Įkraunama...
Įkraunama...

Lazerinė depiliacija namuose

QUOTE(viiilma @ 2011 05 02, 07:28)
Na, kurgi, mergaitės dingusios? ko nesidalinat įspūdžiais?
Aš va pavyzdžiui, jau beveik plika  ax.gif  lotuliukas.gif  gilusis bikinis mažiau pasiduoda, bet priekyje - jėga  blush2.gif
kaip kitoms sekasi?

Sveikutes visos! Laba viiilma, aj kai ner plauku, tai nelabai yra ka rasyt, bet va gyvates man atsigavo, vel lenda ant koju doh.gif meldziuosi, kad lytu ir kuo ilgiau saules nebutu hihihi.gif

Mano ataskaita dabar yra tokia - paskutine procedura kojoms dariau kazkur spalio pradzioj, iki dabar viskas buvo ciki, drasiai galiu pasakyt, kad laike si karta man net biski ilgiau nei pusmeti. Dabar man gaunasi, kad depiliuoti kojas reikia 2 kartus per metus, labai noriu primusti juos taip, kad 1 karto uztektu bet pakol kas taip nera, nori, nenori, pusmetis praeina ir vel reikia pacirskint kuokstus.

Bikinis laiko idealiausiai! As berods ten rudeni net necirskinau, o gal ir padariau kokia viena procedura, nepamenu doh.gif

Pazastu taip ir nesutvarkau iki galo, jos man plikos isvis dar nei karto per visa ta laika nebuvo, labai sunkiai reaguoja.

Veltui bijojau liesti slaunu pukus, sukaupiau drasos, nuskutau nedideli lopineli virs keliu, 1 karta dvigubai apcirskinau ir jau pora menesiu ten plauku nera, ir cia po 1 proceduros! Labai jie ploni, matomai del to labai greit pradingo hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(kunigunda78 @ 2011 05 02, 13:50)
O jūs kai šaudote - prispaudžiate prie odos, ar tik pridedate prie odos. Nu blin, aš jai stpriau priglaudžiu - man degina odą, skauda  verysad.gif  nors darau  ant 2, neįsivaizduoju kas būtų, jei ant 5 nustatyčiau, turbūt ir oda priliptų  doh.gif

Oho, labai jautri oda tavo? g.gif Tai kad degina ir skauda yra labai gerai, as specialiai siekiu to karscio ir skausmo, kad efektas geresnis ir ilgesnis butu, tai penktu variau ir po kelis blyksnius i ta pacia vieta, ir nieko. Blogiau butu jei nedegintu, tada ir su efektu butu sunkiau. O prispaust reikia labai stipriai, nes kitaip aparatas blykstes nepaleis mirksiukas.gif
Papildyta:
O dar mergaites va ka noriu pasakyti, man rodos (bet cia tik mano speliones) kad man koju plaukai atsigavo del kavos tirsciu pilingo. Nes praeita savaite stipriai stipriai nusipilingavau, o dabar ziuriu pradejo list gyvates. Kava ir tas pilingas juk aktivizuoja kraujotaka g.gif Kaip manot, ar galejo plaukai vel suaktyveti, del to kad prizadinau juos su kava? Nes pvz bikinio as nepilingavus, ir ten super viskas laikosi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vika333: 16 gegužės 2011 - 12:43
QUOTE(Vika333 @ 2011 05 16, 12:37)
Oho, labai jautri oda tavo?  g.gif  Tai kad degina ir skauda yra labai gerai, as specialiai siekiu to karscio ir skausmo, kad efektas geresnis ir ilgesnis butu, tai penktu variau ir po kelis blyksnius i ta pacia vieta, ir nieko. Blogiau butu jei nedegintu, tada ir su efektu butu sunkiau. O prispaust reikia labai stipriai, nes kitaip aparatas blykstes nepaleis  mirksiukas.gif
Papildyta:
O dar mergaites va ka noriu pasakyti, man rodos (bet cia tik mano speliones) kad man koju plaukai atsigavo del kavos tirsciu pilingo. Nes praeita savaite stipriai stipriai nusipilingavau, o dabar ziuriu pradejo list gyvates. Kava ir tas pilingas juk aktivizuoja kraujotaka  g.gif  Kaip manot, ar galejo plaukai vel suaktyveti, del to kad prizadinau juos su kava? Nes pvz bikinio as nepilingavus, ir ten super viskas laikosi g.gif

niekada nelaikiau jos itin jautria, bet su šiuo aparatu turėjau progos įsitikinti. matyt, teks prašyti, kad vyras tas procedūras man darytų, nes pati taip skaudžiai sau negaliu daryti verysad.gif, nors kai užrėksiu, tai jis ir liausis daręs doh.gif

