Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžys

QUOTE(dark @ 2006 09 20, 09:39)
Lietuti, jo su ja tariausi, nesigailiu nei kiek. Gimdymą padarė švente, pasijutau ponia, karalienė ir t.t.

Labai dziaugiuosi. Vadinasi verta tartis 4u.gif
Atsakyti
O kai as atvaziavau gimdyti irgi dirbo Janusauskas, tai is jo isgirdau tokius zodzius:"Nepatariu tau siandien gimdyti, nes siandien visi gimdymai baigesi operacijomis..." fear.gif Tai jus isivaizduokit kaip tai mane nuteike.Vos nepradejau verkt umn.gif Bet aciu dievui sulaukiau ryto ir net gera pasidare kai pamaciau Petrauskus, kurie savo darba atliko tiesiog super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Tai kaip supratau Petrauskai šį pusmetį dirba gimdykloj g.gif Gaila, kad ne po naujų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dark @ 2006 09 20, 12:53)
Tai kaip supratau Petrauskai šį pusmetį dirba gimdykloj  g.gif  Gaila, kad ne po naujų  unsure.gif

Petrauskas, juk skyriaus vedejas....tai jis visada salia gimdyklos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gramara @ 2006 08 28, 22:25)
Labutis,norėčiau išgirsti nuomonę apie gydytoją Reginą Brazienę-Žilevičienę gal ką girdėjot kas per gydytoja?AČIŲ iš anksto.

Siaubas, o ne daktarė. Mane gydė gydė kol nugydė. verysad.gif Paskui gerus metus jos "gydymą" gydžiausi vilniuj. Patariu laikytis nuo tokių kuo toliau.
Atsakyti
QUOTE(myliu @ 2006 09 25, 11:03)
Siaubas, o ne daktarė. Mane gydė gydė kol nugydė. verysad.gif  Paskui gerus metus jos "gydymą" gydžiausi vilniuj. Patariu laikytis nuo tokių kuo toliau.

Pritariu tau visu 100%
Atsakyti
Ką galėtumėte pasakyti apie gyd. Umantą. Žinau tik tai, kad jos "brangus" gydytojas. O ar ta kaina verta kokybės? Niekas nesusidūrė?
Atsakyti
QUOTE(myliu @ 2006 09 25, 11:03)
Siaubas, o ne daktarė. Mane gydė gydė kol nugydė. verysad.gif  Paskui gerus metus jos "gydymą" gydžiausi vilniuj. Patariu laikytis nuo tokių kuo toliau.

Kur ta Brazienė dirba, ar ne privačiam kabinete g.gif
Atsakyti
QUOTE(Čalykušu @ 2006 09 26, 15:05)
Kur ta Brazienė dirba, ar ne privačiam kabinete g.gif

Turi privatų kabinetą Smėlynės 73.
Atsakyti
QUOTE(dark @ 2006 09 20, 10:11)
Lietuti, ta pirmoji akušerė yra turbūt Skaidruolė Nakrošienė. Dabar ji vyr. akušerė.
O Kuncienė tai  thumbup.gif  ir antrą leliuką pas ją gimdysiu  thumbup.gif

geras bigsmile.gif pažįstu Kuncienę neblogai, tik vis negirdėjau jokių atsiliepimų apie ją kaip apie akušerę, nu dabar jau žinosiu, jei prireiks tongue.gif
Va va, o ta Skaidruolė buvo pas mane atėjus, kai jau žliumbiau kad pienas joks nebėga, tai pamokė, nuramino, galvojau rankas jai bučiuot thumbup.gif

QUOTE(Dvyniuke @ 2006 09 20, 10:22)
Kai atvažiavau dirbo Janušauskas. Grubus daktariūkštis. Beje, ar visos vaikščiojot iš gimdyklos pas daktarą į kabinetą apžiūrai? Nemenkas atstumas, per sąrėmius ypač smagu ten žingsniuoti ir ropštis ant kėdės, turiu pasakyt 

drinks_cheers.gif nepamiršiu kaip man sakydavo atėjęs gimdymo metu- nu dar veidas ne mėlynas, dar nemiršti, reiškia gali dar kentėt blink.gif o po gimdymo pasakė; mums per ilgas tavo gimdymas, kad skaitytusi normaliu, tai mes rašysim mažiau valandų, nes tikriausiai netikrieji sąrėmiai pradžioj buvo blink.gif Rašyk kaip nori, sakau, man jau dzin dabar...net akušerės šnibždėjosi ko jis laukia ir neskatina gimdymo. tfiu į jį beee.gif

QUOTE(Kotryna @ 2006 09 26, 15:31)
Turi privatų kabinetą Smėlynės 73.

o mama man vis zyzia nueik tenai, liuks daktarė doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Čalykušu: 26 rugsėjo 2006 - 15:06
QUOTE(Čalykušu @ 2006 09 26, 16:05)

o mama man vis zyzia nueik tenai, liuks daktarė doh.gif

Eik kur tik nori, tik ne ten blink.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2006 09 26, 16:30)
Eik kur tik nori, tik ne ten blink.gif  schmoll.gif

pioneer.gif eisiu pas Bagurska 4u.gif