Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžys

Jo pas mus daktarai gimdykloj laukia paskutines minutes.Drauge prasikankino 22valandas ir tik kai pati ir vaikelis pradejo dusti susisgribo daryti cezari.Pazejo kad mamyte zdarova ir nusprende kad pati gali pagimdyti,bet kad kaklelis ne velnio nesidaro tai cia dzin.Leido arkliskas dozes skatinamuju ir nieko.Sakyciau vaziuot gimdyt privaciai i kauno klinikas,bet Tau nebedaug iki gimdymo like,beje ir pinigeliu nemazai reikia. g.gif
Atsakyti
QUOTE(ziedune @ 2006 09 07, 18:24)
Gal jums kuriai buvo panasi situacija. Gal galit patart ka nors?  rolleyes.gif Labai jau bijau as to skausmo

Vienąkart greit atsidarė, kitąkart nelabai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dark @ 2006 09 07, 16:04)
Kas bjauri? Petrauskienė?  blink.gif  blink.gif  blink.gif  gal ten ne ji buvo?  g.gif

Na ir as nustebau g.gif Gal ji pas Paskeviciene kokia papuole g.gif Bet ,kad Petrauskiene butu bjauri g.gif Nesamone....
Atsakyti
Ir Petrauskienė ir Petrauskas-abu tiesiog super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Dziaugiuosi, kad butent jie sutiko mano dukrytę
Atsakyti
Galima paklausti, o kiek apytiksliai Panevėžyke kainioja "nusipirkti" gydytoją gimdymui?
Atsakyti
QUOTE(vainė @ 2006 09 08, 10:34)
Galima paklausti, o kiek apytiksliai Panevėžyke kainioja "nusipirkti" gydytoją gimdymui?

Drauge pries menesi akuserei mokejo 400,ja is namu nakti pasieme ir buvo prie jos ji iki gymdymo.Kitai draugei gydytoja 400 paprase.Taip,kad labai individualiai savo paslaugas ikainuoja gydit. ir akus.
Atsakyti
Aš akušerei mokėjau 300+gėlės ir saldainiai. Niekas nieko nesakė, pasiklausinėjau kitų kiek duoda. Supratau, kad daviau pakankamai smile.gif
Gydytojams irgi, kiek girdėjau, apie 400 moka. Stafkė, tsakant, tokia bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(tere @ 2006 02 17, 12:06)
gal kas zino ar yra toks Jankauskas, nes kazkodel si pavarde uzsifiksavo

QUOTE(Vaidaaa @ 2006 02 25, 00:15)
Jankauskas yra. Dirba šeimos klinikoj "Aiskauda", gimdymo namuose. Kitų darboviečių nežinau. Yra labai panaši pavardė ir Janušauskas, bet čia komentruose apie jį  g.gif .

Mano mylimas Jankauskas wub.gif dar dirba konsultacineje poliklinikoje. Ten su siuntimu is savos gydytojos kaip pas aukstesnes kvalifikacijos konsultanta arba 30lt i kasa. Jis mane priziurejo su pirmu nestumu - na tai kazkas nepakartojamo - negana to kad tu ir taip euforijoje, bet dar ir lauki vizitu pas gydytoja. Antro laukdamasi lankiausi pas Senkiene - blogiau buti nebegali, todel ji ir turi griezta papeikima mano iniciatyva tongue.gif O Janusauskas dabartinis mano gydytojas - malonus, atidus, geranoriskas, bet tuo paciu ir labai pavirsutiniskas, nes toks jausmas, kad turi l.dideli savimi pasitikejimo laipsni ir duoda nepasvertas prognozes, bet pedantiskas - tai jau be kalbu - sius, tirs, kol patvirtins arba atmes. Ir jau pameges pinigus. Jauciasi.

QUOTE(ixe @ 2006 04 19, 09:35)
O ka panevezietes apie epidura galvojat? Negi visos naturaliai gimdet???

Taip. Naturaliai. Turbut labai kantri tongue.gif 4u.gif Tiesa pasakius pirmas gimdymas buvo toks issiteses, neritmingas, be eigos, kad dabar prisiminus patiriu jausma, kaip eziukas ruke. Gydytojas Slyvauskas, kuris tikiuosi jau nebedirba, nes jei ne piniguciai isvis kazin kaip ten su mano vaikeliu butu buve - jis nesiime jokiu priemoniu, kol negavo pinigu. Akuseres nepamenu, tik vardas l.grazus - kazkas panasaus i Šviesuole, bet ne tai. Su antru nebuvo kada su kuo tartis ar duoti, Merkys nuleido vandenis (tiek ji ir maciau), po dvieju valandu akuš:Kunciene prieme suneli. Jei ne vyras, buciau pagimdziusi viena. Zinoma niekas nesitikejo tokios greitos eigos, bet...

