Sveikute,tikrai nesinervuok,didele dauguma visokiu guzeliu yra nepiktybiniai.Greiciau pasitikrink,kad ramiai gyventum.Sekmes

QUOTE(italė @ 2005 11 11, 10:55)
Sveikos, mane apžiūrėdamas endokrinologas rado kažkokį guzeli ir liepė konsultuotis pas momologą. Taip bijau, kad negaliu net apsakyti. Šiandien toks yspudis kad net skauda man ta krūtį. Gal nieko baisaus net ir neras, bet jei jau liepa konsultuotis tai manau kad nieko gero. Nuraminkit jei kas galit.
Savijauta pažįstama, bet nusiramink, pasikonsultuok būtinai. Man atrodė, kad viena visokių guzelių turiu, o kai atėjau čia, tai matau daugumai moterų tenka susidurti.
Sėkmės, viskas bus gerai

Meginos, patarkit
!!!
Kaip man tiesiogiai nueiti pas chirurgą ir paprašyt dėl guzelio išoperavimo. Operacijos data buvo paskirta liepos gale, bet dėl tam tikrų (rimtų) priežasčių negalėjau atvykti, o dabar pasakė, kad turiu vėl eiti kryžiaus kelius ta prasme, pas savo gyd., pas mamologą ir t.t. , kad duotų siuntimą operuotis
. Gal patarsit iš patirties, gal tiesiogiai galiu su chirurgu tartis, dėl paguldymo, ir ar reikia papildomai už tai duot, juk už operaciją ir taip neliksiu skolinga...

Kaip man tiesiogiai nueiti pas chirurgą ir paprašyt dėl guzelio išoperavimo. Operacijos data buvo paskirta liepos gale, bet dėl tam tikrų (rimtų) priežasčių negalėjau atvykti, o dabar pasakė, kad turiu vėl eiti kryžiaus kelius ta prasme, pas savo gyd., pas mamologą ir t.t. , kad duotų siuntimą operuotis

QUOTE(Gabju @ 2005 11 29, 14:54)
Meginos, patarkit
!!!
. Gal patarsit iš patirties, gal tiesiogiai galiu su chirurgu tartis, dėl paguldymo, ir ar reikia papildomai už tai duot, juk už operaciją ir taip neliksiu skolinga...

Viskas imanoma, bet be davimo neapseisi. Nes nuejus i ligonine pas daktara jis taves negales taip paguldyti. Bet siulyciau eiti pas chirurga ir prasyt, tada jis paskambins i poliklinika daktarei kad ta israsytu siuntima operacijai. Nemanau kad galima be siutimo, o jei ir galima tai uz tai moket reikia.
QUOTE(acotra @ 2005 11 29, 15:26)
Viskas imanoma, bet be davimo neapseisi. Nes nuejus i ligonine pas daktara jis taves negales taip paguldyti. Bet siulyciau eiti pas chirurga ir prasyt, tada jis paskambins i poliklinika daktarei kad ta israsytu siuntima operacijai. Nemanau kad galima be siutimo, o jei ir galima tai uz tai moket reikia.
ačiū, kad atsakei

Paskaičiau jūsų istorijas ir net karšta man pasidarė pas kokį "gydytoją" aš buvau papuolusi. Seniai pastebėjau žirnio dydžio guzelį, nuėjau į Kauno onkologinį (gaila kad neprisimenu to gydytojo pavardės), tas gydytojas sako tu sveika ko čia atėjai, taip pas tave yra fibroadenoma 2mmx2mm, ji maža ir tau neturėtų maišyti ir ate. Taip ir yra tas guzelis iki šiol, nuo to laiko jau kokie 8 metai praėjo, aš daugiau niekur ir nebuvau tikrintis. Turbūt reiks nueiti kur privačiai, nes dabar labai neramu ant širdies pasidarė.
QUOTE(sssaule @ 2006 01 03, 19:39)
Paskaičiau jūsų istorijas ir net karšta man pasidarė pas kokį "gydytoją" aš buvau papuolusi. Seniai pastebėjau žirnio dydžio guzelį, nuėjau į Kauno onkologinį (gaila kad neprisimenu to gydytojo pavardės), tas gydytojas sako tu sveika ko čia atėjai, taip pas tave yra fibroadenoma 2mmx2mm, ji maža ir tau neturėtų maišyti ir ate. Taip ir yra tas guzelis iki šiol, nuo to laiko jau kokie 8 metai praėjo, aš daugiau niekur ir nebuvau tikrintis. Turbūt reiks nueiti kur privačiai, nes dabar labai neramu ant širdies pasidarė.
Labutis, sssaule,
girdejau ir as toki patarima. Tipo mazas, nemaiso - moterys simta metu su jais gyvena. Tik maniskis po poros metu aiskiai pasikeite ir tada jau II vezio stadija pasirode.
Neskubek issigasti - to tikrai nereikia, bet dazniau pasitikrink ta savo augaliuka ir gal istiesu su juo nugyvensi simta metu. To ir linkiu

