Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo

QUOTE(Bonifacija @ 2010 04 26, 10:03)
o kur ju yra realiai apziureti? noretusi ir man kazko naujo, taciau pasimetu visada tarp tokios gausybes pasiulos neisbandytu ir neaiskiu produktu cia....  blush2.gif

As 'Whole Foods' apsipirkineju, tai ten daznai ir visas kuno prieziuros priemones perku. 'Giovanni organics' ten yra - tik neatsimenu yra testeriai ar ne. g.gif Kadangi galima grazint ir naudota produkta cia, tai nebijojau rizikuot ir pirkt. O grazint neteko. Konsistencija jo kietesne nei TBS sviestu, bet man patinka. Kvapai svelnus.
Atsakyti
Iki paskutinio laselio sunaudojau:

user posted image

user posted image

abu perku n-taji karta thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Camea: 26 balandžio 2010 - 12:30
QUOTE(Camea @ 2010 04 26, 13:27)
Iki paskutinio laselio sunaudojau:
<...>
abu perku n-taji karta  thumbup.gif

Rasa kremas tikrai stangrina? ar dėl kitokių savybių jis jums patiko? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2010 04 26, 16:29)
Rasa kremas tikrai stangrina? ar dėl kitokių savybių jis jums patiko?  ax.gif

Įdomu, ar kremas gali stangrinti rolleyes.gif abejoju rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 04 26, 19:43)
Įdomu, ar kremas gali stangrinti  rolleyes.gif  abejoju  rolleyes.gif

dėl to ir klausiu mirksiukas.gif gal ir gali, nesu išbandžiusi visų šiam tikslui skirtų kremų biggrin.gif
Atsakyti
Man tiesiog labai patinka kaip jauciasi oda po sio kremo, ji tampa tokia svelni, lygi, sudrekinta wub.gif
beja, bandziau ir celiulitines odos krema, tai man tikrai matesi poveikis, aisku gal tai nuo to, kad dar sportavau ir laikiausi dietos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 04 26, 12:18)
As 'Whole Foods' apsipirkineju, tai ten daznai ir visas kuno prieziuros priemones perku. 'Giovanni organics' ten yra - tik neatsimenu yra testeriai ar ne.  g.gif Kadangi galima grazint ir naudota produkta cia, tai nebijojau rizikuot ir pirkt. O grazint neteko. Konsistencija jo kietesne nei TBS sviestu, bet man patinka. Kvapai svelnus.

aciu uzsuksiu 4u.gif
Atsakyti
Dar siek tiek like ant dugno, bet neiskrapsto sepetelis (blizgis skystokas, bet kad ir kur pakreipu, sepetelis nemanevringas) - Rimmel 'kiss off!' blizgis, spalvyte berods 'addicted' (nusitrynes pavadinimas): pradzioj labai nepatikes blizgis, nes erzino skonis, o ir spalva ant manes be rysio (vos vos nude kazkiek i persikine, bet daugiau vien blizguciai auksiniai), nes baltaode esu, tai susiliedavo su kuno spalva, bet paskui pabandziau is naujo kai bronzatu pasitepus esu, tai laabai patiko rezultatas ir maloniai sunaudojau thumbup.gif
Atsakyti
user posted image

tokias putas damušiau šiandien ir Florenos skutimosi putas hihihi.gif atsibodo laikyt spintelėj, tai ant kiekvienos kojos kaip tik liko biggrin.gif
Atsakyti
Sunaudojau iki paskutinio lašo biggrin.gif Patiko thumb_yello.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 27 balandžio 2010 - 11:08
Pabaigiau levandu eterini alieju, naudojams spuogams, demelems, patiko, ateity pirksiu arbatmedzio eterini ax.gif
ir toki kuno prausikli http://www.theremust...p_-_Almond.html , patiko, kvepia marcipanais wub.gif jo vietoj H&M levandu ir metu kvapo duske
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gatinha2: 27 balandžio 2010 - 11:51
user posted image
patiko,tik galetu maziau kainuot cool.gif
Atsakyti