QUOTE(stafisss @ 2011 02 23, 21:12)
Aš ir galvoju kodėl tiek daug reikėjo
kai darysiu sekančias, tai pabandysiu kaip sakai 

parasyk kaip seksis

Papildyta:
QUOTE(daivuteklp @ 2011 02 23, 20:21)
o pries tai ar nuskutat plaukelius,ar po savaites saudot ant tokiu truputi praaugusiu?
ten, kur oda plona ir plaukai net man sviesdavo is po odos, kaip ant bikinio aplink is sonu, auginti ju tikrai nera reikalo, nuskusdavau ir pirmyn. Bet kur oda storesne ir pradzioj nelabai poveikis matosi, ten geriau kad plaukai butu vos vos pradyge, bet neilgi, o tik kad matytusi juodi taskeliai
Papildyta:
QUOTE(viliuosi @ 2011 02 24, 20:00)
ir man tas pats, po 3 net po 4 kartus viskam be lesku

Papildyta:
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2011 02 24, 22:12)
Sveikos,
na pagaliau gavau ir as savo Silk'n Pro / HP Light. Tai ka - pirma karta padariau pagal instrukcija 1 lygiu
it tik biski bikinio ir pazastis. Nieko visai nejauciau, gal biski kartais siluma. Jokio raudomuno. Bet kazkodel man atrodo kad neveiksmingas buvo pirmas bandymas.
O dabar ar butinai turiu islaukti savaite, ar galiu ir greiciau pakartot? Ir kokiu lygiu bandyti 2 karta? Ar surizikuot iskarto auksciausiu? Cia kazkas sake, kad darant vien bikini arba pazatis, lempute net nespeja ikaisti.... tai jei as tik tom vietom pirkau...
ar man cia dabar bus neveiksminga jei ne daugiau 50 impulsu vienu kartu sunaudoju???
Gal galite man paaiskinti kaip atjungti ta apsauga, kad galeciau padidinti lygi???
na pagaliau gavau ir as savo Silk'n Pro / HP Light. Tai ka - pirma karta padariau pagal instrukcija 1 lygiu

Gal galite man paaiskinti kaip atjungti ta apsauga, kad galeciau padidinti lygi???
Sveikinu prisijungus i musu bureli

Lempa po kokiu 10-15 blyksniu jau ikaista, tai tas vietas kur pradedi daryti ir saudai saltai, pakartok ten dar po pora blyksniu. Turi pajusti butinai, kad apsiprocedurinai, jei ne karsta tai bent silta vistiek turi buti, kitaip efekto nebus.
O ta saugikli atjunk: nuspausk + ir - kartu, ir laikyk kol supypses 2 kartus

Papildyta:
QUOTE(naura14 @ 2011 02 24, 11:12)
Jei pardavejas taip raso, reiskia jis garantuotas, kad aparatai suveiks ir nebus grazinti....
Turejau toki lankstinuka HPLight, vargu ar rasiu ji dabar, bet jei rasiu, butinai nuskanuosiu ir idesiu - ten taip ir parasyta, kad GARANTUOJAME 100% EFEKTA. Drasu ir ju puses tokiais pazadais metytis, bet turbut neveltui