Įkraunama...
Įkraunama...

Guzelis krūtyje

as ne vilnui te negaliu nieko apie to miesto ginekologus pasakyt.
Va ryt einu i kauno klinikas pas onkologa, ziuresim ka sakys.
visko prisigalvoju...na o po to turbut dar pas ginekologa reiks eiti
sekmes jums heart.gif
Atsakyti
QUOTE (linau @ 2004 11 16, 11:39)
as ne vilnui te negaliu nieko apie to miesto ginekologus pasakyt.
Va ryt einu i kauno klinikas pas onkologa, ziuresim ka sakys.
visko prisigalvoju...na o po to turbut dar pas ginekologa reiks eiti
sekmes jums heart.gif

Laikau uz tave kumscius Linau heart.gif Butinai parasyk, kaip sekesi. Nors atsakymo turbut irgi reikes laukti kelias savaites g.gif
Atsakyti
Jau grizau. Dekui uz palaikyma.
Akibrokstas tas kad neturiu kur mazaji palikti ir ejom kartu. Kadangi maitinu negalejo pilnai apziuret tuo met pasitaike krutis pilna sad.gif tai ryt nusitrauksiu ir eisiu...nes butina, kadangi jau daug metu tas guzas pas mane ir gimineje yra sirgusiu veziu..na tikuos man taip nebus...turiu gi du mazylius heart.gif ir va susirgo vienas ir ryt reikia eiti, nes ir taip tyrimam be eiles priima g.gif
nebezinau kaip cia susitvarkysiu..labai gaila vaikelio sad.gif
Atsakyti
Linau, kaip sekesi? Kaip tavo vaikiukas?
Atsakyti
Mintys baisiausios sad.gif
Naktis nemiegota
mazasis karsciavo iki 40...verkiau..maziukas veme sad.gif
tai gerai, kad turejau galimybe ir persitariau laika i pirmadieni..tai va darbar su mazuoju namie..nemiega vaikutis ....laukiu vaiku daktares ...vakar visom draugem perskambinau, kad padetu paziuret, kol busiu procedurose ir ,,,visos uzsieme
Atleiskit kad ne i tema.

O pati kaip tik nusnustu sapnuoju, kad man nupjana kruti ir kad diognnnn........na vien zo supanikavau sad.gif
Atsakyti
linau stiprybes tau.Labai sunku,kai viskas susideda i viena vieta(kiaulystes desnis).Pas koki daktara eisi?As gruodzio1d.einu i klinikas.Paskirtoji data arteja ir neramumas pradeda imti.
Atsakyti
pas Juodzbrailiene, na nepykit amn su pavardziu atsiminimu striuka sad.gif bet berodz tokia jos pavarde..uosvene sake, kad ji nebloga
na ir pasirode tokai is karto prie reikalo, norejau jau su svirkstu megini imti, bet..na va tas pienukas....
jau persitariau pirmadienui man patogiu laiku ir susirupinau, kad reikia turet valandine aukle-drauge tokiom situacijom...
Atsakyti
Linau, tik nesinervink taip ir nepasiduok blogoms mintims. Dabar toks laikas, vaikiukai serga, to atsparumo dar nera, pasveiks per savaitgali, viskas bus gerai. Nusiteikimas irgi daug reiskia, nenusiteikim blogiausiam, bent jau pasistenkim, mergaites heart.gif
O kuriam kliniku korpuse tie onkologai. Man irgi ta diena jau arteja, uzsiregistravau, bet ne nezinau pas ka, nei kur g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramunne: 18 lapkričio 2004 - 12:58
Sveikutės,

na va, paskaičiau, ir lengviau pasidarė, kad ne viena aš tokia nelaiminga... Nors gal ir nelaimingesnė šiek tiek už jus, nes savo diagnozę sužinojau 34 nėštumo savaitę. Toks stresas... blink.gif
Tai va-tepdamasi aliejukais, prieš kokį mėn. užčiuopiau guziuką, bet labai nekreipiau dėmesio, galvojau, kad pienukas gaminasi... Dėl visa ko, pasakiau terapeutei, o ji iš kart nusiuntė pas mamologą polikl. Nu tokia dėmesinga, nuoširdi gydytoja pasitaikė - Elena Kubicka, liepė dar ateiti po pietų, kad Tutkus apžiūrėtų. Abu po echo nusprendė, kad tai fibroadenoma, iš kart siuntimą į onkologinį, susitarė, kad priimtų be eilės kitą dieną. Ten padarė punkciją (ačiū Dievui, kad nežinojau, kad ją darys), ir atsakymą gavau po pietų - nepiktybinis. Bet liepė iš karto po gimdymo ateiti pasirodyti, seks, kad nesupiktybėtų, o paskui būtinai operuos.

