Įkraunama...
Įkraunama...

BREKETAI 21 temuke

QUOTE(Degtine @ 2010 03 29, 20:01)
Sveikutes,
Hm noriu briketu ir taskas smile.gif buvau konsultacijoj pas Kazakeviciene Silainiu seimos ir sveikatingumo centre. Gal kas apie ja ka zinot? Atsiliepimu ar galite patarti kokia gera gydytoja pas kuria tikrai verta detis briketus? cia tiek tu briketu temu, kad net pasimciau pati kur ko klaust ir rast ka  blush2.gif  ax.gif

Sveika bye1.gif siaip BREKETAI mirksiukas.gif o jei apsiprendei tai dekis drinks_cheers.gif as tai kai masciau pas ka detis breketus tai daugiausiai visi siule D.Latkauskiene ir Damusiene, bet ziuriu kad dabar paneles ir kt gyd nesiskundzia. as pati lankaus pas D.Latkauskiene is www.ortodontijoscentras.lt , pasitikiu ja. bet daugama atbaido kad ji dirba kaip konvejeris,nes lb daug kliejentu turi. bet gi geri specai visada turi daug kliejentu mirksiukas.gif nesigailiu kad ja pasirinkau. bet pas ja eiles buna, jei nori cia ir dabar o ne po menesio tai manau ji netiks. ax.gif
Atsakyti
na taip smile.gif bent jau rasyt ismokt butu pats laikas jei jau juos desiuos biggrin.gif biggrin.gif esu apsisprendus tikrai ir noriu kuo greiciau, pas mane tik apatiniai dantukai kreivi, bet sake teks ir virsuj deti smile.gif idomu kokios kainos kitur. Kur buvau keramikiniai breketai sake kainuos virs 2000 ir net nezinau cia daug, mazai ar normalu smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(Degtine @ 2010 03 29, 20:42)
na taip smile.gif bent jau rasyt ismokt butu pats laikas jei jau juos desiuos  biggrin.gif  biggrin.gif  esu apsisprendus tikrai ir noriu kuo greiciau, pas mane tik apatiniai dantukai kreivi, bet sake teks ir virsuj deti smile.gif idomu kokios kainos kitur. Kur buvau keramikiniai breketai sake kainuos virs 2000 ir net nezinau cia daug, mazai ar normalu smile.gif)

irnesakyk.gif cia daug kas maiso pradzioj mirksiukas.gif pas mane virsuje keramika plius metalas . 6 keramikiniai breketai o kitur kur nesimato ten metaliniai. manau taip lb apsimoka. kam permoket. as mokejau 1880 lt. apacioje metaliniai, tai mokejau 1400lt.kaina manau visur panasi. tik vieni gyd nustato viso gydymo kaina ir tu dalim ja ismoki ir jei gydymas uzsites (nors geriau kad sutrumpetu hihihi.gif ) daugiau moket nereikes, jei busi jau ismokejus visa kaina. o kitur moki tik uz tai ka padaro, pvz deda breketus moki uz breketus, daro paverzima tik uz paverzima moki ir t.t. as kai atejau i pirma vizita, tai maniau kad man tik 2 dantukai problematiski, o pasirodo kad as tiek bedu turiu tai patikek doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natale: 29 kovo 2010 - 20:50
Tai kaip suprantu pasiruost staigmenom vis tiek reikia smile.gif Man sita gydytoja patiko, nes nepiese visko graziom spalvom, o tiesiai sviesiai viska paaiskino. Kadangi man tik apatiniai dantukai uzkliuna net liepe gerai pagalvot ar verta juos tiesint. Bet manau jei jau kliuna ir trukdo gyvent, tai geriau pora metu atkentet nei visa laika jausti diskomforta. Gaila, kad sekanti karta priims tik balandzio 20, amzinybe atrodo smile.gif))))
Atsakyti
QUOTE(Degtine @ 2010 03 29, 21:13)
Tai kaip suprantu pasiruost staigmenom vis tiek reikia smile.gif Man sita gydytoja patiko, nes nepiese visko graziom spalvom, o tiesiai sviesiai viska paaiskino. Kadangi man tik apatiniai dantukai uzkliuna net liepe gerai pagalvot ar verta juos tiesint. Bet manau jei jau kliuna ir trukdo gyvent, tai geriau pora metu atkentet nei visa laika jausti diskomforta. Gaila, kad sekanti karta priims tik balandzio 20, amzinybe atrodo smile.gif))))

