Įkraunama...
Įkraunama...

Lazerinė depiliacija namuose

QUOTE(Temidė @ 2011 03 30, 14:29)
Ta lemputė 125$, tai paskaičiavau, kad siuntimas, procentai tarpininkėms ir t.t. brangokai kaip ir.

O kokiais budais jus perkate? Oficialiame VISS puslapyje siuntimas nemokamas, pristato tiesiai i namus. Be to, per 60 d. aparata galite grazinti ir atgauti pinigus no questions asked.
Atsakyti
QUOTE(sigyta @ 2011 04 10, 15:55)
O kokiais budais jus perkate? Oficialiame VISS puslapyje siuntimas nemokamas, pristato tiesiai i namus. Be to, per 60 d. aparata galite grazinti ir atgauti pinigus no questions asked.

Siuntimas nemokamas, kai užsakymas virš 300$. Bet tai nereiškia, kad Jums nereikės susimokėti PVM ir muito gavus savo siuntinį Lietuvoje, nes neapmokestinami tik siuntiniai , kurių vertė iki 75 Lt , įskaitant siuntimo išlaidas.
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2011 04 10, 18:05)
Siuntimas nemokamas, kai užsakymas virš 300$. Bet tai nereiškia, kad Jums nereikės susimokėti PVM ir muito gavus savo siuntinį Lietuvoje, nes neapmokestinami tik siuntiniai , kurių vertė iki 75 Lt , įskaitant siuntimo išlaidas.

Del uzsakymo sumos nezinau, bent jau skyrelyje Promotions jie sitos salygos nemini. O papildomu mokesciu nemokejau, DHL pristate. Tiesa, pakuoteje rasta saskaita buvo "sumazinta" thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, damos,

neišbanininkit labai, blush2.gif

bet noriu paprašyt konsultacijos šitų lazerinių reikalų klausimais - smarkiai šiuo metu neturiu laiko domėtis per tiek temų, kiek prikalbėta blush2.gif . Galbūt atsirastų, kuri galėtų papasakot kokie pasirinkimai rinkoje, koks efektyvumas, kokie pavojai, kokios investicijos, gal ir pačiupinėt leistų - aišku, už visą tokią koncentruotą info skolinga nelikčiau 4u.gif 4u.gif 4u.gif (nekalbu apie šokoladuką blush2.gif ) Jei kuriai vilnietei tokia bendradarbiavimo forma tiktų - prašau brūkštelkit až, susitarsim dėl detalių.
Ačiū, ačiū, ačiū.

Atsakyti
QUOTE(sigyta @ 2011 04 10, 23:37)
Del uzsakymo sumos nezinau, bent jau skyrelyje Promotions jie sitos salygos nemini.

Mini, mini mirksiukas.gif Tik ne visi gal skaito, kas smulkiomis raidytėmis parašyta... O kad neapmuitino, tai tiesiog pasisekė Jums.

Every order is shipped within 1 business day, and best of all you can follow your VISS
order to your door with our online tracking. Did we mention it's free?

*Free shipping applies to all orders over $300
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Temidė: 10 balandžio 2011 - 23:37
Na, kurgi, mergaitės dingusios? ko nesidalinat įspūdžiais?
Aš va pavyzdžiui, jau beveik plika ax.gif lotuliukas.gif gilusis bikinis mažiau pasiduoda, bet priekyje - jėga blush2.gif
kaip kitoms sekasi?
Atsakyti
viiilma, o su kokiu aparatu darai ir po keliu proceduru tokie rezultatai?

As tai su VISS tris proceduras pasidariusi ir jau ketvirtai laikas. Rezultatai bent jau kol kas tai labai menki. Esu nusivylusi, bet dar vilties turiu, kad po daugiau proceduru bus geriau.
Atsakyti
Sveikos mergaites...

naudoju HP light nuo vasario men. rezultaiati jau yra siokie tokie.. Na dar deja ne plika, bet plauku ryskiai sumazejo. Vienintele mano problema kad man pradejo iaugineti tie susilpneje plaukiukai. Tai teko pora kartu krapstyti... ir liko dem es nuo spuogeliu. As dabar galvoju gal negerai ant spogelio sirskinti, gal del to lieka zymes... (zinau kad saule fiksuoja visus spuogus ir randelius)..

Dabar kas 10 dienu darau proceduras, bet uz 3 savaiciu vaziuojam atostogauti. Noreciau iki atostogu nueiti i soliariuma, ar galima? Darau tik bikini ir pazastis. Po pazastim aisku spinduliai nepapuls, bet kaip su bikini, ar nenudegins g.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaimingaMamyte: 02 gegužės 2011 - 10:37
O aš VISS visai patenkinta. Lyginant su silk'n, tai man rezultatas matomas po 3 procedūrų. Su Silk'n išpyškinau 2 lemputes ir absoliučiai jokio poveikio nepastebėjau. Šaudau tik bikini ir pažastis, kitose vcietose nėra poreikio tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(sunnyday @ 2011 05 02, 11:20)
viiilma, o su kokiu aparatu darai ir po keliu proceduru tokie rezultatai?

As tai su VISS tris proceduras pasidariusi ir jau ketvirtai laikas. Rezultatai bent jau kol kas tai labai menki. Esu nusivylusi, bet dar vilties turiu, kad po daugiau proceduru bus geriau.

Aš irgi VISS turiu smile.gif po trijų procedūrų rezultatų nemačiau ir aš blush2.gif dabar esu pasidarius kokias aštuonias procedūras, tikrai negaliu sakyt, kad plaukučių nebėra, bet jie tokie silpni ir labai lėta atauga.. dar keletas procedūtų ir manau visai plika būsiu smile.gif manau, nėra ko norėti po keletos procedūrų, juk kiekvienos iš mūsų plaukai yra skirtingos struktūros ir pan. 4u.gif
Sekmės bešaudant mirksiukas.gif
Atsakyti
O jūs kai šaudote - prispaudžiate prie odos, ar tik pridedate prie odos. Nu blin, aš jai stpriau priglaudžiu - man degina odą, skauda verysad.gif nors darau ant 2, neįsivaizduoju kas būtų, jei ant 5 nustatyčiau, turbūt ir oda priliptų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2011 05 02, 13:50)
O jūs kai šaudote - prispaudžiate prie odos, ar tik pridedate prie odos. Nu blin, aš jai stpriau priglaudžiu - man degina odą, skauda  verysad.gif  nors darau  ant 2, neįsivaizduoju kas būtų, jei ant 5 nustatyčiau, turbūt ir oda priliptų  doh.gif

O pas Jus irgi VISS? nes man tai, kai aštuntu lygiu darau, tai jaučiasi šiek tiek (pažastys labiau reaguoja nei bikinis) smile.gif
Gal oda labai jautri?
Atsakyti