Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo

Baigesi:
*http://www.zknatural.co.uk/weleda-calendula--chamomile-shampoo-250ml-290-p.asp
Weleda sampunas, kuris man nepatiko, nes issiplovus galva kita diena imdavo ja niezeti doh.gif

**http://www.zknatural.co.uk/lavera-hand-cream-125ml-371-p.asp
Lavera ranku kremas. Pradejus naudoti patiko - lengvai susitepa, toks gaivutis, bet minusas kad truksta maitinimo - rankoms per lengvas.

*** Amway kondicionieriu plaukams (nepykit, negaliu parasyt konkreciai panadinimo, nes ismeciau lauk blush2.gif ) - sunaudojau visa, bet nepastebejau jokiu pokyciu.
Atsakyti
LRP Effaclar K. Jau antras. Jei netiks/nepatiks Effaclar Duo, šitas tikrai bus kartojamas ne vieną kartą. Pradėjus naudot dukart dienoj veido oda labai pagerėjo, inkštirų apmažėjo ant nosies, barzdos raukšlėj, veido oda lygesnė. Aukščiausias įvertinimas smile.gif
user posted image
Atsakyti
user posted image

Pabaigiau mažą pakuotę (10 ml), nesažavėjo taip, kad pirkčiau..
Atsakyti
user posted image
aromatas dieviskas wub.gif bet man per svelnus megstu astresnius sveitiklius
Atsakyti
Išmetami 2 Nail system nagų lakai, nes jau paseno, vienas sutirštėjo, kitas užteptas nedžiūsta, pagalvojau, kad geriau naują kokį gerą nusipirkt blush2.gif
Atsakyti
Metu jau šiandien lauk wink.gif
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 04 17, 15:40)
Metu jau šiandien lauk wink.gif

Pas tave kaip ir pas mane namuose "Darom 2010" biggrin.gif išmetam nereikalingus ir negerus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 04 17, 15:58)
Pas tave kaip ir pas mane namuose "Darom 2010" biggrin.gif išmetam nereikalingus ir negerus  biggrin.gif

Panašiai biggrin.gif
Mf tai nerealus buvo tušas, nusipirkau šiandien į jo vietą kitą, tai šį drąsiai metu, nes jau prastai dažyti pradėjo ir trupa..
Tas Rimmel jau šimtą metų guli, nelabai man jis patiko..
O Oriflame geras irgi buvo kaip už tokią kainą, bet guli irgi jau matyt metus (dar ilgiau už Rimmel), tai reikia vieną kartą išmesti, vistiek nebenaudosiu doh.gif
------
Dabar taip gera, kai kosmetikos dėžutėje tik 2 tušai guli ir abu geri ir reikalingi biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 17 balandžio 2010 - 15:08
QUOTE(aistuliaa @ 2010 04 17, 16:07)
Panašiai biggrin.gif
Mf tai nerealus buvo tušas,  nusipirkau šiandien į jo vietą kitą, tai šį drąsiai metu, nes jau prastai dažyti pradėjo ir trupa..
Tas Rimmel jau šimtą metų guli, nelabai man jis patiko..
O Oriflame geras irgi buvo kaip už tokią kainą, bet guli irgi jau matyt metus (dar ilgiau už Rimmel), tai reikia vieną kartą išmesti, vistiek nebenaudosiu  doh.gif
------
Dabar taip gera, kai kosmetikos dėžutėje tik 2 tušai guli ir abu geri ir reikalingi  biggrin.gif  ax.gif

Pas mane daugiau, bet reikia peržiūrėt, kurių jau nebegalima naudot ax.gif
Atsakyti
Dar metu Carlo di Roma bespalvę blakstienų ir antakių želė, jau nusidažė juodai nuo to, kad po tušo irgi tepdavau, prieš antrą sluoksnį smile.gif
Atsakyti
Liko keletui kartu:

Artistry tonikas ir valiklis jautriai odai. Aciu Die,baigesi,naudojau ilgai biggrin.gif Nepirkciau,nes kaina neatitinka kokybes,norimo poveikio,is pradziu veido oda labai gerai reagavo i priemones,po to tiesiog nieko nejauciau,tai naudoju kaklui ir dekolte. Kremo liko dar nemazai smile.gif

user posted image
Atsakyti
user posted image
niekad niekad nebepirksiu. NIEKAD doh.gif vos vos liko, bet nebegaliu kankint plauku gun_bandana.gif kitkam naudot pristinga fantazijos unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Toma. R.: 18 balandžio 2010 - 20:16