QUOTE (mildelė @ 2004 11 22, 09:57) |
Sveikutės, na va, paskaičiau, ir lengviau pasidarė, kad ne viena aš tokia nelaiminga... Nors gal ir nelaimingesnė šiek tiek už jus, nes savo diagnozę sužinojau 34 nėštumo savaitę. Toks stresas... ![]() Tai va-tepdamasi aliejukais, prieš kokį mėn. užčiuopiau guziuką, bet labai nekreipiau dėmesio, galvojau, kad pienukas gaminasi... Dėl visa ko, pasakiau terapeutei, o ji iš kart nusiuntė pas mamologą polikl. Nu tokia dėmesinga, nuoširdi gydytoja pasitaikė - Elena Kubicka, liepė dar ateiti po pietų, kad Tutkus apžiūrėtų. Abu po echo nusprendė, kad tai fibroadenoma, iš kart siuntimą į onkologinį, susitarė, kad priimtų be eilės kitą dieną. Ten padarė punkciją (ačiū Dievui, kad nežinojau, kad ją darys), ir atsakymą gavau po pietų - nepiktybinis. Bet liepė iš karto po gimdymo ateiti pasirodyti, seks, kad nesupiktybėtų, o paskui būtinai operuos. Iš pradžių žemė slydo iš po kojų... Bet paskui į viską ėmiau žiūrėti iš teigiamos pusės-juk galėjo būti blogiau, daug blogiau. Tik va kada tas brudas pas mane atsirado? Gyd. sakė, kad greičiausiai nėštumo metu jis padidėjo, nes nėštumas-stresas organizmui. Be to, turėjau per nėštumą ir dar kelis nemažus emocinius sukrėtimus. Ech, ką tas mano lelius jau išgyveno, būdamas pilvuke. Ačiū, kad išklausėt ![]() |
mano guzelio atsiradimo istorija yra labai panasi, bet taip stebejo gal kokis 3 metus, va eina ketvirti..
Vakar be eiles paziurejo echoskopu ir pasake, kad tai riebalinis darinys, o tokie darinukai pagal ta daktara megsta supiktybet..jis sako man: pagal mano tyrima sis darinys nepiktybinis..daktarui atsidekojau, nes buvau be eiles..jis man sake, kad reiktu nutraukti maitinima krutimi ir operuot

Dabar nezinau ar man skubet nutraukti maitinima ar maitinti kaip ir ketinau iki metu laiko..Mano mazasis jau 7 men..
mergino parasykyt ka manot ir ka zinot

Linau,
tikrai nieko nežinau ir nieko patasrti negaliu... O tai pas tave fibroadenoma ar ne? Man irgi su maitinimu labai aktualu, kaip bus...Nes pirmą temaitinau mėnesį, nes piene rado auksinį stafilokoką, nuo ko vaikui gavosi žarnyno uždegimas, o dabar - vėl naujiena... Keista, kad tau punkcijos nedarė...
tikrai nieko nežinau ir nieko patasrti negaliu... O tai pas tave fibroadenoma ar ne? Man irgi su maitinimu labai aktualu, kaip bus...Nes pirmą temaitinau mėnesį, nes piene rado auksinį stafilokoką, nuo ko vaikui gavosi žarnyno uždegimas, o dabar - vėl naujiena... Keista, kad tau punkcijos nedarė...
Labas
tai sakot prasyt siuntimo ire dar varyt i Kauno onkologini???ir prasyt punkcijos???
Seip galvoju pavasary baigti maitinti!!! Nezinau, pasimeciau ........ydomu kas tisliau pasako punkcija ar echoskopas??
tai sakot prasyt siuntimo ire dar varyt i Kauno onkologini???ir prasyt punkcijos???
Seip galvoju pavasary baigti maitinti!!! Nezinau, pasimeciau ........ydomu kas tisliau pasako punkcija ar echoskopas??

