Įkraunama...
Įkraunama...

Guzelis krūtyje

QUOTE(acotra @ 2005 11 08, 11:31)
As pries tris savaites operavausi pas Ostapenko, tai kol kas esu patenkinta. Nors sako ir Mudenas su Bruzu visai neblogi yra. Tis ostapenko girdejau specializavosi prie plastiko daugiau, tai labai jau jis ziuri kad randelis nedidelis butu ir kurioje vietoje kad forma kruties nepakistu.

Čia turbūt kurnors Kaune ar Vilniuje šitie daktarai?? g.gif sad.gif
Atsakyti
QUOTE(promo @ 2005 11 08, 16:49)
Čia turbūt kurnors Kaune ar Vilniuje šitie daktarai?? g.gif  sad.gif

Vilniuje, Santariskese
Atsakyti
Nu visai susimutinau cry.gif draugė sako,niekas tau nieko toj registratūroj nesakys, o kai nueisi privačiai, tai ti kišenę pakratysi, nieko ten negeriau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(promo @ 2005 11 08, 17:27)
Nu visai susimutinau cry.gif draugė sako,niekas tau nieko toj registratūroj nesakys, o kai nueisi privačiai, tai ti kišenę pakratysi, nieko ten  negeriau verysad.gif

apie kokia registratura tu kalbi? Jei nesi vilniete paimi siuntima is savo ginekologes ir vaziuoji i vln. Cia juk is visos Lietuvos kreipiasi.
Atsakyti
QUOTE(acotra @ 2005 11 08, 11:31)
As pries tris savaites operavausi pas Ostapenko, tai kol kas esu patenkinta. Nors sako ir Mudenas su Bruzu visai neblogi yra. Tis ostapenko girdejau specializavosi prie plastiko daugiau, tai labai jau jis ziuri kad randelis nedidelis butu ir kurioje vietoje kad forma kruties nepakistu.

Aciu uz patarima. Kita savaite eisiu pas Ostapenko i skyriu, prasysiu, kas apziuretu is pradziu. Gal pasakys, kad nereikia operacijos. Nes yra tokia nuomone, kad kai maitinsiu tas guzelis gali isnykti. Guzelio pavadinimas -hyperplazia. Kas tai per zveris? Kazkas su pieno liauku ispletimu... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ikulia @ 2005 11 08, 17:47)
Aciu uz patarima. Kita savaite eisiu pas Ostapenko i skyriu, prasysiu, kas apziuretu is pradziu. Gal pasakys, kad nereikia operacijos. Nes yra tokia nuomone, kad kai maitinsiu tas guzelis gali isnykti. Guzelio pavadinimas -hyperplazia. Kas tai per zveris? Kazkas su pieno liauku ispletimu... g.gif

nzn ka stai per zveris smile.gif man tai buvo mastopatija ir reikejo jau operuot, o kitus sustambejimus nedidelius gydysiu vaistais
Atsakyti
Hiperplazija-gimdos gleivines isvesejimas,vyrams gali buti prostatos isvesejimas.Toki apibudinima radau www.google.lt,daja ten nieko neraso apie krutis.Manau, tai irgi kazkoks pieno liauku isvesejimas.
Atsakyti
Ir stai dar ka radau apie krutu hiperplazija.Cia med.dak.Jono Tutkaus komentaras:Atipine hiperplazija-tam tikri lasteliu pakitimai.Atipine lastele yra netipine,netaisiklinga,nenormalitaciau nevezine lastele.Hiperplazija-pagreitejas lasteliu dauginimasis.Nebutinai is siu lasteliu gali vystytis vezys.Taciau onkologijoje atipine hiperplazija laikoma padidintos rizikos susirgti veziu busena.
Atsakyti
QUOTE(boruzelee @ 2005 11 08, 23:12)
Ir stai dar ka radau apie krutu hiperplazija.Cia med.dak.Jono Tutkaus komentaras:Atipine hiperplazija-tam tikri lasteliu pakitimai.Atipine lastele yra netipine,netaisiklinga,nenormalitaciau nevezine lastele.Hiperplazija-pagreitejas lasteliu dauginimasis.Nebutinai is siu lasteliu gali vystytis vezys.Taciau onkologijoje atipine hiperplazija laikoma padidintos rizikos susirgti veziu busena.

Oooooops... g.gif
Bet vis vien aciu, nes gydytojai nieko nepaaiskino apie termino reiksme. Tarp kitko, kai tik man tai nustate, is karto pridaviau krauja kruties vezio nustatymui. I rodykliu zirkles tilpau, nors tikrai matesi padidinta rizika cry.gif Reikes po kiek laiko pakartoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ikulia: 09 lapkričio 2005 - 09:20
Sveikos, mane apžiūrėdamas endokrinologas rado kažkokį guzeli ir liepė konsultuotis pas momologą. Taip bijau, kad negaliu net apsakyti. Šiandien toks yspudis kad net skauda man ta krūtį. Gal nieko baisaus net ir neras, bet jei jau liepa konsultuotis tai manau kad nieko gero. Nuraminkit jei kas galit.
Atsakyti
QUOTE(italė @ 2005 11 11, 11:55)
Sveikos, mane apžiūrėdamas endokrinologas rado kažkokį guzeli ir liepė konsultuotis pas momologą. Taip bijau, kad negaliu net apsakyti. Šiandien toks yspudis kad net skauda man ta krūtį. Gal nieko baisaus net ir neras, bet jei jau liepa konsultuotis tai manau kad nieko gero. Nuraminkit jei kas galit.

Labas. Reikia butinai pasitikrinti. Tau paciai bus lengviau kai tiksliai zinosi kas ir kaip. Sekmes.
Atsakyti
QUOTE(italė @ 2005 11 11, 11:55)

nesijaudink, man irgi taip buvo, kai aptiko guzeli. Pries tai neskaudejo, o kai pasake, kad kazkas yra tai lyg ir pradejo skaudeti. Butinai pasitikrink, tikiu kad tikrai nieko ten blogo.
Atsakyti