Įkraunama...
Įkraunama...

Lazerinė depiliacija namuose

QUOTE(stafisss @ 2011 02 23, 21:12)
Aš ir galvoju kodėl tiek daug reikėjo  doh.gif kai darysiu sekančias, tai pabandysiu kaip sakai  4u.gif

parasyk kaip seksis drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(daivuteklp @ 2011 02 23, 20:21)
o pries tai ar nuskutat plaukelius,ar po savaites saudot ant tokiu truputi praaugusiu?

ten, kur oda plona ir plaukai net man sviesdavo is po odos, kaip ant bikinio aplink is sonu, auginti ju tikrai nera reikalo, nuskusdavau ir pirmyn. Bet kur oda storesne ir pradzioj nelabai poveikis matosi, ten geriau kad plaukai butu vos vos pradyge, bet neilgi, o tik kad matytusi juodi taskeliai
Papildyta:
QUOTE(viliuosi @ 2011 02 24, 20:00)
Taip, po tris kartus viskam  4u.gif

ir man tas pats, po 3 net po 4 kartus viskam be lesku ax.gif
Papildyta:
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2011 02 24, 22:12)
Sveikos,

na pagaliau gavau ir as savo Silk'n Pro / HP Light. Tai ka - pirma karta padariau pagal instrukcija 1 lygiu  blush2.gif it tik biski bikinio ir pazastis. Nieko visai nejauciau, gal biski kartais siluma. Jokio raudomuno. Bet kazkodel man atrodo kad neveiksmingas buvo pirmas bandymas.  doh.gif O dabar ar butinai turiu islaukti savaite, ar galiu ir greiciau pakartot? Ir kokiu lygiu bandyti 2 karta? Ar surizikuot iskarto auksciausiu? Cia kazkas sake, kad darant vien bikini arba pazatis, lempute net nespeja ikaisti.... tai jei as tik tom vietom pirkau... doh.gif  ar man cia dabar bus neveiksminga jei ne daugiau 50 impulsu vienu kartu sunaudoju???

Gal galite man paaiskinti kaip atjungti ta apsauga, kad galeciau padidinti lygi???

Sveikinu prisijungus i musu bureli thumbup.gif drinks_cheers.gif

Lempa po kokiu 10-15 blyksniu jau ikaista, tai tas vietas kur pradedi daryti ir saudai saltai, pakartok ten dar po pora blyksniu. Turi pajusti butinai, kad apsiprocedurinai, jei ne karsta tai bent silta vistiek turi buti, kitaip efekto nebus.

O ta saugikli atjunk: nuspausk + ir - kartu, ir laikyk kol supypses 2 kartus drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(naura14 @ 2011 02 24, 11:12)
Jei pardavejas taip raso, reiskia jis garantuotas, kad aparatai suveiks ir nebus grazinti....

Turejau toki lankstinuka HPLight, vargu ar rasiu ji dabar, bet jei rasiu, butinai nuskanuosiu ir idesiu - ten taip ir parasyta, kad GARANTUOJAME 100% EFEKTA. Drasu ir ju puses tokiais pazadais metytis, bet turbut neveltui g.gif na ir aisku tai tik lankstinukas, o ne sutartis su antspaudais....
Atsakyti
QUOTE(Vika333 @ 2011 02 25, 12:45)
Papildyta:
Sveikinu prisijungus i musu bureli  thumbup.gif  drinks_cheers.gif

Lempa po kokiu 10-15 blyksniu jau ikaista, tai tas vietas kur pradedi daryti ir saudai saltai, pakartok ten dar po pora blyksniu. Turi pajusti butinai, kad apsiprocedurinai, jei ne karsta tai bent silta vistiek turi buti, kitaip efekto nebus.

O ta saugikli atjunk: nuspausk + ir - kartu, ir laikyk kol supypses 2 kartus  drinks_cheers.gif
Papildyta:

Aciu, aciu - kartu smagiau. Busim plyksiu burys ax.gif biggrin.gif

Bandysiu kita karta gal kokiu 4 rezimu (5 gal jau per daug bus g.gif g.gif ) O kazzin kaip greitai dabar galiu pakartot procedura??? Taip ilgai laukti visa savaite, noretusi greiciau biggrin.gif Ar po 3 dienu per greitai? Siap tie nuskusti plaukeliai jau ataugineja ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2011 02 24, 22:12)
Sveikos,

na pagaliau gavau ir as savo Silk'n Pro / HP Light. Tai ka - pirma karta padariau pagal instrukcija 1 lygiu  blush2.gif it tik biski bikinio ir pazastis. Nieko visai nejauciau, gal biski kartais siluma. Jokio raudomuno. Bet kazkodel man atrodo kad neveiksmingas buvo pirmas bandymas.  doh.gif O dabar ar butinai turiu islaukti savaite, ar galiu ir greiciau pakartot? Ir kokiu lygiu bandyti 2 karta? Ar surizikuot iskarto auksciausiu? Cia kazkas sake, kad darant vien bikini arba pazatis, lempute net nespeja ikaisti.... tai jei as tik tom vietom pirkau... doh.gif  ar man cia dabar bus neveiksminga jei ne daugiau 50 impulsu vienu kartu sunaudoju???