o ne nori pabandyt pas kt pasikonsultuot? seip kad isgirsti kt nuomone. girdejau cia panos is kauno pas kazkokia gyd vaiksto irgi siluose. bet man atrodo i privatu kab. neatsimenu pavardes ax.gif tau jau pasake panoramine foto pasidaryt? kiek prognozavo breketus nesiot? man vizitas 22 d doh.gif ilgai laukti ax.gif
Atsakyti
Taip, gavau siuntima nuotraukai, pasiziuret ar nera skyluciu jokiu ir viskas lyg. Tai rytoj planuoju nuotrauka pasidaryt. Prognozuoja, kad reikes nesiot pora metu, veliau visas vargas naktim ir t.t. Is pradziu priekiniams, tik veliau apaciai (del sukandimo). Dantuku raut nereikes, greiciausiai paslifavimo uzteks. Atejau cia nes dauguma jau busit praeje siuos vargus ir galit patart kur geriau eit, su kuo dar galima pasikonsultuot ir panasiai smile.gif Man tikrai svarbi jusu nuomone smile.gif tame ir beda, kad sitiek laukt reikia, o taip knieti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Degtine: 29 kovo 2010 - 22:00
Kreipiuosi į merginas, kurios gydosi pas D. Latkauskienę.. 4u.gif Ar pirmai konsultacijai užtenka tik panoraminės nuotraukos, ar geriau pasidaryti dar ir šoninę? Man sakė, kad atsinešti panoraminę.. Ar jums užteko vienos? 4u.gif
Ir gal kuri mergina žino tikslų adresą tos klinikos Sukilėlių pr.? Ji Topolio pusėj, ar reikia pereiti gatvę? Ir dar vienas klausimėlis.. smile.gif Ten "gyva eilė", ar reikia registruotis? Ačiū už info.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(breketininke @ 2010 03 28, 16:33)
mano pokyciai (po kolkas sudeta tik savaite), tai nelabai kas ir matosi, taciau kaip matau jau vienas dantukas tiktai pajudejo, o ir siulas pralenda labai lengvai per kiekviena tarpdanti, ko anksciau niekada nebudavo  biggrin.gif tai ir nezinau kaip cia kas, bet dar nieko labai ypatingo nematau. dantu jau neskauda, bet kai bandau ka nors uzvalgyt (na ne koses ar jogurto), tai labai skauda, net neimanoma valgyt.
ar normalu, kad per savaite labai niekas nepasikeite?
The wanted, idek savo foto, pasigeresim  bigsmile.gif
Papildyta:

tikrai greitai, juolab kad susidejau breketukus kovo 22 d. , tai gaunasi, kad pas gydytoja einu po 26 d.
kazin kodel cia taip.....

hm idomiai juk tau kas du menesius reiktu.. g.gif ..
pas mane damon..tai gali paziuret pokyciai kokie po kiek laiko;)

QUOTE(Congeniality @ 2010 03 28, 17:16)
Sveikos, pavasaris, tema pavasariska, o as vel liudesio ir pesimizmo inesiu sad.gif zinokit slyksciai jauciuosi, buvo man neseniai menesines, o man tas laikotarpis visada sunkus, pries jas jau buna blogumu, per jas ir pora dienu po ju, tai viska buvau suvedusi i tas dienas, bet jau kuris laikas kaip jos baigesi, o spuogai nuo smakro ir aplink lupa nedingsta sad.gif pasirodo, kad man alergija metalui, nors niekam kitam gyvenime iki siol nebuvau alergiska. Kas bus, kai virsu dar sudes? Ir nosis net gali nuspoguoti, aplink visa burna. O po to vidine viela? Kas jei vistiek spuoguos ir nuo vidines? verysad.gif Skambinausi daktarui, tai jis sake, kad nera nuo to gydymo, nei vaistu, nei papildu, tiesiog mesti lauk nuo saves metala. Ismesi mano atveju doh.gif
tai dar dekoju visiems sventiesiems, kad parodziau D.L. irgi savo charakteri ir nesutikau detis visu metaliniu, nors ji tokia kategoriska buvo, tik kai buvau konsultacijoje, tai snekejo kitaip, rode man vien tik keramikos breketus ir ramino, kad nieko nesimatys. Zodziu, totalus s.das. Zinokit imu galvoti kokia durne buvau, kad ant 30 metu jau tiek nugyvenus pradejau sita reikala, reikejo susirasti gydytoja, kuri apslifuotu, vistiek juk buciau tokia susiradus, o dabar net nezinau kuo viskas baigsis, nes ir veidas nelygus, labai ant nosies ir antakiu formos tai matosi ir jau kazkaip nebeturiu optimizmo, kad sutvarkys viska.

