Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos - 8 tema

QUOTE(Violeta* @ 2010 05 28, 16:11)
taigi jau Lietuvoje pilnu tempu žydi  g.gif

neškit kur pleškina saulėj ir tegul joje "pakepa"...

Zydi tai zydi, bet , kad taip.... blink.gif

Nu jooo...tik kur ji pleskina... doh.gif bandysiu ieskot mirksiukas.gif

Lauksim nuotraukyciu. mirksiukas.gif
p.s. ...kas cia per gele? Prisisodinau as ju tarp pelergoniju, tik va klausimelis iskilo, kad nezinau kas ji. g.gif Bet tikrai ne bakopa ir ne slamutis... schmoll.gif
http://www.google.lt.../...&tbs=isch:1
Atsakyti
Žinau aš ją, bet pavadinimo neatmenu...bet graži, neraukit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2010 05 28, 17:39)
Žinau aš ją, bet pavadinimo neatmenu...bet graži, neraukit mirksiukas.gif

Tikrai grazi, labai gerai atsisviecia. Beda tame, kad nezinodama pavadinimo, negaliu nieko apie ja pasiskaityti... verysad.gif Vienas zmogus man sake, kad ji vienmete, kitas - kad daugiamete...Tai nebezinau dabar...butu idomu pasiskaityti, kaip ja imanoma per ziema islaikyt, jei ji daugiamete. Labai graziai atrodo kompozicijoje su pelargonija.

O gal tai sliauzianti silinge?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristinakristina: 28 gegužės 2010 - 17:25
QUOTE(Kristinakristina @ 2010 05 28, 18:17)
Tikrai grazi, labai gerai atsisviecia. Beda tame, kad nezinodama pavadinimo, negaliu nieko apie ja pasiskaityti... verysad.gif Vienas zmogus man sake, kad ji vienmete, kitas - kad daugiamete...Tai nebezinau dabar...butu idomu pasiskaityti, kaip ja imanoma per ziema islaikyt, jei ji daugiamete. Labai graziai atrodo kompozicijoje su pelargonija.

Jeigu kalbate apie tą tarp pelargonijų, tai tikrai bakopa, kiti dar vadina sutera. smile.gif
Atsakyti

QUOTE(japoniuke1 @ 2010 05 28, 21:51)
Jeigu kalbate apie tą tarp pelargonijų, tai tikrai bakopa, kiti dar vadina sutera. smile.gif

QUOTE(Kristinakristina @ 2010 05 28, 17:30)
  p.s. ...kas cia per gele? Prisisodinau as ju tarp pelergoniju, tik va klausimelis iskilo, kad nezinau kas ji. g.gif Bet tikrai ne bakopa ir ne slamutis...  schmoll.gif
http://www.google.lt.../...&tbs=isch:1

As kalbu apie sita gelyte. Ir tai tikrai ne bakopa. Bakopa as gerai pazistu, ir dar ji gali zydeti baltai, zydrai....
Atsakyti
Maniškės:

user posted image

Iš arčiau:

user posted image

Kaimynės grožiai:

Pelargonijoms tikrai nėra lygių visais aspektais:

user posted image

Nepalankiomis sąlygomis -šalta, vėjuota, lyja nuolat - tas ypač akivaizdu:

user posted image

P.S. Pelargonijos labai baido uodus, taigi vakarojant terasose pats tas pasirinkimas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta*: 29 gegužės 2010 - 09:01
O jau geliu grozis wub.gif
Terasu dydis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2010 05 29, 10:58)
Maniškės:

Gražu thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Lietus pelargonijas isplake,kaip rykstem. doh.gif
Papildyta:
Violeta,koks grozis.Kokios cia pelargonijos,tokios mazos grazios,mano aukstos auga,o cia tokios zemutes,mano svajone. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristinakristina @ 2010 05 28, 17:17)

silinge, zydes geltonai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Airida-M @ 2010 05 31, 22:29)
Lietus pelargonijas isplake,kaip rykstem. doh.gif
Papildyta:
Violeta,koks grozis.Kokios cia pelargonijos,tokios mazos grazios,mano aukstos auga,o cia tokios zemutes,mano svajone. wub.gif

Ačiū už gražius žodžius mano gėlėlėms.

Čia ne veislės ypatumas, o auginimo...

pelargonijos gali augt kaip medeliai juk, ir kaip krūmai aukšti..taigi, jeigu vietos bus daug, plačiai šakosis ir augs aukštyn..jei tankiau susodinsi, jos plėsis į plotį, bet neaugs į viršų stipriai..o kai neauga į lapus, auga į žiedus ..Aš irgi aukštų nenorėjau - man gražiau žemos, be to, vėjai..III aukšte aš turiu prisitaikyt prie to, kitaip gėlės lūžtų..Nors pelargonijos gal ir ne..bet..man gražiau taip - kai krūmeliai nedidukai, bet apsipylę žiedais..be to...ir apie žiemą galvoju...reiks jas kur padėt juk...šiemet labai pasisekė su norimom spalvom, tai būtinai bandysiu išsisaugot.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta*: 01 birželio 2010 - 07:29
QUOTE(Violeta* @ 2010 05 29, 09:58)
Maniškės:

WAU koks grozis.... wub.gif blink.gif
O kada jos plencuotos - iš rudens ar pavasarį? Krūmeliai tao kaip reikiant. thumbup.gif ir žiedų kiek daug. thumbup.gif

QUOTE(veidax @ 2010 05 31, 23:32)
silinge, zydes geltonai  ax.gif

O kaip ją išlaikyt per žiemą? Kaži namuose galima? Ar kokiam šiltnamy?
Atsakyti