Gal galite man paaiskinti kaip atjungti ta apsauga, kad galeciau padidinti lygi???

Galiu pasakyti is savo patirties,kaip as dariau..Pirma kart pirmu lygiu saudziau,veliau visus kartus- auksciausiu. Naudoju si aparata nuo spalio men panasiai kas 10 dienu plius minus diena sen, diena ten.Esu bandzius saudyti ir kaip Vika333 patare,po pora kart,bet lemputes labai greit susinaudoja verysad.gif Nuo spalio men yra like kazkur nuo 20%-30% plaukeliu ant koju,o pazastys ir bikinis laaaabai sunkiai pasiduoda doh.gif Labai tikiuosi kad iki vasaros ju dar sumazes rolleyes.gif O per du menesius labai dideliu pokyciu, bent jau pas mane,nebuvo,tam reikia laiko.. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2011 02 25, 13:16)
Aciu, aciu - kartu smagiau. Busim plyksiu burys  ax.gif  biggrin.gif

Bandysiu kita karta gal kokiu 4 rezimu (5 gal jau per daug bus  g.gif  g.gif ) O  kazzin kaip greitai dabar galiu pakartot procedura??? Taip ilgai laukti visa savaite, noretusi greiciau  biggrin.gif Ar po 3 dienu per greitai? Siap tie nuskusti plaukeliai jau ataugineja  ax.gif  ax.gif

esu po savaites pyskinus(pasinaudojus kitu mamyciu patirtimi),bet po 3dienu truputi per daznai..
Atsakyti
Esu skaičiusi internete, kad dalies žmonių, nors ir šviesia oda ir tamsiais plaukais, HPlight ir panašūs aparačiukai neima. Tiesiog, dėl neaiškių priežasčių, jų plaukai nepasiduoda ir nenyksta, nors aparatas naudojamas pagal visas instrukcijas. Gal kas susidūrėte? Kaip manote, per kiek laiko turėtų paaiškėti, kad esi not responding smile.gif ?
Atsakyti
QUOTE(TingineReksneMelage @ 2011 02 26, 23:25)
Esu skaičiusi internete, kad dalies žmonių, nors ir šviesia oda ir tamsiais plaukais, HPlight ir panašūs aparačiukai neima. Tiesiog, dėl neaiškių priežasčių, jų plaukai nepasiduoda ir nenyksta, nors aparatas naudojamas pagal visas instrukcijas. Gal kas susidūrėte? Kaip manote, per kiek laiko turėtų paaiškėti, kad esi not responding smile.gif ?

Man po 23 procedūrų pradėjo kristi plaukai, taip pat oda šviesi, plaukai juodi juodi, bet džiaugiuosi, kad pradėjo kristi, nes jau buvau susitaikius su mintim, kad jau viskas smile.gif
Atsakyti

i 
Skelbimai forume draudžiami.
Jei rašot AŽ, tai rašykit, negi reik visam forumui prasinešt.
Atsakyti
mergaites, o kur perkat aparciukus? gal kur pigiau galima gauti?
Atsakyti
QUOTE(svetelis @ 2011 03 06, 12:59)
mergaites, o kur perkat aparciukus? gal kur pigiau galima gauti?

sveikos paneles smile.gif ir mane sis klausimas kankina. Kur galima butu juos isigyti smile.gif
Atsakyti
stai cia 4u.gif

http://www.depiliacija.lt/
Atsakyti
O jei labai atvirai 4u.gif
Ar tikrai jums pasiteisino, ar neisgailite tiek isleidusi pinigu ir visa kita...smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Neri29 @ 2011 03 09, 17:50)
O  jei labai atvirai 4u.gif
Ar tikrai jums pasiteisino, ar neisgailite tiek isleidusi pinigu ir visa kita...smile.gif

Asmeniškjai aš tai tikrai nesigailiu. Ir dar tikiuosi bus tik geriau, nes naudoju tik kažkur nuo rugsėjo-spalio mėn. Ir tai jau pažanga nebloga.
Atsakyti
QUOTE(aukselis14 @ 2011 03 09, 13:54)

o jūs paprasčiausiai pagooglinkite "fotoepiliacija namuose" - rasite ir daugiau nei vieną pardavėją, bet ir geresnes kainas 4u.gif
Atsakyti