Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo

QUOTE(Toma. R. @ 2010 04 18, 21:15)
user posted image
niekad niekad nebepirksiu. NIEKAD  doh.gif  vos vos liko, bet nebegaliu kankint plauku  gun_bandana.gif kitkam naudot pristinga fantazijos  unsure.gif

o man toks šampūnas netgi laaaabai patinka rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(myth @ 2010 04 18, 21:45)
o man toks šampūnas netgi laaaabai patinka  rolleyes.gif

cia ne sampunas, o purskiamas nenuplaunamas kondicionierius... ju sampunai man irgi visai nieko rolleyes.gif
Atsakyti
taip, cia purskiamas kondiciornierius. anksciau man labai patiko ju sampunai ir balzamai, bet gal jau kelis metus kai perejus ant rusisku priemoniu, tai pasirodo,kad sitos jau turbut nebetinka... net nzn g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 04 17, 16:38)
Dar metu Carlo di Roma bespalvę blakstienų ir antakių želė, jau nusidažė juodai nuo to, kad po tušo irgi tepdavau, prieš antrą sluoksnį smile.gif

Kokiu tikslu ant tušo tepei tą želę? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(daivuolem @ 2010 04 18, 23:33)
cia ne sampunas, o purskiamas nenuplaunamas kondicionierius... ju sampunai man irgi visai nieko  rolleyes.gif

QUOTE(Toma. R. @ 2010 04 19, 00:05)
taip, cia purskiamas kondiciornierius. anksciau man labai patiko ju sampunai ir balzamai, bet gal jau kelis metus kai perejus ant rusisku priemoniu, tai pasirodo,kad sitos jau turbut nebetinka... net nzn g.gif

Taigi žinau, kad ten buvo ne šampūnas - tiesiog pakomentavau, kad tos serijos šampūnas man labai tinka ir tiek wink.gif
Atsakyti
Pabaigiau ir pirksiu vėl, kai pabaigsiu Margaritos su pieno baltymais rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(myth @ 2010 04 19, 09:05)
Taigi žinau, kad ten buvo ne šampūnas - tiesiog pakomentavau, kad tos serijos šampūnas man labai tinka ir tiek wink.gif

biggrin.gif
4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 04 17, 16:38)
Dar metu Carlo di Roma bespalvę blakstienų ir antakių želė, jau nusidažė juodai nuo to, kad po tušo irgi tepdavau, prieš antrą sluoksnį smile.gif

o kaip tos zeles antakiams? gero ka nors duoda ar galima ir be ju gyventi? ax.gif
Atsakyti
Pabaigiau bentley organic sampuna normaliems/riebiems plaukams, nepatiko, nes plaukai greiciau susiriebaluodavo schmoll.gif
Paul Penders plauku kauke intensive hair repair therapy, va tokia http://www.theremust...ir_Therapy.html , tai jei trumpai laikant apie 10 min, tai nieko nedaro, o jei ilgiau, koki pusvalandi ar daugiau, tai minksti plaukai palieka ax.gif vienzo, vidutiniskai patiko ax.gif
Atsakyti
Pagaliau pribaigiau, kankinau gal kokius metus doh.gif . Sveiciamosios granules labai mazos, bet sveite neblogai, oda svelni po jo buvo.
user posted image
Atsakyti
iskeliavo i siuksliu deze,jokios naudos man is tos zeles schmoll.gif

user posted image
Atsakyti
user posted image
Tiesą sakant-nelabai
Dabar naudoju tokį patį,tik original formula,tai ir nelabai,nes labai intensyviai šaldo (gal net labiau,nei tas su eukaliptu) ir kartais toks jausmas,kad vaško ant lūpų užsitepus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Incredible Me @ 2010 04 19, 17:15)
iskeliavo i siuksliu deze,jokios naudos man is tos zeles schmoll.gif

user posted image

Kaip keista. Man kaip tik atsigavo blakstienos po jo g.gif
Atsakyti