Snekat, kad jums reikia, kad kas salia stovetu - juk vyras yra, na gal ne pas visas jie tokie drasus tongue.gif Bet man tu pasaliniu zmoniu isvis nereikejo ir buvo labai gera, kad per saremius jie ten nesipainioja aplinkui, o per tarpus mes su vyru galim paplepet, pasijuokt... Ir Panevezio ligonine, bent jau siuo metu, yra pati pati paciausia. Kokiose salygose gimdo Vilnietes doh.gif Baisu baisu baisiausia blink.gif

Bet daugiau nebenoriu gimdyti NIEKADA.
Atsakyti
Lietuti, ta pirmoji akušerė yra turbūt Skaidruolė Nakrošienė. Dabar ji vyr. akušerė.
O Kuncienė tai thumbup.gif ir antrą leliuką pas ją gimdysiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2006 07 19, 00:13)
Esu ne paneveziete,bet dirbu Panevezy,tai man nesciai buvo patogiau cia lankytis pas ginekologe.Pasirinkau privacia moteru klinika,gyd.Arbataitiene.Likau labai patenkinta.Zinoma,teko moketi,bet elgesys ir prieziura buvo puiki,niekada nereikedavo laukti,ir nesijauciau skolinga ax.gif
Si gydytoja nebepriimineja gimdymu,todel gimdziau Kaune Mazylyje.

Nėštumo metu lankiausi pas Arbataitienę. Malonumo tai ji reto, kaip ir jos seselė. Jos tiesiog užliūliuodavo mane savo gražiomis kalbomis. Na nėštumas buvo mano lengvas, tai tik pamatuodavo, pasverdavo, šlapimo tyrimai ir iki kito karto. Ir visada girdėjau tą patį "tai apie gimdymą dar negalvokit, dar jis toli, dar mes nekalbėsim.." Artėjant gimdymo datai vis tas pats. Aš jau ėmiau nerimauti g.gif negalvokit ir negalvokit, tai kada gi galvot??? Gerai, kad lankiau nėščiųjų kursus Nemuno poliklinikoj, tai ten šį tą sužinojau - bent jau kaip kvėpuot per sąrėmius. O tai būčiau taip ir nespėjus pagalvot - mat pagimdžiau anksčiau laiko. O paskutinį mėnesį daktarė išėjo atostogų thumbup.gif - tuomet, kai turėjo mane intensyviausiai prižiūrėt. Kai atvažiavau į GN priėmimą tai net nusistebėjo - jūs ką - tik prieš mėnesį pas ginekologą lankėtės?? Maža to, echoskopo Arbataitienės konsultacija neturi, neturi netgi aparačiuko vaiko širdutei paklausyt, technikos tikrai mažai. Persirenginėt irgi nėra jokios širmos, tiesiai ant akių maunies kelnes blush2.gif Žodžiu biški jai reikėtų investuoti į savo kabinetą daugiau. Apskritai nelabai likau patenkinta, ypač kai pati turėjau paskutinį kartą paprašyt kraujo tyrimo (niekas nesiūlė), o echoskopu buvau per visą nėštumą tirta tik 1 kartą pradžioj. Tai tiek apie ją.
O gimdžiau prie išgirtojo daktaro Petrausko. Tik galiu eilinį kartą paliudyti - jis FANTASTIŠKAS DAKTARAS!!! Nesitariau, nemokėjau - atvažiavau naktį, gimdžiau 15-ka valandų. Kai atvažiavau dirbo Janušauskas. Grubus daktariūkštis. Beje, ar visos vaikščiojot iš gimdyklos pas daktarą į kabinetą apžiūrai? Nemenkas atstumas, per sąrėmius ypač smagu ten žingsniuoti ir ropštis ant kėdės, turiu pasakyt good.gif
Apskritai tai žmogus arba ne nuotaikoj buvo, arba toks yra. Jokios užuojautos, o galiausiai vyras dar nugirdo frazę " jau ta durnė rėkia, jau gimdys" Laimei, nepagimdžiau prie jo, sulaukiau ryto ir Petrausko biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dark @ 2006 09 20, 09:11)
Lietuti, ta pirmoji akušerė yra turbūt Skaidruolė Nakrošienė. Dabar ji vyr. akušerė.
O Kuncienė tai  thumbup.gif  ir antrą leliuką pas ją gimdysiu  thumbup.gif

Niu vat kaip pirstu i aki biggrin.gif Aciu uz patikslinima. Maloni, bet... Gal kad is principo slogokas man tas gimdymas, o gimdanciu ta diena buvo virs desimt, o as tokia be pretenziju, nes nezinau ko noreti... Zodziu...
O Kunciene man irgi patiko - jai as be pretenziju, bet tiesa pasakius labai trumpai ir maciau ax.gif Tai tu su ja tareisi?
Papildyta:
QUOTE(Dvyniuke @ 2006 09 20, 09:22)
...atvažiavau naktį, gimdžiau 15-ka valandų. Kai atvažiavau dirbo Janušauskas. Grubus daktariūkštis. Beje, ar visos vaikščiojot iš gimdyklos pas daktarą į kabinetą apžiūrai? Nemenkas atstumas, per sąrėmius ypač smagu ten žingsniuoti ir ropštis ant kėdės, turiu pasakyt  good.gif
Apskritai tai žmogus arba ne nuotaikoj buvo, arba toks yra. Jokios užuojautos, o galiausiai vyras dar nugirdo frazę " jau ta durnė rėkia, jau gimdys" Laimei, nepagimdžiau prie jo, sulaukiau ryto ir Petrausko  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Niu siaip man irgi reikejo keliauti su abiem i kabineta apziurai 4u.gif Bet jau Janusauskas g.gif Negrazu negrazu...
Atsakyti
Aš pradžioj irgi ėjau į kitą patalpą iš gimdyklos, bet kažkur nuo 7 cm atsidarymo jau pas mane ateidavo blush2.gif

Lietuti, jo su ja tariausi, nesigailiu nei kiek. Gimdymą padarė švente, pasijutau ponia, karalienė ir t.t.
Atsakyti