Įkraunama...
Įkraunama...

Lazerinė depiliacija namuose

mes pirkome su sese šį, tai viss analogas, tik be papildomų f-jų, kurių man visai nereikėjo.

Po 3 kartų manau, kad jau yra poveikis, nes kai kur nesimato plaukelių, kai kur labai šviesūs, taigis, tikiuosi, kad po dar 3 jų jau ir nebus bent 90 procentų likę ax.gif
Atsakyti
o blikste irgi 2 sekundes ar ilgiau?
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2011 05 17, 14:12)
mes pirkome su sese šį, tai viss analogas, tik be papildomų f-jų, kurių man visai nereikėjo.

Po 3 kartų manau, kad jau yra poveikis, nes kai kur nesimato plaukelių, kai kur labai šviesūs, taigis, tikiuosi, kad po dar 3 jų jau ir nebus bent 90 procentų likę  ax.gif

aaaaj, sitas pas jus? o as kazkodel pamaniau, kad hplight ar silkn, turbut del to kad raset, jog 5 lygiai ten yra hihihi.gif as dar pagalvojau, nieko sau jautrumas, kad 2-ru lygiu zveriskai kepina, galvoju, kaip cia gali but hihihi.gif pas jum turbut galingumas didesnis, tai uztad sitaip ir yra. O del tvirto lemputes prispaudimo tada atsiimu savo zodzius atgal - nezinau kaip ten su jusu aparatu, gal visai kitaip reiks, cia su hplight reikia stipriai spaust blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(oksana8265 @ 2011 05 17, 13:58)
o tai pasakykit kuris geriausias? na jau nebegaliu narsyt po interneta tai ilgai jau atsibodo visur jieskot  verysad.gif

as labai seniai pirkau, tuomet Hplight pats rimciausias buvo, nei sekundes nepagailejau, kad pirkau ji, dabar jau visokiu nauju atsirado, reikia ziauriai ilgai knistis, kol issiaiskinsi viska kuris ten is ju geriausias, as kai viena akim ziurejau, man Viss patiko, del ekonomiskos lempos ten 4000 blyksciu, ir del rejuvenacijos, kad spuogus naikina. Dabar dar toks vienas naujas atsirado e-one nu bet kaina, tai atleiskit 5200lt doh.gif uz tokia suma profesionalu agregata galima sau namo nusipirkt...As dabar turbut ziureciau tarp Viss ir to naujo Espil, nes abudu labai dideles lempas turi, Espil isvis raso iki 8000 blyksciu, tai cia velnias, vienos lempos dviem metam uzteks?!?! blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vika333: 17 gegužės 2011 - 14:01
QUOTE(oksana8265 @ 2011 05 17, 13:17)
o blikste irgi 2 sekundes ar ilgiau?

manau, kad 2 g.gif

QUOTE(Vika333 @ 2011 05 17, 13:57)
Espil isvis raso iki 8000 blyksciu, tai cia velnias, vienos lempos dviem metam uzteks?!?!  blink.gif

čia jei 1 -mu šaudoma, jei 2 - jau mažiau, o jei 5- mažiausiai biggrin.gif
Atsakyti
jo vika333, prirodei tu man e-one. dziaugiausi tol kol nepamaciau kainos blush2.gif dabar reikes taupyti pinigus, susiversiu visus dyrzus doh.gif ir rinksiu centa po centa smile.gif jau dabar tikrai apsisprendziau ir daugiau nebejieskosiu kitu epiliatoriu biggrin.gif dekui mergynos kad padejot wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2011 05 17, 15:37)
čia jei 1 -mu šaudoma, jei 2 - jau mažiau, o jei 5- mažiausiai  biggrin.gif

aaa, sitkaip biggrin.gif tai jeigu jum antras lygis tinka, tai kokie 6500-7000 vistiek turetu but, irgi visai neblogai, man su HPlight toks blyksniu kiekis kainuotu kazkur apie 1000 litu, o kiek jusu lempa kainuoja? Nematau, kad jos butu parduodamos
Papildyta:
QUOTE(oksana8265 @ 2011 05 17, 16:25)
jo vika333, prirodei tu man e-one. dziaugiausi tol kol nepamaciau kainos blush2.gif dabar reikes taupyti pinigus, susiversiu visus dyrzus  doh.gif ir rinksiu centa po centa smile.gif jau dabar tikrai apsisprendziau ir daugiau nebejieskosiu kitu epiliatoriu  biggrin.gif  dekui mergynos kad padejot  wub.gif

biggrin.gif brangus jis, nerealiai brangus, nezinau tikrai ar vertas jis tokiu pinigu, kad tik nebutu brangus vien del to kad prancuziskas, nes parametrai tai tikrai neblogi jo, bet yra ir geresniu, ir pigesniu. Uz tokia suma profesionalu aparata galima paimt, kur bus daug visokiu funkciju ir lempa milziniska. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vika333: 17 gegužės 2011 - 16:23
sorry, vel atsiimu savo zodzius ax.gif paziurejau profesionalius aparatus, tai ten visai kito lygio kainos doh.gif Bet pakeliui radau namini ELOS, matet? lotuliukas.gif prisijuokiau is jo hihihi.gif
Atsakyti
tai kokia kaina tu matei? ir kas ten per elos man tai ismeta per google apie aquariumus arba elos drabuziai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vika333 @ 2011 05 17, 16:21)
aaa, sitkaip  biggrin.gif  tai jeigu jum antras lygis tinka, tai kokie 6500-7000 vistiek turetu but, irgi visai neblogai, man su HPlight toks blyksniu kiekis kainuotu kazkur apie 1000 litu, o kiek jusu lempa kainuoja? Nematau, kad jos butu parduodamos

nepamenu kiek kainuoja lempa, bet pigiau nei Viss, gal iki 100 lt.
mes pirkom aparatą ir gavom lempelę dovanų - viena man, kita - sesei biggrin.gif
Atsakyti
ar as teisi kad foto epiliacija negalima darytis jeigu

• jei sergi kokia nors odos infekcija.
• jei sergi ligomis, kurių paūmėjimą gali provokuoti šviesa (pavyzdžiui, pasikartojanti herpes simplex infekcija, sisteminė raudonoji vilkligė, porfirija).
• jei vartoji jautrumą šviesai didinančius vaistus ar vaistažoles.
• jei sergi piktybiniais odos susirgimais.
• jei organizmas linkęs sudaryti keloidinius randus.
• jei turi kraujo krešėjimo sutrikimų ar vartoji kraują skystinančius preparatus.
• jei sergi endokrininės sistemos ligomis bei turi hormoninių sutrikimų.
• jei sergi imunitetą slopinančiomis ligomis (tame tarpe ir ŽIV, AIDS), vartojant imunitetą slopinančius vaistus.
• jei laukiesi ar esi maitinanti mama.
• jei depiliuojami plaukeliai yra labai šviesūs.

Atsakyti
Sveikos, mamytės 4u.gif

Kaip bendri įspūdžiai? Ar spėjame pasiruošti vasarai? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(glinglingas @ 2011 05 18, 13:39)
ar as teisi kad foto epiliacija negalima darytis jeigu...

Taip. Kontraindikacijų sąrašą rasite čia Kontraindikacijos
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2011 05 17, 13:12)

Po 3 kartų manau, kad jau yra poveikis, nes kai kur nesimato plaukelių, kai kur labai šviesūs, taigis, tikiuosi, kad po dar 3 jų jau ir nebus bent 90 procentų likę  ax.gif

Vos prieš keletą dienų Espil buvo uždraustas pardavinėti JAV. Čia rasite nuorodą į oficialų straipsnį
Atsakyti