Dėl kavos tirščių, aš šiaip kojas tik skutu, bet vasarą visada epiliuoju, kartą per savaitę pasidarau pylingą - kad tai kaip nors įtakotų staigesnį jų augimą nepastebėjau. penktadienį skutau, o dar šiandien vos tik vienas kitas matosi ataugęs g.gif
Atsakyti
Man pažastys irgi sunkiau pasiduoda, nors jau yra plikų plotų ax.gif bikinis geriau, nors pasinaudosiu Jūsų patirtimi ir varysiu dvigubus šaudymus blush2.gif gal iki galo viską greičiau susitvarkysiu smile.gif žodžiu, aš nerealiai patenkinta ax.gif thumbup.gif
Atsakyti
sveikos visos mamytes, o gal kas zinote apie i-LIGHT hair removal REMINGTON? ar kas bandet? kiek supratau ten tik 2 sekundes reikia laikyt, o poveikis 12 savaiciu. o kaina 300euru, na labai susigundziau, net nzn ka ir daryt, ar pirkti ar ne. kokie apie sita aparaciuka atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(Vika333 @ 2011 05 16, 13:37)
Sveikutes visos! Laba viiilma, aj kai ner plauku, tai nelabai yra ka rasyt, bet va gyvates man atsigavo, vel lenda ant koju doh.gif  meldziuosi, kad lytu ir kuo ilgiau saules nebutu  hihihi.gif

Laba diena. Kiek laiko jums prisireikė kol pasiekėte, kad pusę metų nereikėtų iš viso šaudyti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(viliuosi @ 2011 05 17, 10:08)
Laba diena. Kiek laiko jums prisireikė kol pasiekėte, kad pusę metų nereikėtų iš viso šaudyti? 4u.gif

Aparatas pas mane jau seniai, praeitais metais pries naujus metus pirkau ax.gif labai as patenkinta, kuo toliau, tuo vis paprasciau ir pigiau gaunasi, ir ilgeja tarpai, kai visiskai nieko nereikia daryt. O pas jus Sensepil kiek pamenu? Kaip jum rezultatai? drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(oksana8265 @ 2011 05 16, 22:25)
sveikos visos mamytes, o gal kas zinote apie i-LIGHT hair removal REMINGTON? ar kas bandet? kiek supratau ten tik 2 sekundes reikia laikyt, o poveikis 12 savaiciu.  o kaina 300euru, na labai susigundziau, net nzn ka ir daryt, ar pirkti ar ne. kokie apie sita aparaciuka atsiliepimai?

paziurekit, ar cia nebus tas pats? Kazkaip jie labai man panasus, ypac ragelis, ir tos 3 lemputes po 1500. fotoepiliatorius
labai mazas lempos plotas, kad ir duota 3 lempos komplekte, bet naudojant gausis tas pats kas HPLight, ta prasme kad nebus labai pigu g.gif
Papildyta:
QUOTE(kunigunda78 @ 2011 05 16, 14:08)
Dėl kavos tirščių, aš šiaip kojas tik skutu, bet vasarą visada epiliuoju, kartą per savaitę pasidarau pylingą - kad tai kaip nors įtakotų staigesnį jų augimą nepastebėjau. penktadienį skutau, o dar šiandien vos tik vienas kitas matosi ataugęs  g.gif

Gal cia man sutapimas su ta kava verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vika333: 17 gegužės 2011 - 11:36
QUOTE(Vika333 @ 2011 05 17, 11:35)
paziurekit, ar cia nebus tas pats? Kazkaip jie labai man panasus, ypac ragelis, ir tos 3 lemputes po 1500. fotoepiliatorius

cia toks panašumas kaip kad "visos mašinos panašios, nes turi keturius ratus" biggrin.gif
tada jau panašu, pavyzdžiui, kad ir su fotoepiliatoriai
Atsakyti
atsiprasau, gal galit pora zodziu issaiskint kuom skiriasi i-light nuo hp ligt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(oksana8265 @ 2011 05 17, 12:29)
atsiprasau, gal galit pora zodziu issaiskint kuom skiriasi  i-light nuo hp ligt?  g.gif

viskuo. pradedant nuo aplikatoriaus paviršiaus plotu, dizainu, pakuotės komplektacija ir baigiant gamintoju bei pristatymo bei garantinio aptarnavimo salygomis
Atsakyti
QUOTE(Beata11 @ 2011 05 17, 12:56)
cia toks panašumas kaip kad "visos mašinos panašios, nes turi keturius ratus"  biggrin.gif

hihihi.gif na reik visai aklam but, kad nepamatytum, kad aparato ragelis absoliuciai vienodas, kaip to i-light taip ir tos pandos. Techniniai parametrai visiskai tie patys, ir toks pat apdorojamas plotas, ir lempute lygiai taip pat atdoro, ir tos pacios 3 lempos komplekte, ir kaina viena, ir visi aprasymai hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(oksana8265 @ 2011 05 17, 13:29)
atsiprasau, gal galit pora zodziu issaiskint kuom skiriasi  i-light nuo hp ligt?  g.gif

pinigine prasme jie niekuo nesiskyria, nelabai jis ekonomiskas, toks pat kaip hplightas, tik kad proceduros ilgiau laiko uzims, nes labai maza lempute
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vika333: 17 gegužės 2011 - 13:00
biggrin.gif bigsmile.gif na va ryt einu tada pirkti i light thumbup.gif aciukas
blink.gif na va per anksti apsidziaugiau, o tai pasakykit kuris geriausias? na jau nebegaliu narsyt po interneta tai ilgai jau atsibodo visur jieskot verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oksana8265: 17 gegužės 2011 - 13:04
QUOTE(oksana8265 @ 2011 05 17, 13:58)
biggrin.gif  bigsmile.gif  na va ryt einu tada pirkti i light  thumbup.gif  aciukas

drinks_cheers.gif parasyk po to, kaip rezultatai tau!
Atsakyti