esu kazka girdejusi apie alergija..
ji mat buna visokio pobudzio.. g.gif
tai gal yra kokiu nuo alergijos tepaliuku..?turi buti,..paklausk seimos gydytojos turetu zinoti.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(blondie-girl @ 2010 03 30, 13:40)
Kreipiuosi į merginas, kurios gydosi pas D. Latkauskienę..  4u.gif  Ar pirmai konsultacijai užtenka tik panoraminės nuotraukos, ar geriau pasidaryti dar ir šoninę? Man sakė, kad atsinešti panoraminę.. Ar jums užteko vienos?  4u.gif
Ir gal kuri mergina žino tikslų adresą tos klinikos Sukilėlių pr.? Ji Topolio pusėj, ar reikia pereiti gatvę? Ir dar vienas klausimėlis..  smile.gif  Ten "gyva eilė", ar reikia registruotis? Ačiū už info..  4u.gif

Sveika, pilnai uztenka panoramines foto. mirksiukas.gif ji tik aki uzmete ant foto ir viskas. pasake kad protinius reikia salinti. klinika randasi cia Sukileliu pr.51. kitoj pusej Topolio, jei islipsi prie Topolio tai teks pereiti gatve ir paeiti atgal link Kliniku arba lipti viena sustojima ankciau pries topoli, gaunasi grynai priesais ta Zandikauliu klinika mirksiukas.gif ten "gyva eile" . bet eile nepavadinciau. gal koki viena zmogu ir rasi biggrin.gif Lipti i antra auksta wink.gif Sekmes 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Degtine @ 2010 03 29, 21:59)
Taip, gavau siuntima nuotraukai, pasiziuret ar nera skyluciu jokiu ir viskas lyg. Tai rytoj planuoju nuotrauka pasidaryt. Prognozuoja, kad reikes nesiot pora metu, veliau visas vargas naktim ir t.t. Is pradziu priekiniams, tik veliau apaciai (del sukandimo). Dantuku raut nereikes, greiciausiai paslifavimo uzteks.  Atejau cia nes dauguma jau busit praeje siuos vargus ir galit patart kur geriau eit, su kuo dar galima pasikonsultuot ir panasiai smile.gif Man tikrai svarbi jusu nuomone smile.gif tame ir beda, kad sitiek laukt reikia, o taip knieti biggrin.gif

pabandyk cia ,pas Dalia Latkauskiene ax.gif tik nezinau kada ji gales tave priimti. ax.gif bet pabandyti verta mirksiukas.gif jei turesi panoramine tai nesk ir ja iskarto mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2010 03 30, 17:10)
Sveika, pilnai uztenka panoramines foto.  mirksiukas.gif  ji tik aki uzmete ant foto ir viskas. pasake kad protinius reikia salinti. klinika randasi cia Sukileliu pr.51.  kitoj pusej Topolio, jei islipsi prie Topolio tai teks pereiti gatve ir paeiti atgal link Kliniku arba lipti viena sustojima ankciau pries topoli, gaunasi grynai priesais ta Zandikauliu klinika  mirksiukas.gif  ten "gyva eile" . bet eile nepavadinciau. gal koki viena zmogu ir rasi  biggrin.gif  Lipti i antra auksta wink.gif Sekmes 4u.gif

Labai ačiū, natale.. 4u.gif
Atsakyti
va kokia beda turiu, greit prades man sakandi tvarkyti, bet beda tame kad kai as pastatau savo zandikauli i vieta man nesueina dantukai
atrodo taip
user posted image
ir taip

user posted image

sakes doh.gif

o dabar atrodo taip (kaip ir menesi atgal)

user posted image

ir 6 men atgal rolleyes.gif

user posted image

tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natale: 30 kovo 2010 - 17:47
per 6 menesius tiek paejo dantukai blink.gif kaip grazu negaliu smile.gif))
Atsakyti