Įkraunama...
Įkraunama...

Pietryčių Azija ir Naujoji Zelandija

Ir aš vis pasitikrinu ar nėra tęsinio. Kažkaip užburė mane šis pasakojimas...
Atsakyti
As irgi isitraukiau i pasakojima - nerealus ispudziai smile.gif
Atsakyti
Bet nesulaukiam anciux pasakojimo tęsinio... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rolali @ 2010 06 08, 22:41)
Bet nesulaukiam anciux pasakojimo tęsinio...  ax.gif

anciux kur tu auuuuuuuuuuuuuuuu ploja.gif ploja.gif ploja.gif
Atsakyti
Nerealiai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Nerealu wub.gif
Atsakyti
Pasisekė, kad tik vakar atradau šį reportažą! Galėjau iš karto daug paskaityti biggrin.gif
Nerealu!
Baltai pavydžiu... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimukas @ 2010 06 24, 18:47)
Pasisekė, kad tik vakar atradau šį reportažą! Galėjau iš karto daug paskaityti  biggrin.gif
Nerealu!
Baltai pavydžiu... ax.gif

aha, jums pasiseke, o as visa laika sekiau tema, tesinio visa menesi laukiu cool.gif biggrin.gif
Atsakyti
Perskaiciau visa tema nuo pradzios iki galo nors ir neisbaigto, prisidedu prie visu pagyru, kelione kurios noretu kiekvienas keliautojas... wub.gif bet ne kiekvienas sugebetu, matosi kad anciux ne eiline asmenybe, norint taip keliauti reikia ne tik daug drasos bet ir didziulio komunikabilumo kas irgi matosi is pasakojimu, as labai zaviuosi tokiais zmonemis
skaitydama tarsi keliavau kartu, nuotraukos fantastiskos kokybiskos, atrodo net jauti, uzuodi ten esancius kvapus, girdi ta triuksma... rolleyes.gif
anciux sekmes didzausios tau visame kame mirksiukas.gif
Atsakyti
o as tik siandien si reportaza aptikau. gerom porai valandu inikau, prarijau kaip mat visa iki siol parasyta reportaza. Baltai pavydziu tokios drasos, sugebejimo bendrauti. Man tokia kelione tai kaip islikimas koks butu, bet tiesa pasakius labai vilioja, tik nzn ar kada gyvenime teks tai patirti.
Atsakyti
va cia tai gyvenimo nuotykis thumbup.gif saunuolė
Atsakyti
Nekantriai laukiam tesinio ax.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti