ORDI,kokia spalva grazi.

Sveikos,aš irgi jungiuosi prie jūsų.Pirmą kart auginsiu pelargonijas.Kolkas įsigijau tik 2,bet ne visai daigelius o jau šiektiek pasikerojusias ir pumpurėlius sumezgusias.Pirkau iš augintojų šiltnamiuose po 7lt.Pamiršau paklaust kaip vadinasi.
Pas mane svyrančios, atrodo,kad pilnavidurės,lapai be jokio kvapo,spalvos tai viena juodairaudona,o kita balta su tamsiai raudonais kraštais.Kolkas laikau kambarį tai jau žydėt pradėjo ir tų žiedynų kuo toliau tuo daugiau.

QUOTE(Violeta* @ 2010 05 04, 12:25)
Klausimą vat sugalvojau gyvenančioms daugiabučiuose - ar nekyla nesutarimų dėl gėlių su kaimynais?
Man buvo iškilęs toks klausimas. Nes po mano gėlėm yra kaimynės balkonas, bijojau, kad vanduo varvės. Tai sodinau gėles ne tiesiai į lovelius, o į vazonėlius, o juos kišau į lovelius. Tai vanduo nevarva, užtat žiedai byra. Man bais nepatogu dėl to, tai aš vis stengiuosi kuo greičiau apvytusias apskabyt. Ale vis tiek prikrenta, gyvatės.
Aš galvoju nešti gėles jau į lauką, reik tik langus ryt išsiplaut. Saviškes užsiauginau iš pernykščių. Rudenį nuskabiau flenciukus, susisodinau ir pralaikiau žiemą ant palangės. Vietos daug neužėmė. O senąsias atidaviau anytai, ale jas numarino.
QUOTE(Charlize @ 2010 05 06, 16:56)
tokiu oru man būtų gaila.
QUOTE(diasaja @ 2010 05 06, 17:01)
tokiu oru man būtų gaila.
Tai ryt žada iki +23!!!!
Taip,si naktis dar salta,o po to jau labai silta.
QUOTE(Airida-M @ 2010 05 06, 17:26)
Taip,si naktis dar salta,o po to jau labai silta.
as katik orus pazejau tai iki +8 tai nedeksiu tikrai salnos nebus
Be sekmadienio ar kitos savaitės nelabai verta - po tų aukštų temperatūrų bus stiprios liūtys, perkūniją žada..tai kam lydint..nebent kilnot tuos lovelius
Ai, kitą savaitę, užteko man jau to žaidimo užkrauk - nukrauk..tegu nusistovi pastovūs orai, manau, tai sveikiau gėlėms, nei pakept, o paskui pamirkti..Įsimes dar koks puvinys

Ai, kitą savaitę, užteko man jau to žaidimo užkrauk - nukrauk..tegu nusistovi pastovūs orai, manau, tai sveikiau gėlėms, nei pakept, o paskui pamirkti..Įsimes dar koks puvinys

merginos, ar labai blogai, kad aš savo pelargonijas iš viršaus lieju, nes toks vazonas, kad neina iš apačios?
QUOTE(diasaja @ 2010 05 06, 19:45)
merginos, ar labai blogai, kad aš savo pelargonijas iš viršaus lieju, nes toks vazonas, kad neina iš apačios?
as irgi visada is virsaus lieju ir pas mane jos nuostabios

QUOTE(Neili @ 2010 05 06, 19:50)
Dėkui

QUOTE(Neili @ 2010 05 06, 18:50)
Kaip suprast išviršaus?Turit mintį į vazonėlio žemę iš viršaus ar ant viso augalo?