QUOTE(amaliute @ 2010 03 29, 15:25)
o jeigu preliminarioj deklaracijoj ties 33 ir 46 langeliu nera nieko irasyta, tai ka tokiu atveju daryt?
vadinasi pas jus ne uzpildyta deklaracija pilnai,paciai reikia dapildyt.
Labas
galbūt žinote patikimą įmonę, kuri padėtų užpildyti deklaraciją?

galbūt žinote patikimą įmonę, kuri padėtų užpildyti deklaraciją?
Neperskaiciau visos temos, nes klausimas skubus... tikiuos nesupyksite
as gyvenu 10 metu ne Lietuvoje ir nesu joje deklaravus savo gyvenamosios vietos, bet taip pat ir nenurodzius savo naujos Vokietijoj. Kabau kaip sakoma ore . Bet klausimas mano butu, jei as nurodysiu savo nuolatine gyvenma vieta Vokietijoj (viskas vyksta per ambasada) ir noresiu kazkada gryzti i Lietuva ir ten prisiregistruoti, bus man kazkokie mokesciai paskaiciuojami ? reikes nurodyti mano cia gautas pajamas ? gali isvis man LT jas apmokestinti, jei jau as jas cia mokescius moku? aciu jei kas atsakysite
Vokietijoj dirbu ir registruota legaliai.

as gyvenu 10 metu ne Lietuvoje ir nesu joje deklaravus savo gyvenamosios vietos, bet taip pat ir nenurodzius savo naujos Vokietijoj. Kabau kaip sakoma ore . Bet klausimas mano butu, jei as nurodysiu savo nuolatine gyvenma vieta Vokietijoj (viskas vyksta per ambasada) ir noresiu kazkada gryzti i Lietuva ir ten prisiregistruoti, bus man kazkokie mokesciai paskaiciuojami ? reikes nurodyti mano cia gautas pajamas ? gali isvis man LT jas apmokestinti, jei jau as jas cia mokescius moku? aciu jei kas atsakysite

Vokietijoj dirbu ir registruota legaliai.
Sveikos, klausimas, vienas gyventojas gali sugrazinti uz viena kredita, o 2 gyventojai ( vyras su zmona) uz 2 kreditus?

QUOTE(***Žaltvykslė @ 2010 03 29, 16:42)
Sveikos, žinovės, turiu tokį durną klausimą 
Ar šiemet mažiau procentų grąžins, nei pernai, ar kaip?Nes šneka visur, kad žymiai sumažino grąžinamą procentą.
Kiek tame tiesos?

Ar šiemet mažiau procentų grąžins, nei pernai, ar kaip?Nes šneka visur, kad žymiai sumažino grąžinamą procentą.
Kiek tame tiesos?

kiek zinau tai dabar taiko 15 %
Sveikos,
praėjusiais metais mokėjau už studijas, ar galima dalį sumos deklaruoti man, o kitą dalį-mamai? Pasiskaičiavom, kad taip susigrąžintume daugiau nei deklaruočiau tik aš, arba tik mama.
Jei taip, ar gali tos dalys nebūti lygios? (tarkim 800lt aš, 200lt mama). Ar reikia išsiimti naują pažymą (turiu tik tokią, kur rašo, jog sumokėta 1000lt)? Ar kažkur reikia pažymėti, jog deklaruoju tik dalį sumokėtų pinigų, o kitų ieškotų kitur?
praėjusiais metais mokėjau už studijas, ar galima dalį sumos deklaruoti man, o kitą dalį-mamai? Pasiskaičiavom, kad taip susigrąžintume daugiau nei deklaruočiau tik aš, arba tik mama.
Jei taip, ar gali tos dalys nebūti lygios? (tarkim 800lt aš, 200lt mama). Ar reikia išsiimti naują pažymą (turiu tik tokią, kur rašo, jog sumokėta 1000lt)? Ar kažkur reikia pažymėti, jog deklaruoju tik dalį sumokėtų pinigų, o kitų ieškotų kitur?
QUOTE(Aruša @ 2010 03 29, 15:37)
Sveikos. Ar galite kas pasakyti, ką deklaracijoje reikia taisyti, kad nebūtų tokios klaidos? Ir man, ir vyrui po deklaracijų nepriiėmimo atsiuntė tokias klaidas(užsienyje nesam dirbę):
GPM308S(1) priedo pirma eilutė. Klaida - S2 laukelyje įrašytos užsienio valstybėje gautos pajamos nedeklaruotos GPM308P priede .
GPM308S(1) priedo pirma eilutė. Klaida - GPM308S priede nenurodytos arba neteisingai nurodytos pajamos pagal 03 pajamų rūšies kodą.
GPM308S(1) priedo pirma eilutė. Klaida - S2 laukelyje įrašytos užsienio valstybėje gautos pajamos nedeklaruotos GPM308P priede .
GPM308S(1) priedo pirma eilutė. Klaida - GPM308S priede nenurodytos arba neteisingai nurodytos pajamos pagal 03 pajamų rūšies kodą.
Ir man tas pačias klaidas atsiuntė, todėl, kad formą GPM308 parsisiunčiau gal kovo 15 ar anksščiau, o gera forma atsirado tik kovo 23 dieną. Tai reikia atsiųsti naują formą ir įkėlus deklaracijos duomenis viską ką rodys,kad klaidos belieka ištrinti

QUOTE(liepaityte @ 2010 03 29, 18:50)
Noriu apsiskaiciuoti praeitu metu pajamas i rankas is darbo uzmokescio, kuris laukelis rodo ta uzmokesti i rankas? 21 langelis ar kaip? 

iš pajamų atimkit kiek išskaičiuota mokesčio ir gausit suma į rankas.
sveiki,skaiciau skaiciau bet man reikiamo atsakymo ir neradau.ka reikia rasyti i 17 langeli jei asmens su darbo santykiais susijusios pajamos 13800,dirbti 9 men,vaiku neturi.tai ten reikia ka irasyti ar palikti 0.atsiprasau jei tai kvailas klausimas