Įkraunama...
Įkraunama...

Lazerinė depiliacija namuose

QUOTE(mansan @ 2011 03 15, 02:28)
Būtinai papsakok kaip seksis toliau, labai bus įdimu sužinoti smile.gif thumbup.gif 
jiegu dar nesunku papasakok koks tavo odos tipas ir plaukų spalva tai galėsim palyginti pagal save, žinoma jei neperdaug prašau smile.gif blush2.gif

tikrai neperdaug, juk nesunku man, ypac jei kam nors is to bus nors kokia nauda smile.gif
oda pas mane balta, dega raudonai, tada nusilupa, plaukai tankus ir juodi ir ju visur pilna smile.gif
Atsakyti
Mergaites, o per menesines galima daryti procedura???
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2011 03 15, 12:14)
Mergaites, o per menesines galima daryti procedura???

mano supratimu proceduras reikia daryti kas 7-10 dienu manau imanoma per menesines ir nedaryti smile.gif jei ka ne taip supratau ir parasiau tada atsiprasau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(denciuke @ 2011 03 15, 12:26)
mano supratimu proceduras reikia daryti kas 7-10 dienu manau imanoma per menesines ir nedaryti smile.gif jei ka ne taip supratau ir parasiau tada atsiprasau 4u.gif

tai imanoma ir nedaryti, ber ar galima daryti per menesines????
Atsakyti
Na nemanau, kad negalima. Neduota jokia informacija dėl tų dienų tad turbūt ir galima daryt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mansan @ 2011 03 15, 15:36)
Na nemanau, kad  negalima. Neduota jokia informacija dėl tų dienų tad turbūt ir galima daryt smile.gif

Aha, ir as jau issiaiskunau kad jokiu kontraindikaciju toms dienoms nera... Nebent buna padidintas jautrumas, gali buti biski nemalonu. Bet plauku salinimui jokios itakos tai neturi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mansan @ 2011 03 14, 17:54)
Na pasiskaičiau jūsų pokalbius, pasidomėjau pati ir nusprendžiau, kad Viss IPL geriauisas, tad pamėginsiu jį nuspirkti.

Turiu klausimą. Rašo kad aparato(Viss IPL) šviesos modulis  - 1 vnt.
Lempos resursas net 4000 impulsų, tai čia yra labai gerai? Kiek man maždaug užtektų tos lemputės? Ir jeigu kas nos gali plačiau papasakoti apie tas lempas smile.gif

Jeigu dar nenusipirkote, tai pasidairykite ir į daugiau alternatyvų. Pvz., interneto portalas About.com geriausiu 2011 m. fotoepiliatoriumi išrinkto Silk'n SensEpil. Kam įdomu: http://hairremoval.a...-Products_2.htm

Atsakyti
Na nežinau, man patikimiausias atrodo Viss nžn kodėl. Radau kad po trijų kartų vaikinukui apmažėjo plaukų, galit pasižiūrėti http://www.youtube.c...h?v=Y5xZ709kWL8 ių tikrųjų neblogas rezultatas. smile.gif
Atsakyti
sveikutes, beieshkodama atsiliepimu apie fotoelipiatorius radau foruma anglu kalba, gal kam pravers renkantis wink.gif

forumas apie VISS

4u.gif
Atsakyti
atsiliepimai apie Silk' sensepill
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo X-iuke: 21 kovo 2011 - 16:33
Sveikutes 4u.gif
pasidalinsiu ir as savo patirtimi smile.gif
Esu isigijusi Viss aparaciuka.. sesios proceduros.. ploteliais plaukuciu nera ( darausi tik bikini ir pazastukus).. bet kad plauku greitis sumazejo - tai faktas.. be abejo, noretusi, kad plauku jau nebebutu lotuliukas.gif bet esu patenkinta - matau, kad nyksta plotais, o be to, ju augimas suletejo ziauriai.. manau, dar po keliu proceduru pasieksiu visu laukiama rezultata ir busiu plika plika lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(viiilma @ 2011 03 29, 21:21)
Sveikutes  4u.gif
pasidalinsiu ir as savo patirtimi  smile.gif
Esu isigijusi Viss aparaciuka.. sesios proceduros.. ploteliais plaukuciu nera ( darausi tik bikini ir pazastukus).. bet kad plauku greitis sumazejo - tai faktas.. be abejo, noretusi, kad plauku jau nebebutu  lotuliukas.gif  bet esu patenkinta - matau, kad nyksta plotais, o be to, ju augimas suletejo ziauriai.. manau, dar po keliu proceduru pasieksiu visu laukiama rezultata ir busiu plika plika  lotuliukas.gif  blush2.gif

Sveikute, viiilma, o as kazkodel galvojau kad pas jus silk'n. Pavydziu 4000 lempos, kad man taip doh.gif blush-anim-cl.gif O kaip jum su ta rejuvenacija? Kaip daznai reikia daryt, kokie rezultatai, kas ten per stebuklas?
Atsakyti