QUOTE(_candy_ @ 2006 01 07, 14:56)
Sveikos!!!as ir gi turiu broblema su fibroadenoma . Noreciau paklaust, is kur gaunat info apie sia liga?Gal galetumet parasyt kokiu nors elektroniu adresu ar panasiai??Buciau labai dekinga
Gali pasiieskot www.google.lt,rasyk krutu ligos arba tiesiog fibroadenoma.Dar www.nedelsk.lt ir siame skyrely yra anksciau rasiusiu,kurios operavosi.Paskaityk nuo pradziu.
Taip mergaitės, prisiskaičiau aš čia visko ir žiūriu kiek daktarų tiek nuomonių, kiek pacientų, tiek skirtingų variantų. Man buvo taip.
Daugiau nei prieš metus Ostapenko išoperavo fibroadenomą. Po metų apčiuopiau vėl naują mažą guzelį ir dar toje pačioje krūtyje
. Nuėjau pas Tutkų, o jis ramiausiai pasakė, kad čia formuojasi nauja fibro. Aš į paniką, nes su vyru lelių planuojame, o kaip dabar........... Pasiskambinau Ostapenkai pasikonsultuoti, tai pasakė, kad ramiai pastočiau, nėštumui ji netrukdys, nedidės ir pan. Pasitariau ir su ginekologe, tai ji irgi minėjo, kad nėštumas neturėtų auginti mano fibroadenomos. Bet dėl visa ko užsirašiau pas Lukšytę, nes čia perskaičiau, kad kažkam operavo fibro net 7-am nėštumo mėnesyje
. Nu kuo jos tokios pavojingos, jei anot gydytojų, fibroadenomos labai retai supiktybėja (kaip sakė vienas gyd., didesnė tikimybė, kad vonioje paslysiu ir nuskęsiu, nei kad ji supiktybės), kad reikėtų jas operuoti ir dar nedelsiant. Turiu galvoje nėštumo metu
Daugiau nei prieš metus Ostapenko išoperavo fibroadenomą. Po metų apčiuopiau vėl naują mažą guzelį ir dar toje pačioje krūtyje

QUOTE(Atėnė @ 2006 01 11, 13:24)
Taip mergaitės, prisiskaičiau aš čia visko ir žiūriu kiek daktarų tiek nuomonių, kiek pacientų, tiek skirtingų variantų. Man buvo taip.
. Nuėjau pas Tutkų, o jis ramiausiai pasakė, kad čia formuojasi nauja fibro. Aš į paniką, nes su vyru lelių planuojame, o kaip dabar........... Pasiskambinau Ostapenkai pasikonsultuoti, tai pasakė, kad ramiai pastočiau, nėštumui ji netrukdys, nedidės ir pan. Pasitariau ir su ginekologe, tai ji irgi minėjo, kad nėštumas neturėtų auginti mano fibroadenomos. Bet dėl visa ko užsirašiau pas Lukšytę, nes čia perskaičiau, kad kažkam operavo fibro net 7-am nėštumo mėnesyje
. Nu kuo jos tokios pavojingos, jei anot gydytojų, fibroadenomos labai retai supiktybėja (kaip sakė vienas gyd., didesnė tikimybė, kad vonioje paslysiu ir nuskęsiu, nei kad ji supiktybės), kad reikėtų jas operuoti ir dar nedelsiant. Turiu galvoje nėštumo metu

Man labai aiškiai neišaiškino kuo, bet operavo mane kai nėštumas buvo keturi mėnesiai ir tai buvo ne vieno gydytojo, o visos komisijos nuomonė.
Taigi ir as pasipasakosiu. Kaip jau buvau rasiusi, nuvaziavau pasikonsultuoti su kitu daktaru del Ostapenko uzciuoptu, reguliariai stebimu ir gydomu homeopatiniais preparatais bei vitaminais sustandejimu krutyse. Si karta vaziavau pas Tutku, nieko nesakiau, kad kazkas kazka man surado, tik tiek, kad tikrinausi kazkada. Ir ka jus sau manote - nei rankomis nieko neuzciuope, nei echoskopu nemate visiskai nieko. Tipo viskas visai OK, pagtare apsilankyti po metu. Na tai mane nudziugino nerealiai. Taigi, nesakau, kad Ostapenko blogas gydytojas, jei reiktu operuotis, neduok Dieve, eiciau tik pas ji...Bet konsultuotis kolkas neisiu...Kazkaip kiek mano draugiu pas ji vaziavo, visoms kazka rado ir rekomendavo lankytis kas 3men, ka as saziningai ir dariau iki to, kol JAV neuzciupe visai nieko blogo, o ir gerb. Tutkus nieko nerado. Taigi, belieka dziaugtis, jog viskas OK.
Ir, aisku, visoms linkiu sveikti ir kad darinukai neatsinaujintu ar nedidetu.
Ir, aisku, visoms linkiu sveikti ir kad darinukai neatsinaujintu ar nedidetu.