QUOTE(viiilma @ 2011 05 02, 07:28)
Na, kurgi, mergaitės dingusios? ko nesidalinat įspūdžiais?
Aš va pavyzdžiui, jau beveik plika
gilusis bikinis mažiau pasiduoda, bet priekyje - jėga
kaip kitoms sekasi?
Aš va pavyzdžiui, jau beveik plika

kaip kitoms sekasi?
Sveikutes visos! Laba viiilma, aj kai ner plauku, tai nelabai yra ka rasyt, bet va gyvates man atsigavo, vel lenda ant koju

Mano ataskaita dabar yra tokia - paskutine procedura kojoms dariau kazkur spalio pradzioj, iki dabar viskas buvo ciki, drasiai galiu pasakyt, kad laike si karta man net biski ilgiau nei pusmeti. Dabar man gaunasi, kad depiliuoti kojas reikia 2 kartus per metus, labai noriu primusti juos taip, kad 1 karto uztektu bet pakol kas taip nera, nori, nenori, pusmetis praeina ir vel reikia pacirskint kuokstus.
Bikinis laiko idealiausiai! As berods ten rudeni net necirskinau, o gal ir padariau kokia viena procedura, nepamenu

Pazastu taip ir nesutvarkau iki galo, jos man plikos isvis dar nei karto per visa ta laika nebuvo, labai sunkiai reaguoja.
Veltui bijojau liesti slaunu pukus, sukaupiau drasos, nuskutau nedideli lopineli virs keliu, 1 karta dvigubai apcirskinau ir jau pora menesiu ten plauku nera, ir cia po 1 proceduros! Labai jie ploni, matomai del to labai greit pradingo

Papildyta:
QUOTE(kunigunda78 @ 2011 05 02, 13:50)
O jūs kai šaudote - prispaudžiate prie odos, ar tik pridedate prie odos. Nu blin, aš jai stpriau priglaudžiu - man degina odą, skauda
nors darau ant 2, neįsivaizduoju kas būtų, jei ant 5 nustatyčiau, turbūt ir oda priliptų 

Oho, labai jautri oda tavo?

Papildyta:
O dar mergaites va ka noriu pasakyti, man rodos (bet cia tik mano speliones) kad man koju plaukai atsigavo del kavos tirsciu pilingo. Nes praeita savaite stipriai stipriai nusipilingavau, o dabar ziuriu pradejo list gyvates. Kava ir tas pilingas juk aktivizuoja kraujotaka