Įkraunama...
Įkraunama...

Lazerinė depiliacija namuose

QUOTE(daivuteklp @ 2011 02 25, 13:38)
...Esu bandzius saudyti ir kaip Vika333 patare,po pora kart,bet lemputes labai greit susinaudoja verysad.gif

Sveikos, su praejusiom ir artejanciom! drinks_cheers.gif

daivuteklp, as tik storus storus plaukus po 2-3 kart pyskinau, tik ant bikinio ir pazastu, tai ten nedaug blyksniu sueina. Kojom aisku tai bankrotas...
Papildyta:
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2011 02 25, 13:16)
Aciu, aciu - kartu smagiau. Busim plyksiu burys  ax.gif  biggrin.gif

Bandysiu kita karta gal kokiu 4 rezimu (5 gal jau per daug bus  g.gif  g.gif ) O  kazzin kaip greitai dabar galiu pakartot procedura??? Taip ilgai laukti visa savaite, noretusi greiciau  biggrin.gif Ar po 3 dienu per greitai? Siap tie nuskusti plaukeliai jau ataugineja  ax.gif  ax.gif

Plyksiu burys lotuliukas.gif Ko tokios bailes visos gun_smilie.gif as 5-tu po kelis kartus apsisaudau ir pusmeciui rami galva.
Po 3 dienu ir veliau iki 10-tos cirskint visai nera reikalo! Jei nori papildomai, geriau iskart arba kita diena, nes veliau nera prasmes - plaukas jau bus atitrukes nuo kapiliaru ir stumsis i pavirsiu, poveikio is tokios proceduros nebus jokio, tik lempas veltui.

Tuoj as jum surasiu klipa, kaip viskas veikia, ten tik pora minuciu, paziurekit ir neliks jokiu klausimu smile.gif

Va prasau, tik 1.38 min
http://www.youtube.c...h?v=ip9XoVBxpXo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vika333: 10 kovo 2011 - 13:45
QUOTE(Vika333 @ 2011 03 10, 14:40)
Sveikos, su praejusiom ir artejanciom!  drinks_cheers.gif

daivuteklp, as tik storus storus plaukus po 2-3 kart pyskinau, tik ant bikinio ir pazastu, tai ten nedaug blyksniu sueina. Kojom aisku tai bankrotas...
Papildyta:
Plyksiu burys  lotuliukas.gif  Ko tokios bailes visos gun_smilie.gif as 5-tu po kelis kartus apsisaudau ir pusmeciui rami galva.
Po 3 dienu ir veliau iki 10-tos cirskint visai nera reikalo! Jei nori papildomai, geriau iskart arba kita diena, nes veliau nera prasmes - plaukas jau bus atitrukes nuo kapiliaru ir stumsis i pavirsiu, poveikio is tokios proceduros nebus jokio, tik lempas veltui.

Tuoj as jum surasiu klipa, kaip viskas veikia, ten tik pora minuciu, paziurekit ir neliks jokiu klausimu  smile.gif

Va prasau, tik 1.38 min
http://www.youtube.c...h?v=ip9XoVBxpXo

Vika333, jau darau kaip tu ax.gif 5 lygiu po 2-3 kartus. Kol kas darau tik bikini ir pazastis. O jei darau kas savaite, ar ne per greitai??? kaip manai?
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2011 03 10, 17:29)
Vika333, jau darau kaip tu  ax.gif 5 lygiu po 2-3 kartus. Kol kas darau tik bikini ir pazastis. O jei darau kas savaite, ar ne per greitai??? kaip manai?

drinks_cheers.gif
Jeigu ploni plaukai ir letai auga - kas 10-14 dienu
jeigu storesni ir gan greit auga - kas 7-10
labai stori ir labai greitai auga - kas 5-7 dienas

Bet toki kursa ne ilgiau kaip 3 men. Po to pertrauka 3-4 men.

As taip isivaizduoju, jeigu klystu, pataisykit. As pati labai chaotiskai dariau... Kur visos senbuves dingo, kur pati temos autore, supermazute, kuku? Kaip sekasi drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vika333: 11 kovo 2011 - 20:01
QUOTE(Vika333 @ 2011 03 11, 20:56)
drinks_cheers.gif

As taip isivaizduoju, jeigu klystu, pataisykit. As pati labai chaotiskai dariau... Kur visos senbuves dingo, kur pati temos autore, supermazute, kuku? Kaip sekasi drinks_cheers.gif 

na tuomet, mano plaukams tikna 7 dienu intervalas. Bet jau tikrai pradedu pastebeti, kade plauku mazejo, nors padariau tik 3 proceduras ax.gif Bet taip idomiai, kaireje puseseje labiau sumazejo plauku nei desineje doh.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2011 03 11, 21:35)
na tuomet, mano plaukams tikna 7 dienu intervalas. Bet jau tikrai pradedu pastebeti, kade plauku mazejo, nors padariau tik 3 proceduras  ax.gif Bet taip idomiai, kaireje puseseje labiau sumazejo plauku nei desineje  doh.gif  g.gif

Gal toje pusėje nuoširdžiau šaudėte? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vika333 @ 2011 03 11, 20:56)
drinks_cheers.gif
As taip isivaizduoju, jeigu klystu, pataisykit.

