Va ryt einu i kauno klinikas pas onkologa, ziuresim ka sakys.
visko prisigalvoju...na o po to turbut dar pas ginekologa reiks eiti
sekmes jums

QUOTE (linau @ 2004 11 16, 11:39) |
as ne vilnui te negaliu nieko apie to miesto ginekologus pasakyt. Va ryt einu i kauno klinikas pas onkologa, ziuresim ka sakys. visko prisigalvoju...na o po to turbut dar pas ginekologa reiks eiti sekmes jums ![]() |
QUOTE (mildelė @ 2004 11 22, 09:57) |
Sveikutės, na va, paskaičiau, ir lengviau pasidarė, kad ne viena aš tokia nelaiminga... Nors gal ir nelaimingesnė šiek tiek už jus, nes savo diagnozę sužinojau 34 nėštumo savaitę. Toks stresas... ![]() Tai va-tepdamasi aliejukais, prieš kokį mėn. užčiuopiau guziuką, bet labai nekreipiau dėmesio, galvojau, kad pienukas gaminasi... Dėl visa ko, pasakiau terapeutei, o ji iš kart nusiuntė pas mamologą polikl. Nu tokia dėmesinga, nuoširdi gydytoja pasitaikė - Elena Kubicka, liepė dar ateiti po pietų, kad Tutkus apžiūrėtų. Abu po echo nusprendė, kad tai fibroadenoma, iš kart siuntimą į onkologinį, susitarė, kad priimtų be eilės kitą dieną. Ten padarė punkciją (ačiū Dievui, kad nežinojau, kad ją darys), ir atsakymą gavau po pietų - nepiktybinis. Bet liepė iš karto po gimdymo ateiti pasirodyti, seks, kad nesupiktybėtų, o paskui būtinai operuos. Iš pradžių žemė slydo iš po kojų... Bet paskui į viską ėmiau žiūrėti iš teigiamos pusės-juk galėjo būti blogiau, daug blogiau. Tik va kada tas brudas pas mane atsirado? Gyd. sakė, kad greičiausiai nėštumo metu jis padidėjo, nes nėštumas-stresas organizmui. Be to, turėjau per nėštumą ir dar kelis nemažus emocinius sukrėtimus. Ech, ką tas mano lelius jau išgyveno, būdamas pilvuke. Ačiū, kad išklausėt ![]() |