas  breketus, trecios - nuimineja. As laukimo stadijoje - laukiu kol uzgys balandzio 1 diena istrauktas apatinis paskutinis ketvirtukas  smile.gif , tada keliausiu link protiniu. Malonumas menkas, bet ka ja padarysi. Deja man neisiena isvengti ju salinimo.  4u.gif

as gal 4men laukiau kol man sudejo breketus 4u.gif
Atsakyti
as jau laukiu savo vizito irgi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2010 04 06, 15:30)
as jau laukiu savo vizito irgi rolleyes.gif

mano tik geguzes 12 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(justyte** @ 2010 04 06, 15:36)
mano tik geguzes 12 4u.gif

mano balandzio 21 bigsmile.gif
Atsakyti
Labas, norejau paklausti ko jus cia dauguma taip tuos protinius saugote? tokie vriedni dantys, ko neraunat? juk jie taip ar taip sugenda dazniausiai, o jei isoreje normalus, tai viduje saknys baisios buna kaip mano atveju buvo, tikrai nesuprantu ko jus kamuojates ir juos dar tiesinate ar i kitas vietas statote? man is karto abi mane apziurejusios geros vilniaus ortodontes liepe visus traukti, nors 3 buvo puikiai isdyge rolleyes.gif
Atsakyti
Na, aš tai jų tikrai nesaugau.. tongue.gif Jie dar net neišdygę, tad, jei nėra extra atvejo, kai gadina 7-ukų šaknis, tai kam juos skubėt raut.. smile.gif Ir tiesint tikrai nežadu.. smile.gif Išdygs, trukdys, rausim.. biggrin.gif
Atsakyti
Blondie-girl,
sveika istojus i grazejanciu kluba bigsmile.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif
o kokia kaina tu damon smart clips? labai idomu, man tokiu nesiule.......
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo breketininke: 06 balandžio 2010 - 15:07
Pas mane tai jauciu net nedygs tie protiniai bigsmile.gif Nes kaip foto maciau,tai tik uzuomazgos ju rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(breketininke @ 2010 04 06, 16:07)
Blondie-girl,
sveika istojus i grazejanciu kluba bigsmile.gif  4u.gif  4u.gif  wub.gif
o kokia kaina tu damon smart clips? labai idomu, man tokiu nesiule.......

Ačiū labai.. 4u.gif

Šitų breketukų kaina 2500lt.. Nuo Damon skiriasi 300lt, tada man labai didelio skirtumo 300lt nesudarė, kai jau tokia sumą mokėsiu.. O skiriasi jie gerokai.. Sakau, jie visai kaip keramikiniai atrodo.. thumbup.gif
Va..

user posted image
Atsakyti
QUOTE(blondie-girl @ 2010 04 06, 16:16)
Ačiū labai..  4u.gif

Šitų breketukų kaina 2500lt.. Nuo Damon skiriasi 300lt, tada man labai didelio skirtumo 300lt nesudarė, kai jau tokia sumą mokėsiu.. O skiriasi jie gerokai.. Sakau, jie visai kaip keramikiniai atrodo..  thumbup.gif 
Va..

user posted image

as tai nematau skirtumu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2010 04 06, 16:18)
as tai nematau skirtumu g.gif

Tarp ko? Aš galvoje turėjau, kad šitie ir Damon skirias.. mirksiukas.gif Nes man siūlė Damon 2, bet kai pasakiau, kad tų Damon 3 norėčiau, tai pasiūlė šitus.. 4u.gif
Atsakyti