Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo

QUOTE(aistuliaa @ 2010 04 24, 14:11)

Nu ir kaip? per kiek laiko sunaudojai maždaug? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 04 24, 15:49)
Nu ir kaip? per kiek laiko sunaudojai maždaug?  blush2.gif

Patiko, bet labai sausa, jei oda sausa, manau, kad nepasidengs gražiai smile.gif
Šiaip manau dar kada nors pirksiu, gerai maskuoja, dėl blizgesio irgi nebloga, su visomis man jis išlenda, bet šiaip su ja mažiau blizga smile.gif
Kada nors tkrai pirksiu vėl, dabar kažką kito noriu išbandyti smile.gif
Naudojau net nežinau kiek, pirkau tai prieš kokius 2-3 mėnesius manau, bet ne kas dieną naudojau.. Tai tiksliai negaliu pasakyti smile.gif pradžioje galvojau, kad labai jos daug reikia ir baigsiu vos ne per savaitę, bet paskui viskas normaliai pasidarė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 04 24, 15:57)
Patiko, bet labai sausa, jei oda sausa, manau, kad nepasidengs gražiai smile.gif
Šiaip manau dar kada nors pirksiu, gerai maskuoja, dėl blizgesio irgi nebloga, su visomis man jis išlenda, bet šiaip su ja mažiau blizga smile.gif
Kada nors tkrai pirksiu vėl, dabar kažką kito noriu išbandyti  smile.gif
Naudojau net nežinau kiek, pirkau tai prieš kokius 2-3 mėnesius manau, bet ne kas dieną naudojau.. Tai tiksliai negaliu pasakyti smile.gif pradžioje galvojau, kad labai jos daug reikia ir baigsiu vos ne per savaitę, bet paskui viskas normaliai pasidarė  lotuliukas.gif

Kaip žinai pas mane toli gražu ne sausa oda tai aš ją žiūrinėjau, bet galvoju kai baigsiu Clear&matt tai pirksiu tos pačios firmos Pure skin make-up ten antibakterinė nuo spuogų, kol kas gausiu tik tos linijos maskuoklį blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 04 24, 16:01)
Kaip žinai pas mane toli gražu ne sausa oda tai aš ją žiūrinėjau, bet galvoju kai baigsiu Clear&matt tai pirksiu tos pačios firmos Pure skin make-up ten antibakterinė nuo spuogų, kol kas gausiu tik tos linijos maskuoklį  blush2.gif

Aš tai mąstau apie šitą arba catrice putų pagrindo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 04 24, 16:29)
Aš tai mąstau apie šitą arba catrice putų pagrindo  rolleyes.gif

O Essence kada dar kartosi? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 04 24, 21:05)
O Essence kada dar kartosi?  blush2.gif

Taip, ji tikrai mano gerųjų pudrų sąraše galvoje yra smile.gif tiesiog kolkas norisi išbandyti kažką naujo ax.gif
Atsakyti
Make up for ever 'high definition' pudra - turejau meginuka, bet nesugebu jo isnaudot, bereikalingas daiktas man. Siaip uztepus ant makiazo oda idealiai svelnia, o daugiau kaip ir nieko nepastebejau ja naudodama (turetu islaikyt makiaza ir kazkiek matiskuma - mano oda sausa, tai tas neaktualu).
user posted image

Na o sis Make up for ever blizgis keliaus rytoj atgal i parduotuve - spalvyte faina, riebumas geras ir jauciasi, kad nesausina lupyciu, bet labai labai lipnus: vos vos padazius jauciasi, kad lipnus, bet spalvos nesimato, o jei padazius truputi daugiau, kad spalva matytusi, tai kalbant taip limpa lupos, jog atrodo klijais teptos (ir dar blizgis susirenka prie lupu krasto (prie burnos) ir ten sulimpa ir istysta besnekant....vaizdelis nekoks) doh.gif
user posted image

QUOTE(Bonifacija @ 2010 04 24, 01:34)
pabaigiau stai si. pirksiu ir pirksiu TBS kuno sviestus  wub.gif

Man TBS sviestai vienintelis tikrai vertas demesio produktas is TBS thumbup.gif Mano sausai odai tikra atgaiva. Nors dabar atradau Giovanni Organics kuno sviestus, tai i juos iskeiciau TBS. Aisku prisidejo ir tai, kad naturalus tie sviestukai, o ir pigesni perpus. 4u.gif
Atsakyti
user posted image

Ne pirmos ir ne paskutines rolleyes.gif
Atsakyti
user posted image

Paakių kremas - sutepiau kaklui, dekoltė sričiai ir ant žastų, žodžiu suoptimizavau.

user posted image

Sunaudota veidui, kaklui, dekoltė. Abejoju ar kartosiu. Noriu ko nors geresnio. Tačiau kaip už tokią kainą tikrai neblogas.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 04 25, 02:26)
Man TBS sviestai vienintelis tikrai vertas demesio produktas is TBS  thumbup.gif Mano sausai odai tikra atgaiva. Nors dabar atradau Giovanni Organics kuno sviestus, tai i juos iskeiciau TBS. Aisku prisidejo ir tai, kad naturalus tie sviestukai, o ir pigesni perpus.  4u.gif

o kur ju yra realiai apziureti? noretusi ir man kazko naujo, taciau pasimetu visada tarp tokios gausybes pasiulos neisbandytu ir neaiskiu produktu cia.... blush2.gif

pasiziurejau, kad yra Targete ir kt pardese, bet randu daugiausiai priemones plaukams, o sviestu nematau unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bonifacija: 26 balandžio 2010 - 09:08
Ismeciau Avon Planet Spa krema su alyvuogem(likuti). Visgi bandau pereiti prie eko. kosmetikos tai ranka nebekilo teptis siuo. Nors siaip anksciau n pakuociu buvau sunaudojusi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dezdemona*: 26 balandžio 2010 - 11:08
QUOTE(smaggiuke @ 2010 04 23, 11:16)
Yra...pasirodo tik Droge būna, o aš kažkaip įsivaizdavau, kad visur  smile.gif

aišku, ačiū 4u.gif

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renatina: 26 balandžio 2010 - 11:22