Įkraunama...
Įkraunama...

Guzelis krūtyje

QUOTE(Rucelie @ 2004 09 22, 15:56)
atene, piktybinis ar ne, patariu operuoti. tie guziukai turi bjauru iproti supiktybeti  mad.gif  mano tevui (taip, TEVUI) buvo du guzai krutyje, pasirodo ir vyrams taip buna, tai jam gydytojas pasake- pjauk, nes jie supiktybes vistiek viena diena. o operacija bus nedidele, jei tik pati guziuka salins. ir turesi sventa ramybe.

o labai idomu is tikruju. vieni sako taip kiti kitaip. tie gydytojai..... g.gif ka daryti? as irgi radau guzeli, pasirodziau gydytojui, padare echoskopija ir sako 'nepjauk, nereikia skubeti, gal ims ir dings, o cia randas liks ir pan.' pageriau nakvisu aliejaus ir vienas dingo, o kitas tebegyvena. reiktu vel pasitikrinti bet esu uzsienyje ir nzn ka daryti. siandien labai isigandau nes pazasti labai suskaudo verysad.gif
Atsakyti
beje, man sake kad cistas rado, bet man baisu, kad tas kur liko kietas sad.gif
Atsakyti
pas mane krutyje ne tik guzelis,o jau visas guzas slyvos dydzio.kai tikrinausi tai sake gerybinis,geriau vaistus,bet nepadejo,dabar tepu tepaliuku...tai net nezinau ka daryt.operacijai nesirysiu.
Atsakyti
QUOTE(Pacific @ 2006 01 27, 18:25)
pas mane krutyje ne tik guzelis,o jau visas guzas slyvos dydzio.kai tikrinausi tai sake gerybinis,geriau vaistus,bet nepadejo,dabar tepu tepaliuku...tai net nezinau ka daryt.operacijai nesirysiu.

Tikrai nemanau, kad tau pades kokie tepaliukai. Patarciau atsikratyti to guziuko, tegul ispjauna tau ji ir ramiau tau bus. O dabar kiekviena diena turbut pagalvoji apie tai, kaip ten... o pastovus galvojimas ir nervinimasis delto gero rzultato tikrai neduos. Ryzkis, tai tikrai nera baisu.
Atsakyti
QUOTE(acotra @ 2006 01 27, 17:59)
Tikrai nemanau, kad tau pades kokie tepaliukai. Patarciau atsikratyti to guziuko, tegul ispjauna tau ji ir ramiau tau bus. O dabar kiekviena diena turbut pagalvoji apie tai, kaip ten... o pastovus galvojimas ir nervinimasis delto gero rzultato tikrai neduos. Ryzkis, tai tikrai nera baisu.

na ta tepala sunaudosiu(ten zoleliu tepalas,vienos zolininkes padarytas),o tada jau ziuresiu doh.gif
Atsakyti
Tai va,ir aš turiu problemėlių-mastopatiją, kuri kairėj krūty didesnė ir dar plius 4 cistos,kurios man neduoda ramybės.Pusę metų vartojau vaistus ir A,E vit.Bet vaistus dabar liepė nutraukt,t.y. padaryt pertrauką ir po pusės metų vėl pasitikrint.Čia skaitinėjau ,kad vartojat nakvišų aliejų,ar jis gerai?Kažin ,gal kuriai cistos(krūtyje) buvo išnykusios?Pas gydytoją man truputį nerviukai lakstė,tai net iš to rūpesčio nepasiteiravau doh.gif
Atsakyti
man penktadieni isoperavo guzeli (fibroadenoma). siaip jauciuosi gerai, dar btruputi skauda, bet tai normalu manau..tik kai toj vietoj paspaudziu kur guzelis buvo tai kazkoks garsas pasigirsta..lyg kokio ten skyscio ar oro patekia butu, nu net nezinau, nemoku paaiskint..ar kam nors taip yra buve? turbut pas daktara reiketu eit, nes jis neminejo, kad taip bus..patarkit
Atsakyti
QUOTE(Rasuteee @ 2006 04 06, 21:14)
man penktadieni isoperavo guzeli (fibroadenoma). siaip jauciuosi gerai, dar btruputi skauda, bet tai normalu manau..tik kai toj vietoj paspaudziu kur guzelis buvo tai kazkoks garsas pasigirsta..lyg kokio ten skyscio ar oro patekia butu, nu net nezinau, nemoku paaiskint..ar kam nors taip yra buve? turbut pas daktara reiketu eit, nes jis neminejo, kad taip bus..patarkit

