Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo

QUOTE(Malena @ 2010 04 15, 13:04)

Kuom toks geras, kad n-tas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aprilita @ 2010 04 15, 09:39)
3) L'oreal ouche Magique maskuoklis (mano spalva 1- Porcelain Beige). Myliu šitą nepakeičiamą daikčiuką!  wub.gif  Jau bene penktasis iš eilės toks pats perkamas, gelbsti mane visose situacijose.

Gal galima placiau bigsmile.gif kiek kainuoja? ax.gif kam naudojat?
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2010 04 15, 13:08)
Kuom toks geras, kad n-tas?  ax.gif

Honyte,valo gerai,kvepia skaniai,oficialiai "be acetono",realiai su pamazintu jo kiekiu.Buteliukas nemazas ir kaina apie 4 litus be nuolaidu.Esu ir uz 3LT per akcijas uzsipirkusi...Esu bandziusi daug brangesniu (Lumene~20LT mazesnis bonkiukas),bet kokybe buvo daug prastesne.Zodziu geriausias is pigiausiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Malena: 15 balandžio 2010 - 12:24
QUOTE(amber123 @ 2010 04 15, 13:21)
Gal galima placiau  bigsmile.gif kiek kainuoja?  ax.gif kam naudojat?

Kainuoja jis apie 32 Lt, berods, bet vis pasitaiko nuolaidų. Pvz., paskutinįjį įsigijau vos už pusę kainos, kai žiemą Rimi naikino kosmetikos stendus parduotuvėse ir viską iš jų buvo pigiai paleidę bigsmile.gif Būna pirkti tikrai visur- Eurokos, Droguose, Sarmose, ir pan. Naudoju pagal paskirtį- pamaskavimui visokių spuogiukų, dėmelių, paraudimų... Kadangi maskuoju nedidelius plotelius, tai man jo gan ilgam pakanka mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aprilita: 15 balandžio 2010 - 13:06
QUOTE(aprilita @ 2010 04 15, 14:01)

Dekui uz info drinks_cheers.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 04 15, 20:48)

Čia kažkoks purškiamas kondicionierius?
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 04 15, 20:57)
Čia kažkoks purškiamas kondicionierius?

Ne, puškalas suteikiantis blizgesio ax.gif
Iškart galiu pasakyti, kad apart kvapo nieko gero jame neradau, tikrai nepadaro plaukų tokių, kokių norėčiau, dabar tikrai noriu purškiamo kondicionieriaus, linkstu prie milk shake blush2.gif
Atsakyti
Subaigiau:
veido pilingasuser posted image
patiko,kvepia arbatmedziu, gan astrokas,nors daleles labai smulkios.
i jo vieta:
user posted image
nesu bandziusi sveitiklio be granuliu plius buvo nuolaida= nusipirkau, isbandziau, kol kas patinka, tik reikia priprasti,kad daiktas reto naudojamo, o naudojamas kaip eilinis prausiklis biggrin.gif
Atsakyti
Subaigiau argano alieju ir dumbliu hidrolata, paskutinio nepirksiu nes tikrai nemaloniai kvepia doh.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti