QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 04 06, 09:19)
Ką tu laikai NEŽINOMU ŽMOGUMI?

Visos mes einam pas gydytojas, turinčias tos srities išsilavinimą ir patirtį, gi ne pas stalių kokį

Ir įdomu kas nustatė, kad ŽINOMI ŽMONĖS ištiesina dantis 100% tikimybe, o NEŽINOMI ŽMONĖS tai tiksliai ant 50%
Nu jūs nepykit ant manęs dėl mano čia tokių komentarų gal šiek tiek ne į temą, bet jau nebegaliu susilaikyt
Na ta ir turiu minti, salia namu 2-3 odontologu kabinetai, bet nereiskia, kad as eisiu i pati pirma pasitaikiusi...ir siaip dar arti namu

as nesakau, kad tie odontologai, apie kuriuos niekas neatsiliepia butinai blogi, bet kazkodel as labiau linkus vertint tuos, apie kuriuos beveik visi atsiliepia tik gerai ir dirba jau ne pirmus metus. Kad ir toks pvz, mane pries 10 metu tevai vezdavosi (dar vaika) dantu tvarkytis pas viena stomatologa, jis uzziurejo, kad vat man reikia istraukt viena danti, kad kitiem vietos butu

ir uzvire man visa kose, del ko dabar graziais metaliniais aksesuarais papuosta esu

ir ne sarlatanas jis, nei ka, turejo savo kabineta ir t.t. tokiu kabinetu dabar ant kiekvieno kampo.
O del tu 50% tikimybes, nu ne taip sakiau as, kaip tu isvertei