O, kokia spalva ir nuotrauka..Išduokit, kaip nufotkint gražiai iš arti? Man tai žiedų fotkint iš arti niekaip nesigauna..
QUOTE(Violeta* @ 2010 06 07, 12:51)
O, kokia spalva ir nuotrauka..Išduokit, kaip nufotkint gražiai iš arti? Man tai žiedų fotkint iš arti niekaip nesigauna..
Na pas mane objektyvas ganetinai neblogai priartina, bet kiek noreciau, neisgaunu, o tuomet reiktu pirkt jau specialu objektyva, kur is arti fotkina, bet ... Siaip stengiuos isgaut ryskesne nuotrauka ir su programa apkarpau ir gaunas liuks

Stenkites is vidutinio artumo fotografuot, kad vaizdas nesusilietu, o poto apkarpysit su programa, bent jau as taip darau

arba su makro objektyvu.
laba diena. nuostabios jūsų palergonijos, kitąmet ir aš tik jomis užsiimsiu. tik į lovius pakišiu dar tokių žemyn svyrančių klevukų, balkonų temoje yra įdėta foto vienos narės, man labai patiko
sakykit, patarkit, mano susodinti mažučiai daigiukiai (na max spindžio ilgio viena šakelė - daigelis). jau krauna žiedelius. ar paskabyt dar tuos žiedelius, kad daugiau pasikrūmytų, ar kaip? jau labai norisi ir bent kokį žiedelį išvyst...
laba diena. nuostabios jūsų palergonijos, kitąmet ir aš tik jomis užsiimsiu. tik į lovius pakišiu dar tokių žemyn svyrančių klevukų, balkonų temoje yra įdėta foto vienos narės, man labai patiko

sakykit, patarkit, mano susodinti mažučiai daigiukiai (na max spindžio ilgio viena šakelė - daigelis). jau krauna žiedelius. ar paskabyt dar tuos žiedelius, kad daugiau pasikrūmytų, ar kaip? jau labai norisi ir bent kokį žiedelį išvyst...

QUOTE(Violeta* @ 2010 06 07, 11:33)
...o kai turi kelis kvadratus balkone, tai ir sukinėjies vis aplink
viena pusė:
Kita:
visos:

viena pusė:
Kita:
visos:

QUOTE(diasaja @ 2010 06 07, 13:25)

Merginos pasakykit is patirties ar tiesa kad palergonijom kuo maziau saknim vietos , tuo geriau? vakar moteriske auginanti geles pasake kad tai nesamone?
QUOTE(karalyste @ 2010 06 07, 13:48)
Merginos pasakykit is patirties ar tiesa kad palergonijom kuo maziau saknim vietos , tuo geriau? vakar moteriske auginanti geles pasake kad tai nesamone?
Tikrai geriau, kai maziau vietos, nemegsta jos daug erdves

Keletas žiedų 

QUOTE(Kaktusine @ 2010 06 13, 13:36)
Keletas žiedų 

Kokios spalvos