Būtinai nueik pas gydytoją, o juk ir šiaip turbūt į perrišimus vaikštai ar šiaip dar biuletenį turi. Greičiausiai bus susikaupę skysčio, tai yra normalu, taip būna, nutrauks skysčius ir viskas

Man irgi išoperavo vasarą guziuką, gydytojas vis pasižiūrėdavo ir garsiai galvodavo ar čia yra skysčių ar ne.
Šiaip pas mane dar kelis mėnesius iš viso toks kaip guzas man atrodė, bet kadangi buvau išvažiavus iš Lietuvos tai nieko negalėjau padaryt. Tik galvojau guzą išoperavo - guzas yra. Bet po to jis dingo ir viskas. Ir dabar tik duobutė jaučiasi.
Atsakyti
Man tai jau sestas menesis po operacijos, skysciu nesijaucia, bet yra guzas. Ejau pas ta daktare (Luksyte) kuri manes siunte operuotis, tai ji sako toks jausmas kad visai neoperuota.... koks buvo guzelis toks yra ir negraziai randas atrodo. Tai ji liepe tepaliuku tempt Dermatix arba Mepiform pleistrus naudot. Tai pasirinkau pleistrus, dabar po triju savaiciu randas pagrazejo, bet guziuka vistiek jauciu. Bet del tu pleistru dabar issigandau, nes mano gydytoja sako kad jie yra harmoniai ir ju geriau nenaudot, randa ssavaime kaip sugis taip.
Tiesa operuojantis daktaras labai ziurejo kad neliktu idubimo toj vietoj kur guzeli iseme, tai gal taip stengese, kad net neispjove smile.gif nesuprantu...

Kita savaite vel vaziuosiu pas Luksyte.
Atsakyti
QUOTE(Smailiukas @ 2006 01 27, 17:19)
as irgi radau guzeli, pasirodziau gydytojui, padare echoskopija ir sako 'nepjauk, nereikia skubeti, gal ims ir dings, o cia randas liks ir pan.'

Nu jau gydytoja tai sorry. Man pačiai operavo ir jau šiais laikais tai operuoja taip, kad rando beveik nesimato. Aš pati patingėjau tept tepalais visokiais ir tai matosi, kai žinai.

O dar kaip sakė chirurgas, kad tikimybė, kad visokios fibroadenomos dings yra maždaug 10-30%. O gyvent su nerimu, baime ir t.t. yra kur kas sunkiau ir blogiau.
Atsakyti
va vakar nuvaziavau pas daktara tai sake nieko baisaus, ten buvo oro ir skysciu prisikaupe, tai su svirkstu istrauke ir viskas..tik sake gali vel taip atsitikt verysad.gif kas blogiausia nuo vakar (kai skyscius istrauke) vel pradejo skaudet, o jau buvo galima sakyt viskas gerai..dar norejau paklaust nuo kada jus pradejot normaliai maudytis? gydytojo neisdrysau paklaust, o labai noreciau vonioj pagulet, bet bijau, kad nieko neatsitiktu,o beto dar tvarsciai yra..ai,dar kiek laiko jus keitet tvarscius? gydytojas man nesake nieko, bet yra toj vietoj sasukas tai gal jau nerekia tvarscio ar klystu? mirksiukas.gif
Atsakyti
siandien atsitiko beda:( kai atsikeliau pasiziurejau i tvarsti ir jis visas buvo tokios gelsvos spalvos..kai ji nuemiau tai ten kur buvo pjauta is vienos vietos bega toks gelsvas skystis (nors buvo jau sasukas uzsidejes)..pakeiciau tvarsti,tai jau puse jo vel toks..vakar viskas buvo gerai..gal siulai istirpo ir nespejo viskas gerai uzgyt? speju reikia skubiai kreiptis i gydytoja kur operavo, bet jis db atostogose:(
Atsakyti