Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo

ESTEE LAUDER Advance Night Repair Concentrate ir t.p. akytėms

user posted image
ir
user posted image

labai patiko, ryte oda jautėsi puikiai.

http://scentstorm.co...7b4bbbe019f9725

Atsakyti
Baigiasi prestige skin loving minerals mineraline pudra, labai patiko, pirksiu kada dar, turiu dabar kitokiu pudru ax.gif
Atsakyti

user posted image
[/quote]
Idomu, kaip si priemone plaukams, ar gera, patiko? g.gif
Atsakyti
[quote=Ingrida N.,2010 04 16, 13:31]

[/quote]
Idomu, kaip si priemone plaukams, ar gera, patiko? g.gif
[/quote]
cia yra kauke,atstatanti pazeistus plaukus,plaukai silkiniai po jos,kai isdziovinsi ,bet man nepalengvina sukavimo ji,tai tenka po jos dar daug nenuplaunamo kondicionieriaus purksti,kad issukuociau plaukus,kitaip israunu nemazai unsure.gif dabar pirksiu kokia stipriai drekinancia kauke,kad susvelnintu plaukucius,kad lengvai po plovimo sukuotusi
Atsakyti
Baigesi slamuciu hidrolatas, dabar naudosiu rozmarinu ax.gif
Atsakyti
Baigesi mano grozio vitaminai odai, plaukams, nagams: NeoCell 'fish collagen+h.a.'. Man labai patiko ir atrodo nuo ju sustiprejo bei greiciau augt pradejo nagai bei sutvirtejo plaukai (seniau slinkdavo zymiai daugiau). Oda irgi nesiskundziu, bet cia manau jau prieziuros noupelnas, o ne vitaminu.... Ai, nors as siaip dar geriu ir moterims skirtus multivitaminus, kalci ir siaip visokiu biesu, tai negaliu sakyt, kad tikrai butent sie padejo nagams ir plaukams (bet multivitaminus visada gerdavau, o problemu turejau).
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Incredible Me @ 2010 04 16, 10:58)
user posted image

Ar suteikia purumo?
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 04 16, 20:39)
Ar suteikia purumo?

taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Incredible Me @ 2010 04 16, 22:04)

Kaip gaila, kad kondicionieriaus tokio nėra doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 04 16, 22:11)
Kaip gaila, kad kondicionieriaus tokio nėra  doh.gif

Na yra kitoks balzamas, maitinamasis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 04 16, 22:29)
Na yra kitoks balzamas, maitinamasis  ax.gif

Man reikia purinančio doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 04 16, 22:45)
Man reikia purinančio  doh.gif

Na kol kas tikriausiai teks palaukt ax.gif Gal papildys liniją, ko ir aš labai norėčiau wub.gif
Papildyta:
Mesiu lauk rytoj Gabriela salvete Excellent shine lip gloss, spalva tokia bobiška perlamutrinė, jį pirkau senokai eurokose už nepilnus 2 litus, bet šiaip tai visiškai nepatiko, tai išmetu, ramu bus, turiu gražių ir kokybiškų blush2.gif
Atsakyti