Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventojų pajamų mokesčio deklaravimas

QUOTE(lasiukas @ 2010 03 28, 20:45)
taip tu teisi..ir as ir jos verciames veikla..taciau juk istatyme parasyta auginantiems du ir daugiau vaiku..tada auginantiems vaikus iki 8 metu vienas is tevu...cia as citavau kas padrausti tipo..deja to jau nebera..jei jau bomzams moket reikia jei nestovi birzoje  tai manau reiktu apsidraust ir del to jei nedirbi ir augini vaika iki 8 metu ar nereikia moket tu 72 lt.nors cia jau butu nuzmogejimas visai verysad.gif

kodel sakote nebera?
penktadieni skambinau i ligoniu kasas, klausiau del drauges, liepe atsivezt vaiko gimimo liudijima, paziures ar tetis nesinaudoja ta lengvata, mama uzpildys prasimeli, ir ta lengvata jai bus pritaikyta, gales issimt kortele, su kuria butinoji medicinine pagalba net uzsienyje turi buti suteikiama, nes apmoka islaidas ligoniu kasos
Atsakyti
Sveikos,

Gal galit kuri man paaiskinti keleta dalyku, nes jauciuosi siemet visai ziopla.
Istorija tokia, kad dirbau 2 menesius 2009 metais, bet atlyginimo negavau ( imone bankrutavo), bet gavau nedarbinguma ismoka, ji apmokestinta ir viskas yra PD. Cia viskas tvarkoj, paskui stovejau birzoj ir is kart po jos isiemiau individualia veikla pagal pazyma.
Zodziu klausimai tokie: Kuo skiriasi pinigu ir kaupimo principas?
Kokios gali buti neapmokestinamos pajamos? Ar man is viso sitas priedas nereikalingas?(pildau pirmus du privalomus ir N;L;V;P;S priedus)
Nuo spalio menesio turiu gyvybes draudima. Tai uz ji tikiuosi ir susigrazinti ( tiksliau padengti dali mokesciu ) DAr klausimas kas rasoma V9 langelyje?

Busiu dekinga uz atsakymus. 4u.gif
Atsakyti

QUOTE(vaidabas @ 2010 03 27, 23:18)
na kiek draugu pildem, viem yra, tik moterims is B raides nei vienai doh.gif

kaimynui is B raides yra, o zmonai is B irgi nebuvo pateikta duomenu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jovana @ 2010 03 28, 21:39)
kaimynui is B raides yra, o zmonai is B irgi nebuvo pateikta duomenu  biggrin.gif

mano mamai irgi nėra duomenų, ji iš B, o tėčiui yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Leblon @ 2010 03 28, 21:22)
mano mamai irgi nėra duomenų, ji iš B, o tėčiui yra  smile.gif

Mano pavarde is S raides, bet vyras jau gaves deklaracija, o as dar ne ax.gif Mamos is A, bet ji taip pat negavusi , o tetis gaves ax.gif Taigi manau kad ne pagal pavardes deklaracijos suvestos rolleyes.gif
Atsakyti
pa mane jau buvo 4-B..ienes, nei vienai nera, o vyrams yra lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lasiukas @ 2010 03 28, 20:22)
26 d.Simonytes pasisakyme rasyta kad namu seimininkems auginancioms vaikus iki 8 metu  moketi nereikia thumbup.gif na jei jau Simonyte pasake,vadinasi nereiks.

Netikiu as auginu du vaikus vienam 5 kitam greit 2metukai bet kazkokdel dyydelis minusas deklaracijoj blink.gif nors visus metus buvau vaiko atostogose g.gif
Atsakyti
Daug kur gali buti klaidu, pataisykit i 0, jei tik vaika priziurejote.

lasiukas, pasidomek dar del tu 72lt, bent jau kiek mano zinios nese, tai kas vertesi veikla, tie turejo susimoketi, bet vienoje is temu perskaiciau, kad vienos paneles mama pesnininke, tai kaip ir irgi draugziama valstybesvertesi veikla, jai irgi reikejo susimoketi 864lt, bet nuejus i vmi pasake, kad pataisykit i 0 g.gif atseit valstybe jus draudzia. tai vat as negarantuoju, bet gal visgi ta lengvata isliko ir nebereikes moketi g.gif
Atsakyti
Na, mūsų pavardės iš B raidės, bet mano duomenys visi atsirado 23 dieną, o vyro keliom dienom vėliau biggrin.gif

O dėl psd minuso deklaracijoj, kurio neturėtų realiai būti, tai tikrai reikia taisyti tą mėnesių skaičių į 0, nes pvz., mano anyta visus 2009 m.stovėjo DB, bet pas ją ir pažymoj, ir deklaracijoj rašoma, kad nedrausta buvo 12 mėn. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sweet Dreams: 29 kovo 2010 - 01:32
QUOTE(murka2008 @ 2010 03 29, 00:32)
Daug kur gali buti klaidu, pataisykit i 0, jei tik vaika priziurejote.

lasiukas, pasidomek dar del tu 72lt, bent jau kiek mano zinios nese, tai kas vertesi veikla, tie turejo susimoketi, bet vienoje is temu perskaiciau, kad vienos paneles mama pesnininke, tai kaip ir irgi draugziama valstybesvertesi veikla, jai irgi reikejo susimoketi 864lt, bet nuejus i vmi pasake, kad pataisykit i 0  g.gif  atseit valstybe jus draudzia. tai vat as negarantuoju, bet gal visgi ta lengvata isliko ir nebereikes moketi  g.gif

jo kas gavo kokias nors pajamas tie tures susimoketi,as rasiau i vilniaus ligoniu kasa,uzklausa daviau tipo auginu tris vaikus nepilnamecius verciuosi ind.veikla ar man priklauso moket,atsake taip priklauso,nes jus gavote pajamas dirbdama...as tycia nutylejau kad gaunu is sodros pensija,nes kad man moket nereikes as jau isisaiskinau savo teritorijoje cia del kitu mergaiciu uzklausa buvau davusi..as pernai metus dirbau ir kaip samdoma darbuotoja uz mane mokejo darbdavys,taciau jei as virsisiu ta nustatyta dydi man reikes damoket...kol kas mano nera dar deklaraciju tad nematau ka ten man rodys biggrin.gif o tai pensininkei nereikejo moket gal del to kad ji nevirsyjo to nustatyto dydzio..cia tiek painiavos sitame reikale,kad galva susisukt baigia jau
Atsakyti
QUOTE(Sweet Dreams @ 2010 03 29, 02:18)
Na, mūsų pavardės iš B raidės, bet mano duomenys visi atsirado 23 dieną, o vyro keliom dienom vėliau biggrin.gif

O dėl psd minuso deklaracijoj, kurio neturėtų realiai būti, tai tikrai reikia taisyti tą mėnesių skaičių į 0, nes pvz., mano anyta visus 2009 m.stovėjo DB, bet pas ją ir pažymoj, ir deklaracijoj rašoma, kad nedrausta buvo 12 mėn. ax.gif

o mano mama pusė metų stovėjo biržoj ir pažymoje nurodyta, kad 6 mėn drausta valstybės lėšomis. ir preliminarioje deklaracijoje iškart 0. net taisyt nereikėjo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leblon: 29 kovo 2010 - 06:53
mano is A raides, bet vis ner schmoll.gif
Atsakyti