Iš pradžių žemė slydo iš po kojų... Bet paskui į viską ėmiau žiūrėti iš teigiamos pusės-juk galėjo būti blogiau, daug blogiau. Tik va kada tas brudas pas mane atsirado? Gyd. sakė, kad greičiausiai nėštumo metu jis padidėjo, nes nėštumas-stresas organizmui. Be to, turėjau per nėštumą ir dar kelis nemažus emocinius sukrėtimus. Ech, ką tas mano lelius jau išgyveno, būdamas pilvuke.

Ačiū, kad išklausėt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (mildelė @ 2004 11 22, 09:57)
Sveikutės,

na va, paskaičiau, ir lengviau pasidarė, kad ne viena aš tokia nelaiminga... Nors gal ir nelaimingesnė šiek tiek už jus, nes savo diagnozę sužinojau 34 nėštumo savaitę. Toks stresas... blink.gif
Tai va-tepdamasi aliejukais, prieš kokį mėn. užčiuopiau guziuką, bet labai nekreipiau dėmesio, galvojau, kad pienukas gaminasi... Dėl visa ko, pasakiau terapeutei, o ji iš kart nusiuntė pas mamologą polikl. Nu tokia dėmesinga, nuoširdi gydytoja pasitaikė - Elena Kubicka, liepė dar ateiti po pietų, kad Tutkus apžiūrėtų. Abu po echo nusprendė, kad tai fibroadenoma, iš kart siuntimą į onkologinį, susitarė, kad priimtų be eilės kitą dieną. Ten padarė punkciją (ačiū Dievui, kad nežinojau, kad ją darys), ir atsakymą gavau po pietų - nepiktybinis. Bet liepė iš karto po gimdymo ateiti pasirodyti, seks, kad nesupiktybėtų, o paskui būtinai operuos.

Iš pradžių žemė slydo iš po kojų... Bet paskui į viską ėmiau žiūrėti iš teigiamos pusės-juk galėjo būti blogiau, daug blogiau. Tik va kada tas brudas pas mane atsirado? Gyd. sakė, kad greičiausiai nėštumo metu jis padidėjo, nes nėštumas-stresas organizmui. Be to, turėjau per nėštumą ir dar kelis nemažus emocinius sukrėtimus. Ech, ką tas mano lelius jau išgyveno, būdamas pilvuke.

Ačiū, kad išklausėt biggrin.gif

Sveikute, smile.gif Stipribes tau,patikek viskas bus gerai thumbup.gif .
Atsakyti
Labas visoms. Man buvo toks guzelis , kai turėjau 18 metų .tada jį ir operavo.Paskui rado ir kitoj krūty, bet to neoperavo nes buvo labai mažas. Aš tada labai bijojau.Sakė po kurio laiko ateiti pasitikrinti. Bet aš taaip ir nenuėjau, nes labai nepatiko tos procedūros. Jau praėjo 16 metų Aš turiu 3 vaikus. Visus ilgai žindžiau. mažąjį dar maitinu ,O viską kas buvo jaunai primena tik randas,ant krūties.Įdomiausia kad tas mažas gūzelis ir dingo. Dar noriu pasakyti ,kad mano sesei irgi buvo mažas gūzelis. Tai ją operavo ambulatoriškai. Ji atėjo ,nuskasmino vietiškai , išpjovė irpaleido namo. Gal valandą tik sugaišo.Ir randelio pas ją beveik nematyti. Linkiu visoms stiprybės ir sveikatos. smile.gif
Atsakyti
O sakykit,ar jums neskauda tu guzeliu?Man,kur yra tas darynukas,daznai paznaibo.O krutyje,kur jo nera, taip nebuna.Tiesa-kaireja puseja guzelis ir kaireje puseje kiausides letinis uzdegimas.Man atrodo,kad cia tiesioginis rysys.
Atsakyti