Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventojų pajamų mokesčio deklaravimas

QUOTE(Leblon @ 2010 03 29, 19:04)
iš pajamų atimkit kiek išskaičiuota mokesčio ir gausit suma į rankas.

Tai is P4 gautu pajamu sumos atimt P5 (mokescius)?
Atsakyti
QUOTE(Aruša @ 2010 03 29, 15:37)
Sveikos. Ar galite kas pasakyti, ką deklaracijoje reikia taisyti, kad nebūtų tokios klaidos? Ir man, ir vyrui po deklaracijų nepriiėmimo atsiuntė tokias klaidas(užsienyje nesam dirbę):
GPM308S(1) priedo pirma eilutė. Klaida - S2 laukelyje įrašytos užsienio valstybėje gautos pajamos nedeklaruotos GPM308P priede .
GPM308S(1) priedo pirma eilutė. Klaida - GPM308S priede nenurodytos arba neteisingai nurodytos pajamos pagal 03 pajamų rūšies kodą.

Pas mane lygiia tokia pat laida ir net nezinau nuo kurio galo ja istaisyti.Labai butu smagu jei kas padetu mums 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
As nesuprantu ko jus visos vargstate su tom deklaracijom?Nuejau as i mokescius ir viska man sutvatke ,supilde ir pinigelius perves men. begyje.
Atsakyti
ja radau tasakyma ankstesniajame lape.Aciu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(agute77 @ 2010 03 29, 18:35)
As nesuprantu ko jus visos vargstate su tom deklaracijom?Nuejau as i mokescius ir viska man sutvatke ,supilde ir pinigelius perves men. begyje.

Gerai, kai yra galimybe nueiti, o jei tokios galimybes nera?!
Atsakyti
ka reikia rasyt i pirmame lape 15 A ir 15 B langelius, kokius menesius?

Papildyta:
o kaip zinot koki man pritaike PNPD uz vaikus? kaip teisingai pasiskaiciuot.
jei ii pernai balandzio vyras dirbo, paskui ne, o antras vaikas gime vasario gale? g.gif
kiek cia gaunasi?
Atsakyti
jei 33 langelis su pliusu pvz 529, o 46 langelyje -3, tai kaip cia dabar suprasti is 529-3 ir man ismoka 526 ar taip as cia skaiciuoju.
ir dar klausimukas jei seima augina du vaikus nepilnamecius, vienas is ju dirba, o kitas nedirba ir nestovi birzoj , ir jam deklaracijoj atejoj, kad turi susimoketi nemaza suma, ar cia taip ir turi buti?
Atsakyti
QUOTE(Samta0204 @ 2010 03 29, 16:47)
Sveikos, klausimas, vienas gyventojas gali sugrazinti uz viena kredita, o 2 gyventojai ( vyras su zmona) uz 2 kreditus?  rolleyes.gif

Taip, kai skambinaus i mokescius taip sake daryt, viena sau, viena vyrui ax.gif
Atsakyti
sveikos, tai kaip supratau yra vmi deklaracijos sutvarkytos?
sudarem sutartis, bet man reikia nueit ir ten prie pc sutvarkyt su konsultanto pagalva dar viena dalykiuka.
ar jau vyksta pc klases su padejejais? ax.gif
Atsakyti
ar galima man susigrąžinti uz du vaikus MPNPD 3600 Lt, nors man priklauso 1800 Lt, bet vyras nedirbo ir negali susigrazinti...tai ar as galiu tai padaryti uz ji?
Atsakyti
QUOTE(***Žaltvykslė @ 2010 03 29, 17:42)
Sveikos, žinovės, turiu tokį durną klausimą mastau.gif
  Ar šiemet mažiau procentų grąžins, nei pernai, ar kaip?Nes šneka visur, kad žymiai sumažino grąžinamą procentą.
Kiek tame tiesos? bigsmile.gif

doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Asio @ 2010 03 29, 21:25)

Jūs tokia tolereantiška , ponia... didis.gif
Atsakyti