Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo

user posted image
labai tiko ir patiko, tiesiog dvi tūbeles sunaudojus pastebėjau, kad efektas dingsta, tai į jo vietą:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Diamonds @ 2010 05 06, 19:06)
user posted image
labai tiko ir patiko, tiesiog dvi tūbeles sunaudojus pastebėjau, kad efektas dingsta, tai į jo vietą:
user posted image

man tai visiškai skirtingi dalykai acnofan ir aknecolor g.gif kaip gali aknecolor stoti į acnofan vietą g.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 05 06, 20:13)
man tai visiškai skirtingi dalykai acnofan ir aknecolor  g.gif  kaip gali aknecolor stoti į acnofan vietą  g.gif

vaistininkė taip rekomendavo unsure.gif unsure.gif žiūrėsiu kas bus unsure.gif unsure.gif
tęsiant temą baigėsi
user posted image
ir pagaliau, nes labai jau švelni ta kaukė mišriai odai, jokio efekto į jos vietą
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diamonds: 06 gegužės 2010 - 19:30
QUOTE(Diamonds @ 2010 05 06, 19:06)
user posted image
user posted image

As kai naujodau acnecolor nepastebejau,kad jinai man butu padejusi, sunkiai tepasi, tas keistas kvapas ... rolleyes.gif

Taip pat subaigiau Miglute, butinai kartosiu butent si kai tik subaigsiu toki pati tik su zaliaja arbata biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Toma. R.: 06 gegužės 2010 - 19:33
QUOTE(Toma. R. @ 2010 05 06, 20:28)
As kai naujodau acnecolor nepastebejau,kad jinai man butu padejusi, sunkiai tepasi, tas keistas kvapas ...  rolleyes.gif

žiūrėsiu kaip man bus rolleyes.gif o gal ką galėtumėt pasiūlyt panašaus į acnofan tada ? g.gif nes vaistininkė tik šį siūlė, sako visi su gydytojo receptu, rekomendacija unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Diamonds @ 2010 05 06, 20:25)
vaistininkė taip rekomendavo  unsure.gif  unsure.gif žiūrėsiu kas bus  unsure.gif  unsure.gif
tęsiant temą baigėsi

Dzieve dzieve doh.gif Taigi Aknecolor yra priešgrybeliniai vaistai, kurių ilgai negalima vartot doh.gif Acnofan tai a la nuo spuogų, bet tik nuo nedidelių problemėlių. "kvalifikuota" vaistininkė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2010 05 06, 20:33)
Dzieve dzieve  doh.gif  Taigi Aknecolor yra priešgrybeliniai vaistai, kurių ilgai negalima vartot  doh.gif  Acnofan tai a la nuo spuogų, bet tik nuo nedidelių problemėlių. "kvalifikuota" vaistininkė  doh.gif

ups.......... reikės kartot vizitą į vaistinę... tik į kitą doh.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Diamonds @ 2010 05 06, 20:33)
žiūrėsiu kaip man bus  rolleyes.gif o gal ką galėtumėt pasiūlyt panašaus į acnofan tada ?  g.gif  nes vaistininkė tik šį siūlė, sako visi su gydytojo receptu, rekomendacija  unsure.gif

Na, mano oda pries keletu metu buvo itin problematiska, paauglyste isvis tragedija biggrin.gif buvau ir pas spec dermatologe, ir vaistu jinai man israse, ir geriamu ir tepaliuku, ir skyscio kazkokio, ir kazkokios baltos pudrytes, dar kazkoki juoda tepala israse, zodziu, visa kolekciaj turejau, bet siek tiek pamazindavo, priprasdavo oda ir vel tas pats... paskui kontraceptines geriau, bet del ALE gydomuju priezasciu, nes bedu buvo (kur mano protas buvo.. ), tai tikrai neblogai sutvarke oda, akivaizdus rezulattas buvo, o po to geriausiai padejo nakvisu aliejaus kapsules, jau beveik puse metu geriu ir bent puse sitos bedos susitvarke rolleyes.gif 100proc sveikiau nei kt, o rezultatas tas pats mirksiukas.gif
as kaip suprantu tie kremai ir isvirsinaii ne ka te padeda, nebent laikinai, o siaip sveikata ir grozis is vidaus turi buti, kai organizmas sveikas, tai tai pasimato ir isoreje ax.gif

atsiprasau uz Offtopic 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Toma. R.: 06 gegužės 2010 - 19:46
QUOTE(Diamonds @ 2010 05 06, 20:33)
žiūrėsiu kaip man bus  rolleyes.gif o gal ką galėtumėt pasiūlyt panašaus į acnofan tada ?  g.gif  nes vaistininkė tik šį siūlė, sako visi su gydytojo receptu, rekomendacija  unsure.gif

Nu acnofan tai aš naudodavau kažkada kaip kremuką, o akbecolor tai jau kaip pudrą.. ir dabar gydytoja odos man sakė naudoti aknecolor, bet per tamsi, nebent vasarą..
Papildyta:
QUOTE(prieblanda @ 2010 05 06, 20:33)
Dzieve dzieve  doh.gif  Taigi Aknecolor yra priešgrybeliniai vaistai, kurių ilgai negalima vartot  doh.gif

Nu nieko nuo to aknecolor neatsitiks, kitos nuolat naudoja vietoje pudros ir nieko.
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 05 06, 20:46)
Nu acnofan tai aš naudodavau kažkada kaip kremuką, o akbecolor tai jau kaip pudrą.. ir dabar gydytoja odos man sakė naudoti aknecolor, bet per tamsi, nebent vasarą..
Papildyta:
Nu nieko nuo to aknecolor neatsitiks, kitos nuolat naudoja vietoje pudros ir nieko.

Jo jo as irgi kaip pudra naudojau gal kokias tris pakuotes, bet nieko man nuo jos, nei geraiu nei blogiau.
Beto jeigu tai grybelinis vaistas, tai kodel, kiek pazistu merginu, niekas jos kitaip ir nenaudoja?
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 05 06, 20:46)

Nieko tai nieko, bet velniam gydytis spuogus su priešgrybeliniais vaistais? biggrin.gif Aktyvioji medžiaga ta pati - klotrimazolis. biggrin.gif Skaitau informacinius lapelius ir juokas ima lotuliukas.gif
Jau geriau tos pačios firmos Akne BP5, bent jau daikto poveikis yra įrodytas ir tyrimais, ir informacinis lapelis negieda keistybių rolleyes.gif
Atsakyti
user posted image

toninis kremas, nelabai patiko, nes spalva gal netiko, be to gana riebus. bet vertinciau kokiu 7
Atsakyti