Įkraunama...
Įkraunama...

Guzelis krūtyje

Onkologinis yra Panemuneje lyg tai Volungiu 16 g.gif
Atsakyti
QUOTE (linau @ 2004 11 11, 11:42)
Tai taip visai su jumis sutinku
bet va as ziopliuke gavau siuntima ir i klinikas uzsiregistravau pas onkologa..g.gif ar skiriasi man tik kita savaite, tai galvoju kad gal tada paskambinti i kauno onkologini..na cia kaunietems, kurios su tuo susidure???Klausiu kur tas onkologinis as va ne is prigimties kauniete, dar nepazinau miesto???Gal ir telefona registracijos galit parasyt...
o gal man klinikose prasyt siuntimo i onkologini, kad ir nebus piktybinis, kuo as tikuos...

O kodel tu i klinikas nenori? unsure.gif Kai man ginekologe israse siuntima pas onkologa, tai sake galiu pasirinkti, ar klinikas ar onkologini. As klinikas pasirinkau. Bent jau pirma karta man ten ramiau eiti, o paskui bus matyti g.gif
Atsakyti
kaip tik siandien kalbejau su ginekologe ka rinktis ar klinikas, ar onkologini. Ji patare onkologini, nes klinikos tiek netuti patirties.
Atsakyti
QUOTE (kendi @ 2004 11 11, 15:13)
kaip tik siandien kalbejau su ginekologe ka rinktis ar klinikas, ar onkologini. Ji patare onkologini, nes klinikos tiek netuti patirties.

va butent as i klinikas vaiksciojau kas pusmeti tris metus ir nieko, tai paklausiau ka jus kalbate apie onkologinius sumasciau kad man reikia eiti ten...o jau laukiau i klinikas eiles ogo va jau men ir truputi, kit savaite tureciau eiti...
ieskosiu telefono onkologinio ir vaziuosiu ten, gal ten geriau konsultuos, o jei ka dar gydytojos ir i klinikas siuntimo paprasysiu...
Atsakyti
QUOTE (kendi @ 2004 11 11, 15:13)

As girdejau,kad klinikose vis gi diagnostines aparaturos daugiau naujasnes.Kaimyne lankesi,tai sake labai malonus personalas,jai dare mamograma ir ultra garsu ziurejo.O siaip tai gerai butu ir vienu ir kitu nuomone isklausyti.
Atsakyti
Likimo drauges, kurios turejo (turi) fibroadenomas, atsiliepkite smile.gif . Man iskilo tokia beda. Gal galite kuri parekomenduoti savo ginekologe. Kodel kreipiuosi i tas, kurioms diagnozuota fibroadenoma? Todel, kad fibroadenomu atsiradimas tiesiogiai suristas su kiausidziu veikla. Su onko ligonine man jau baigta - jie savo darba atliko, isoperavo ir viskas. Dabar reikia geros prieziuros ir gydymo is ginekologines puses, bet nuolatines gydytojos neturiu. Todel sakau, gal kuri galite rekomenduoti savo.
Atsakyti
Sveikutes smile.gif noriu pasidalinti su jumis,pas mane bedos su krutim prasidejo jau po pirmo gymdimo,diagnoze mostapatija sad.gif ,lankiausi onkologijoj po tirimu,nuotrauku paskirdavo lasiukus,vitaminus ir tiek.Taip tesesi ilgokai,paskui patare gymditi antra vaika,na ir nieko nepadejo.Viel viskas isnaujo visi tyrimai rodo mastopatija.Du kartus ciupinejo Tutkus. Dabar baigiu gert lasiukus,bet nieko as geriau nesijauciu.Genekologe Centro polik.,patare pasidaryti citologini tyrima,beroc del vezio,truputi nejauku jo laukti.Dar noriu visom patarti pasitikrinti pas endokrinologa,nes sako kad skidliaukes veikla dag reiksmes turi.Tai tiek norejau pasiguosti,visoms linkiu bukim sveikos. smile.gif
Atsakyti
turiu ir as ta guzeli, liepe operuotis, pasitikrinau Grybo gatveje, kad greiciau, o ten toks Sabonis gyd. nelabai man jis patiko, o siulosi operuoti, gal ka zinot? Ar galit pasiulyti, koki gera gydytoja?
Atsakyti
QUOTE (Atėnė @ 2004 11 15, 16:12)
Likimo drauges, kurios turejo (turi) fibroadenomas, atsiliepkite smile.gif . Man iskilo tokia beda. Gal galite kuri parekomenduoti savo ginekologe. Kodel kreipiuosi i tas, kurioms diagnozuota fibroadenoma? Todel, kad fibroadenomu atsiradimas tiesiogiai suristas su kiausidziu veikla. Su onko ligonine man jau baigta - jie savo darba atliko, isoperavo ir viskas. Dabar reikia geros prieziuros ir gydymo is ginekologines puses, bet nuolatines gydytojos neturiu. Todel sakau, gal kuri galite rekomenduoti savo.

As tai galeciau rekomenduoti savo ginekologe. Ji thumbup.gif . Jos kabinetas yra Pasilaiciu siemos medicinos centre. apsilankymas pas ja kainuoja 50 litu, prisiregistravusiems centre 20 lt.
Gali buti, kad ji dar kur nors turi kabineta, bet negarantuoju.
Atsakyti
QUOTE (Letavio @ 2004 11 15, 21:37)
turiu ir as ta guzeli, liepe operuotis, pasitikrinau Grybo gatveje, kad greiciau, o ten toks Sabonis gyd. nelabai man jis patiko, o siulosi operuoti, gal ka zinot? Ar galit pasiulyti, koki gera gydytoja?

Siulyciau tau pasiimti siuntima ir vaziuoti i onkologini pasitikrinti. Kiek zinau, tai Sabonis operuoja krutu skyriui, bet girdejau nekokiu atsiliepimu apie ji.
Onkologiniam galima ir nesiregistruoti isanksto, tik reikia nuvaziuoti labai anksit apie 7 ryto uzsiimti eile ir uzsiregistruoti. gausi talona tai paciai dienai. Siulyciau eiti pas Luksyte arba Stakioni. Bent jau as pas tik pas juos buvau. Tikrai geri gydytojai. Sekmes
Atsakyti
QUOTE (Dar ne mama ;) @ 2004 11 16, 09:18)
As tai galeciau rekomenduoti savo ginekologe. Ji thumbup.gif . Jos kabinetas yra Pasilaiciu siemos medicinos centre. apsilankymas pas ja kainuoja 50 litu, prisiregistravusiems centre 20 lt.

O kaip pas ją su aparatūra? Turi, ar reikia eiti į kitą kabinetą, kad paprasčiausiu echoskopu apžiūrėtu?
Atsakyti
QUOTE (Atėnė @ 2004 11 16, 10:47)
wink.gif+2004 11 16, 09:18-->
QUOTE (Dar ne mama wink.gif @ 2004 11 16, 09:18)
As tai galeciau rekomenduoti savo ginekologe. Ji  thumbup.gif . Jos kabinetas yra Pasilaiciu siemos medicinos centre. apsilankymas pas ja kainuoja 50 litu, prisiregistravusiems centre 20 lt.

O kaip pas ją su aparatūra? Turi, ar reikia eiti į kitą kabinetą, kad paprasčiausiu echoskopu apžiūrėtu?

Ji turi echoskopa, bet man ne karto neziurejo. Tikriausiai reikia paprasyti ir papildomai sumoketi. g.gif
Atsakyti