Pritariu tokiam pradiniam procedūrų grafikui ax.gif Tik jei abejojate, ar stori tie plaukai, ar greit jie auga, niekaip nešalinkite plaukų po fotoepiliacijos ir pažiūrėkite, kaip greitai jie ataugs iki 4-5 mm, nes vidutiniškai tokiam gylyje yra poodinė plauko dalis ir jai reikia laiko išsistumti. Kartokite kitą kartą, kai plaukai pasieks tokios ilgio, būtinai nuskuskite juos prieš procedūrą 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2011 03 11, 22:35)
Bet taip idomiai, kaireje puseseje labiau sumazejo plauku nei desineje  doh.gif  g.gif

Įtariu, dešiniarankė esate? Man irgi iš dešinės sunkiau nyko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(viliuosi @ 2011 03 12, 11:54)
Gal toje pusėje nuoširdžiau šaudėte? mirksiukas.gif

Na praeta karta, kit tik desine puse labiau stengiausi pasaudyti... doh.gif

QUOTE(D'Luxe @ 2011 03 13, 20:15)
Pritariu tokiam pradiniam procedūrų grafikui  ax.gif  Tik jei abejojate, ar stori tie plaukai, ar greit jie auga, niekaip nešalinkite plaukų po fotoepiliacijos ir pažiūrėkite, kaip greitai jie ataugs iki 4-5 mm, nes vidutiniškai tokiam gylyje yra poodinė plauko dalis ir jai reikia laiko išsistumti. Kartokite kitą kartą, kai plaukai pasieks tokios ilgio, būtinai nuskuskite juos prieš procedūrą 4u.gif
Papildyta:
Įtariu, dešiniarankė esate? Man irgi iš dešinės sunkiau nyko ax.gif

Aha, desineranke 4u.gif
Atsakyti
Na pasiskaičiau jūsų pokalbius, pasidomėjau pati ir nusprendžiau, kad Viss IPL geriauisas, tad pamėginsiu jį nuspirkti.

Turiu klausimą. Rašo kad aparato(Viss IPL) šviesos modulis - 1 vnt.
Lempos resursas net 4000 impulsų, tai čia yra labai gerai? Kiek man maždaug užtektų tos lemputės? Ir jeigu kas nos gali plačiau papasakoti apie tas lempas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mansan @ 2011 03 14, 18:54)
Na pasiskaičiau jūsų pokalbius, pasidomėjau pati ir nusprendžiau, kad Viss IPL geriauisas, tad pamėginsiu jį nuspirkti.

Turiu klausimą. Rašo kad aparato(Viss IPL) šviesos modulis  - 1 vnt.
Lempos resursas net 4000 impulsų, tai čia yra labai gerai? Kiek man maždaug užtektų tos lemputės? Ir jeigu kas nos gali plačiau papasakoti apie tas lempas smile.gif

as irgi gundausi isigyti,but idomu kad kuri naudojusi "zmoniskai" papasakotu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

as isigijau VISS aparaciuka. Kol kas esu nerealiai patenkinta. Esu atlikus 5 proceduras, kurias reguliariai kas 10d darau. Plaukiai jau nyksta thumbup.gif
Lempute turi 4000 impulsu, tikrai nesiskundziu plaukais, tad tenka man saudyti, pilva, bikini, rankas (iki alkuniu ir biski virs alkuniu), kojas (blauzdas ir slaunis) ir pazastis, kol kas visoms 5 proceduros isvardintoms vietoms uztekau vienos lempos smile.gif nors rezervui dar dvi esu isigijus ax.gif galiu tikrai pasakyti, jau po antros proceduros, plaukai ataugo silpnesni, ne taip greitai ataugo, o nuo kaikuriu vietu jau po trecios proceduros nebuvo ko skusti. Zinoma, as nesitikiu, kad ten jau kaip ir isnyko plaukai, bet kad poveikis yra, tai faktas, ir tikiuosi toliau dar geresniu rezultatu smile.gif
Atsakyti
iš tikrųjų tai įdomu ir apie pandą daugiau sužinoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva V @ 2011 03 14, 20:20)
Sveikos,

as isigijau VISS aparaciuka. Kol kas esu nerealiai patenkinta. Esu atlikus 5 proceduras, kurias reguliariai kas 10d darau. Plaukiai jau nyksta  thumbup.gif
Lempute turi 4000 impulsu, tikrai nesiskundziu plaukais, tad tenka man saudyti, pilva, bikini, rankas (iki alkuniu ir biski virs alkuniu), kojas (blauzdas ir slaunis) ir pazastis, kol kas visoms 5 proceduros isvardintoms vietoms uztekau vienos lempos smile.gif nors rezervui dar dvi esu isigijus  ax.gif galiu tikrai pasakyti, jau po antros proceduros, plaukai ataugo silpnesni, ne taip greitai ataugo, o nuo kaikuriu vietu jau po trecios proceduros nebuvo ko skusti. Zinoma, as nesitikiu, kad ten jau kaip ir isnyko plaukai, bet kad poveikis yra, tai faktas, ir tikiuosi toliau dar geresniu rezultatu smile.gif

Būtinai papsakok kaip seksis toliau, labai bus įdimu sužinoti smile.gif thumbup.gif
jiegu dar nesunku papasakok koks tavo odos tipas ir plaukų spalva tai galėsim palyginti pagal save, žinoma jei neperdaug prašau smile.gif blush2.gif
Atsakyti