Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI 21 temuke

QUOTE(blondie-girl @ 2010 04 06, 16:21)
Tarp ko? Aš galvoje turėjau, kad šitie ir Damon skirias..  mirksiukas.gif  Nes man siūlė Damon 2, bet kai pasakiau, kad tų Damon 3 norėčiau, tai pasiūlė šitus..  4u.gif

super smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(blondie-girl @ 2010 04 06, 16:16)
Ačiū labai..  4u.gif

Šitų breketukų kaina 2500lt.. Nuo Damon skiriasi 300lt, tada man labai didelio skirtumo 300lt nesudarė, kai jau tokia sumą mokėsiu.. O skiriasi jie gerokai.. Sakau, jie visai kaip keramikiniai atrodo..  thumbup.gif 
Va..

user posted image

man jie labiau netgi į safyrinius panašūs g.gif
g.gif

mano vizitas balandžio 12 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(blondie-girl @ 2010 04 06, 14:21)
Tarp ko? Aš galvoje turėjau, kad šitie ir Damon skirias..  mirksiukas.gif  Nes man siūlė Damon 2, bet kai pasakiau, kad tų Damon 3 norėčiau, tai pasiūlė šitus..  4u.gif

as manau, kad Svajaaa turejo galvoj, kad nemato skirtumu tarp situ Smart Clip Clarity ir keramikiniu ax.gif

man vizitas balandzio 14d rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ajaja: 06 balandžio 2010 - 15:33
QUOTE(ajaja @ 2010 04 06, 16:32)
as manau, kad Svajaaa turejo galvoj, kad nemato skirtumu tarp situ Smart Clip Clarity ir keramikiniu  ax.gif

man vizitas balandzio 14d  rolleyes.gif

Jei šitą turėjo galvoj, tada aš jai pritariu.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(blondie-girl @ 2010 04 06, 16:43)
Jei šitą turėjo galvoj, tada aš jai pritariu..  smile.gif

taip,sita turejau omenyje 4u.gif
Atsakyti
visos nesenai uzsidejusios breketus susiuskit man duomenis smile.gif ir kur turi but pakeitimai:) aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(blondie-girl @ 2010 04 06, 16:04)
Na, aš tai jų tikrai nesaugau..  tongue.gif  Jie dar net neišdygę, tad, jei nėra extra atvejo, kai gadina 7-ukų šaknis, tai kam juos skubėt raut..  smile.gif  Ir tiesint tikrai nežadu..  smile.gif  Išdygs, trukdys, rausim..  biggrin.gif

drinks_cheers.gif Pritariu. O kodėl aš juos turėčiau raut jei man netrukdo? Na jei kažkas jaučia malonumą raudamas sveikus dantis (o jei dar neišlindusius tai operuodamos) tai pirmyn cool.gif
Atsakyti
Gal galetumete pasakyti su kokiu autobusu ar kaip kitaip reikia nusigauti nuo autobusu stoties kaune iki Savanorių pr. 60? poryt vaziuosiu tai nelabai gaudausi kaip pirma karta
Atsakyti
QUOTE(materiallove @ 2010 04 06, 18:53)
Gal galetumete pasakyti su kokiu autobusu ar kaip kitaip reikia nusigauti nuo autobusu stoties kaune iki Savanorių pr. 60? poryt vaziuosiu tai nelabai gaudausi kaip pirma karta

na mikrai tikrai nevaro g.gif gal koks trulikas.
http://www.marsrutai.info/kaunas/
cia yra zemelapis kaip Kauno autotransportas vaziuoja, tik pries tai maps.lt surask kur randosi ta klnika, bus paprasciau ieskot.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natale: 06 balandžio 2010 - 18:01
QUOTE(materiallove @ 2010 04 06, 16:53)

imk 14 arba 15 troleibusa nuo stoties, islipk stotelej "zemaiciu gatve", ir paeik truputi atgal. "Zemaiciu gatve" tai pati pirma stotele kai uzkils i savanoriu pr kalna (pries tai stotele vadinsis laisves aleja).

o atgal imk 13 arba 16 troleibusa (14 ar 15 nelauk, nes jie kitoj gatves pusej net nevaziuoja man atrodo, jie taip keistai ratais vazineja).

yra ir mikriuku nemazai, bet neatsimenu ju numeriu. visada ziuriu i uzrasus arba vairuotojo paklausiu. bet su truliku irgi nieko baisaus, jie daznai vazineja. sekmes!
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2010 04 06, 19:52)
imk 14 arba 15 troleibusa nuo stoties, islipk stotelej "zemaiciu gatve", ir paeik truputi atgal. "Zemaiciu gatve" tai pati pirma stotele kai uzkils i savanoriu pr kalna (pries tai stotele vadinsis laisves aleja).

o atgal imk 13 arba 16 troleibusa (14 ar 15 nelauk, nes jie kitoj gatves pusej net nevaziuoja man atrodo, jie taip keistai ratais vazineja).

yra ir mikriuku nemazai, bet neatsimenu ju numeriu. visada ziuriu i uzrasus arba vairuotojo paklausiu. bet su truliku irgi nieko baisaus, jie daznai vazineja. sekmes!

nezinau tokio mikro kad nuo stoties mintu i kalna savanoriais, visi i silainius berods vaziuoja ax.gif arba i eigulius parados kalnu .
Atsakyti
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 04 06, 09:19)

Ką tu laikai NEŽINOMU ŽMOGUMI?  biggrin.gif Visos mes einam pas gydytojas, turinčias tos srities išsilavinimą ir patirtį, gi ne pas stalių kokį  biggrin.gif Ir įdomu kas nustatė, kad ŽINOMI ŽMONĖS ištiesina dantis 100% tikimybe, o NEŽINOMI ŽMONĖS tai tiksliai ant 50%  doh.gif

Nu jūs nepykit ant manęs dėl mano čia tokių komentarų gal šiek tiek ne į temą, bet jau nebegaliu susilaikyt  cool.gif

Na ta ir turiu minti, salia namu 2-3 odontologu kabinetai, bet nereiskia, kad as eisiu i pati pirma pasitaikiusi...ir siaip dar arti namu biggrin.gif as nesakau, kad tie odontologai, apie kuriuos niekas neatsiliepia butinai blogi, bet kazkodel as labiau linkus vertint tuos, apie kuriuos beveik visi atsiliepia tik gerai ir dirba jau ne pirmus metus. Kad ir toks pvz, mane pries 10 metu tevai vezdavosi (dar vaika) dantu tvarkytis pas viena stomatologa, jis uzziurejo, kad vat man reikia istraukt viena danti, kad kitiem vietos butu doh.gif ir uzvire man visa kose, del ko dabar graziais metaliniais aksesuarais papuosta esu biggrin.gif ir ne sarlatanas jis, nei ka, turejo savo kabineta ir t.t. tokiu kabinetu dabar ant kiekvieno kampo.
O del tu 50% tikimybes, nu ne taip sakiau as, kaip tu isvertei mirksiukas.gif
Atsakyti