Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventojų pajamų mokesčio deklaravimas

QUOTE(brunera @ 2010 03 29, 04:53)
mano is A raides, bet vis ner schmoll.gif

Mano iš N... vyrui yra man ne unsure.gif tai kaži dar kiek reikės laukti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Judituxe @ 2010 03 29, 09:27)
Mano iš N... vyrui yra man ne unsure.gif  tai kaži dar kiek reikės laukti doh.gif

As paziurejau, kad uz 2007m mano buvo tik balandzio 18d. Dabar ramiai laukiu.
Atsakyti
Vyrui uzpildziau deklaracija, ziuresim, kas bus ax.gif
SU savo uzstrigau:
Kas ismano apie gauto autorinio atlyginimo deklaravima, pakonsultuokite, prasau ax.gif

Dirbau pagal DS ir dar su kita imone buvau pasirasiusi menesiui autorine sutarti.
Bet VMI pazymoje bei PD tos autorines nerodo. Sodros e.vartuose - yra itraukta.
Tai:
1. MAn ranka irasyti autorine (61 rusies pajamos)?
2. Jei taip, tai kokius mokescius rasyti? Autorines sutartyje uzsakovas nurodo, jog sumokejo 15 proc. pajamu mokesti, 3 proc. pensiju soc. dr. mokesti ir 7 proc. valstyb. soc. draudimo mokesti. Tai ar as turiu pati dar nuo saves kazka moketi? Ir tada kur ka pildyt? I 39 langeli? g.gif
Atsakyti
Labas rytukas, 4u.gif
Tai cia as ne viena tokia,kad neturiu pazymos deklaracijAI????
MANO 2009 PAJAMOS IS SODROS.
Atsakyti
senoji tema

Norejau paklausti, praeitais metais deklaravus pajamas is karto gavau el. laiska kad patvirtinta, o siemet el. bankininkyte raso kad patvirtinta, bet el. laisko negavau... Gal zinot ar taip turi but?

sorry kazkas jau sukure tema blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo banginiukas: 29 kovo 2010 - 09:44
Siandien paziurejau, jau mano mamai paruosta deklaracija, bet kaip idomiai parasyta, kad suformuota 28d, t,y sekmadieni g.gif
Atsakyti
Norejau paklausti, praeitais metais deklaravus pajamas is karto gavau el. laiska kad patvirtinta, o siemet el. bankininkyte raso kad patvirtinta, bet el. laisko negavau... Gal zinot ar taip turi but?
Atsakyti
QUOTE(Leblon @ 2010 03 28, 12:24)
L priede. taip, gali tavo mama deklaruot už tave  mirksiukas.gif
taip zinau, kad L priede, bet kuriam laukely man savo asmens koda irasyti jos deklaracijoj? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mis_spoony: 29 kovo 2010 - 10:05
QUOTE(mis_spoony @ 2010 03 29, 11:05)
taip zinau, kad L priede, bet kuriam laukely man savo asmens koda irasyti jos deklaracijoj? blush2.gif  4u.gif

L3 laukelyje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(banginiukas @ 2010 03 29, 09:49)

palaukit dar,gausit.pas mane tik po 2 dienu laiskas atejo.
Atsakyti
mano pajamos irgi is sodros tai tikriausiai ji cia nepateikia duomenu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jovana @ 2010 03 28, 21:39)
kaimynui is B raides yra, o zmonai is B irgi nebuvo pateikta duomenu  biggrin.gif

Mano pavardė irgi iš B - viskas yra . užsipildžiau ir jau raso - priimta aktuali thumbup.gif
Atsakyti