Kai mano mamai operavo guzeli krutyje,tai daktaras sake,kad gimdymas ir ilgas maitinimas krutimi,tai pirmas vaistas nuo visokiu guzeliu.
tai kad va maitionau pirma vaikeli iki 1.3metu ir dabar panasiai galvoju maitinti
bet va nedingo man tas guzelis...kalbu po pirmo vaikelio..Na dabar kiek apsiraminau, be

Merginos, nejuokaukit!!!!! Skaitau dabar jusu pokalbius ir plaikai (kuriu jau nebeturiu) stojasi. Jau tiek esu maciusi uzveluotu guzeliu, kad norisi saukti visoms - NEJUOKAUKIT! Baime - tik juokas palyginti su tuo ka gali gyvenimas priversti Jus daryti.
Mano guzelis buvo vos ciuopiamas. Visos echoskopijos ir apziuros uztikrino,kad tai fibroedenoma. Stebejom ji 1.5m, kol jis pakito ir del to nusprendziau operuotis. Deagnoze pritrenke - CARCINOMA (t.t. VEZYS) IIa stadija. Dabar gydausi pas jau mineta Juodzbaliene (mano ziniom ji geriausia) ir kiekvienai noriu pasakyti - nera jokios priezasties ramiai laukti.
Kai issioperuosite, tada ir zinosite ar galite atsipusti.
Sekmes visoms tuose zygiuose
Mano guzelis buvo vos ciuopiamas. Visos echoskopijos ir apziuros uztikrino,kad tai fibroedenoma. Stebejom ji 1.5m, kol jis pakito ir del to nusprendziau operuotis. Deagnoze pritrenke - CARCINOMA (t.t. VEZYS) IIa stadija. Dabar gydausi pas jau mineta Juodzbaliene (mano ziniom ji geriausia) ir kiekvienai noriu pasakyti - nera jokios priezasties ramiai laukti.
Kai issioperuosite, tada ir zinosite ar galite atsipusti.
Sekmes visoms tuose zygiuose
Tiesiog paskaiciau zinute ir nekaip pasidare
.Einu as pas gydytojus,buvau pas Tutku,viokius tyrimus,atsakimas vienas pageriam vaistus+vitaminus ir po 3men pasirodit.Nieko man nepadeda tie vaistai,o prisiliesti ir atsigult ant pilvo tai vos ne su asarom.Tik tiek baisoka, kad viena kart nebutu taip,kad pasakis pervelai atejot.

QUOTE (Ina318 @ 2004 11 25, 20:38) |
Merginos, nejuokaukit!!!!! Skaitau dabar jusu pokalbius ir plaikai (kuriu jau nebeturiu) stojasi. Jau tiek esu maciusi uzveluotu guzeliu, kad norisi saukti visoms - NEJUOKAUKIT! Baime - tik juokas palyginti su tuo ka gali gyvenimas priversti Jus daryti. Mano guzelis buvo vos ciuopiamas. Visos echoskopijos ir apziuros uztikrino,kad tai fibroedenoma. Stebejom ji 1.5m, kol jis pakito ir del to nusprendziau operuotis. Deagnoze pritrenke - CARCINOMA (t.t. VEZYS) IIa stadija. Dabar gydausi pas jau mineta Juodzbaliene (mano ziniom ji geriausia) ir kiekvienai noriu pasakyti - nera jokios priezasties ramiai laukti. Kai issioperuosite, tada ir zinosite ar galite atsipusti. Sekmes visoms tuose zygiuose |
eik sau..tai ka man reik grysti pas ja

Juodzbaliene

o tau ta krutis jausdavosi???
pas mane yra dar tas, kad jos abi yra skirtingos, net dydziai skiriasi

jetau jetau.........bet reik daug pinigeliu turet, jei tai kiekviena syk po 30lt..ir kitos laukia issiziojusios :(nezina, vyras net nepalaiko, sako aaaaaaaa tai bus vezys ...nu ir ........toks gyvenimas

