Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI 21 temuke

QUOTE(the_wanted @ 2010 03 29, 12:25)
AKiek zinau tai mano paprasti metaliniai.. biggrin.gif Naujo foto padarysiu siandien - apacios, kad tureciau veliau su kuo liginti smile.gif
Girdejau kad kai apacia uzdeda daug labiau skauda dantis...
Nes man tiesa sakant su virsum kaip ir dideliu problemu nebuvo smile.gif
Papildyta:
Zadu pirkti oral b dantu siula, apacia lengviau valyt bus.. Ir ta dantu pasta elgydium smile.gif Kuri geresne patarkit panos  4u.gif

mano damon smile.gif
vakar idejau foto po savaites nesiojimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(the_wanted @ 2010 03 29, 11:25)
AKiek zinau tai mano paprasti metaliniai.. biggrin.gif Naujo foto padarysiu siandien - apacios, kad tureciau veliau su kuo liginti smile.gif
Girdejau kad kai apacia uzdeda daug labiau skauda dantis...
Nes man tiesa sakant su virsum kaip ir dideliu problemu nebuvo smile.gif
Papildyta:
Zadu pirkti oral b dantu siula, apacia lengviau valyt bus.. Ir ta dantu pasta elgydium smile.gif Kuri geresne patarkit panos  4u.gif

man higieniste sake naudot elgydium melyna (nuo apnasu) as ja ir naudojau tiesa sakant. tai sake gal del to pas mane po 6 men su breketais lb mazai apnasu ax.gif kanuoja apie 19 lt su kortele medus eurovaistinej apie 15 lt gavosi. dar rocs geros pastos, bet rupuzkes brangios 36 lt doh.gif o siaip tai as kai savo elgydium pabaigsiu pirksiu sita (ten Kavyte idejo foto tos pastos)
man lb lb patiko thumbup.gif nes sako reikia kart nuo karto pasikeist dantu pasta, tai kaip tik bus. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natale: 29 kovo 2010 - 16:22
pirksi? aš maniau ją tik tavo draugei reikės užsakyti? ax.gif
panos, sakykit kas dar nori tokios pastos kaip natale parašė, kuo mūsų bus daugiau, tuo greičiau galėsiu užsakyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kavytė @ 2010 03 29, 16:23)
pirksi? aš maniau ją tik tavo draugei reikės užsakyti?  ax.gif
panos, sakykit kas dar nori tokios pastos kaip natale parašė, kuo mūsų bus daugiau, tuo greičiau galėsiu užsakyti  smile.gif

jo, pirksiu tik nespejau dar tau pasakyt. tai reikia mums tokios 2 pastos (man ir draugei) ir ta lupu piestuka (man). kaip ji man ta piestuka isgyre ,jau pradejau pavidet kad ne as ji gavau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2010 03 29, 17:20)
pirksiu sita (ten Kavyte idejo foto tos pastos)

Labas, taip tingejau rasyti siandien ka nors, bet norejau parasyti atsiliepima, gal pades, nes turime namie tokia pasta ir musu seimos nariams nieko gero, daugiau gyvenime nepirksim schmoll.gif ir apskritai ta firma buvome susidemeje, bet ir kremas labai prastas veidui, nepatiko niekam seimoje, turejome toki nuo salcio ziemai, tai va smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Congeniality @ 2010 03 29, 17:52)
Labas, taip tingejau rasyti siandien ka nors, bet norejau parasyti atsiliepima, gal pades, nes turime namie tokia pasta ir musu seimos nariams nieko gero, daugiau gyvenime nepirksim schmoll.gif ir apskritai ta firma buvome susidemeje, bet ir kremas labai prastas veidui, nepatiko niekam seimoje, turejome toki nuo salcio ziemai, tai  va smile.gif

na aš pastebėjau kad tau daug kas nieko gero blush2.gif sorry. turbūt kaip kam, bet natale jau bandė, todėl ir pirks 4u.gif man irgi patiko 4u.gif

ryt man vizitas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kavytė @ 2010 03 29, 17:55)
na aš pastebėjau kad tau daug kas nieko gero  blush2.gif  sorry. turbūt kaip kam, bet natale jau bandė, todėl ir pirks  4u.gif  man irgi patiko  4u.gif

ryt man vizitas  thumbup.gif

as tau pavydziu biggrin.gif nes jau laukiu nesulauksiu savo vizito biggrin.gif jau taip ilgai nebuvau biggrin.gif
Atsakyti
aš kažkaip buvau apie jį pamiršus, gerai kad piniginėj radau vizito lapelį, radusi išsigandau, nes galvojau kad jau pražiopsojau lotuliukas.gif bet viskas ok ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kavytė @ 2010 03 29, 17:58)
aš kažkaip buvau apie jį pamiršus, gerai kad piniginėj radau vizito lapelį, radusi išsigandau, nes galvojau kad jau pražiopsojau  lotuliukas.gif  bet viskas ok  ax.gif

gerai, kad sian radai biggrin.gif as tai apie ji pamirst negaliu, vis galvoju, ka gi man darys ir pasakys del sakancio biggrin.gif nes jau daugiau nei du men kankinuosi su elastikais biggrin.gif
Atsakyti
man tai ta pasta patiko del to kad po jos nesauseja lupos ir kad po valymo toks pojutis kad ka tik po hig. valymo rolleyes.gif lb gerai isvalo thumbup.gif man dar patiko hollywood smile pasta, bet ji balinanti. dabar negaliu jos naudot, bet irgi kai su ja valiau dantukus toks jausmas kad ka tik po higienos bigsmile.gif nieko nesakau, elgydium irgi man tinka, bet atsibodo ta pati per ta pati. manau laikas ka nors naujo isbandyti. tai ir jamsiu tongue.gif
o mano vizitas TIK 22 d doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kavytė @ 2010 03 29, 17:55)
na aš pastebėjau kad tau daug kas nieko gero  blush2.gif  sorry. turbūt kaip kam, bet natale jau bandė, todėl ir pirks  4u.gif  man irgi patiko  4u.gif

ryt man vizitas  thumbup.gif

tai labai klaidingai pastebejai, kad nemyliu dar kol kas breketu ir kad jie dar nieko gero nepadare man, kad juos pamilciau, o tik trukdo, kad net lupa vepsta, tai nereiskia, kad man viskas gyvenime nepatinka. Man tik nepatinka negerai jaustis, o kol kas taip jauciuosi, bet su produkcija tai nieko bendra neturi, o jei prakalbom apie pastas, tai man patinka Bio Repair ir Beverli Hils ax.gif nepamirskim, kad tai individualus dalykas, kad patiko draugei, tai nereiskia kad tau patiks, bet sekmes
Atsakyti
aj, tiek to biski paspaminsiu spam.gif apie ta firma noriu parasyt , nzn kodal tau ten viskas taip netiko g.gif man drauge sake lupu piestukas superinis tos firmos , sako uztenka viena karta perbraukti per lupas ir vsio, o su kt piestukais mazoji mazoji ir vistiek paskui viska nulaizai doh.gif ir skonis geras ir sudrekina gerai. bet sampunas tos firmos nlb tinka mano plaukams, tokie sausi pasidaro g.gif aisku kai su balzamu praskalauji viskas ok, bet stebuklo nepajutau tai tiek.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natale: 29 kovo 2010 - 17:10