Man tai vyras pastoviai sako,kad as issigalvoju.Bet taip tai pritaria,kad eiciau pas daktarus.Bet as pati kazkaip nelabai jais pasitikiu,kai tiek visokiu istoriju prisiklausai.Dabar po poros dienu prasides"mano dienos",tai kaire kruti labai jautri.
QUOTE (Ina318 @ 2004 11 25, 20:38) |
Merginos, nejuokaukit!!!!! Skaitau dabar jusu pokalbius ir plaikai (kuriu jau nebeturiu) stojasi. Jau tiek esu maciusi uzveluotu guzeliu, kad norisi saukti visoms - NEJUOKAUKIT! Baime - tik juokas palyginti su tuo ka gali gyvenimas priversti Jus daryti. Mano guzelis buvo vos ciuopiamas. Visos echoskopijos ir apziuros uztikrino,kad tai fibroedenoma. Stebejom ji 1.5m, kol jis pakito ir del to nusprendziau operuotis. Deagnoze pritrenke - CARCINOMA (t.t. VEZYS) IIa stadija. Dabar gydausi pas jau mineta Juodzbaliene (mano ziniom ji geriausia) ir kiekvienai noriu pasakyti - nera jokios priezasties ramiai laukti. Kai issioperuosite, tada ir zinosite ar galite atsipusti. Sekmes visoms tuose zygiuose |
Na po tokios istorijos tai tikrai, nors dabar imk ir bėk operuotis... Tikrai, kai pagimdysiu, iš karto lėksiu pas daktarus - jei pasakys operuotis, tai ir operuosiuos. Pirmas vaikas su mišinėliais užaugo, užaugs ir antras. Kam reikia mamos ligonės?
Beje, turbūt super kvailas klausimas, bet vistiek paklausiu. O ar maitinant negalima operuotis? Nutraukčiau maitinimą kokiai savaitei, kol narkozė išsivaikščiotų, o paskui vėl...

QUOTE (mildelė @ 2004 11 26, 16:07) |
Beje, turbūt super kvailas klausimas, bet vistiek paklausiu. O ar maitinant negalima operuotis? Nutraukčiau maitinimą kokiai savaitei, kol narkozė išsivaikščiotų, o paskui vėl... ![]() |
Man daktaras sake kad teoriskai galima, bet praktiskai varge ar iseitu

Sveikutes.Noreciau pasiguosti.Ir galbut sulaukti kokiu komentaru.Mano mamai pries tris metus isoperavo fibroadenomas onkologiniam,jos buvo nepyktybines.Pries pusmeti atrado cistu (KMU klinikose),jas punktavo ir tyre-nepyktybines.Sake ir praeita karta geriau butu buve neliesti,o tik punktuoti.
Taciau neseniai pasirode is spenelio kraujas.Vel punktavo ir pirmadieni bus atsakymas ar tai nera veziniu lasteliu, taciau sikart jau nuteike operacijai.
Kaip manote-ar cia nebuvo mediku klaidu? Ir ar kuriai nors taip buvo?
negi nera jokiu vitaminu,papildu,vaistu,kad sie bjaurus augliukai paliktu ramybe.
Man taip baisu del mamos,nezinau net ka sakyt.Atspausdinau visus forumus is cia apie tai,parnesiu ir jai paskaitinet.
Papildyta @ [mergetime]1101570505[/mergetime]
Ir dar: Pas kokius gydytojus jus lanketes?
Taciau neseniai pasirode is spenelio kraujas.Vel punktavo ir pirmadieni bus atsakymas ar tai nera veziniu lasteliu, taciau sikart jau nuteike operacijai.
Kaip manote-ar cia nebuvo mediku klaidu? Ir ar kuriai nors taip buvo?
negi nera jokiu vitaminu,papildu,vaistu,kad sie bjaurus augliukai paliktu ramybe.
Man taip baisu del mamos,nezinau net ka sakyt.Atspausdinau visus forumus is cia apie tai,parnesiu ir jai paskaitinet.
Papildyta @ [mergetime]1101570505[/mergetime]
Ir dar: Pas kokius gydytojus jus lanketes?