Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo

QUOTE(Floral bud @ 2010 05 06, 20:53)
user posted image

toninis kremas, nelabai patiko, nes spalva gal netiko, be to gana riebus. bet vertinciau kokiu 7

turejau toki tik be atspalvio. tai visai ne riebus, lengvas buvo wub.gif
Atsakyti
Rasos tonikas probleminei odai, jau nezinau kelintas, labai patinka thumbup.gif
Joanna serumas plauku galiukams, nesusipratimas kazkoks, juo patepus plauku galiukai tokie sausi pasidarydavo doh.gif
Atsakyti
Šiandien baigiau naudoti:

user posted image

ir

user posted image

TBS arbatmedžio prausiklis patiko, bet tik naudojant nereguliariai, t.y. tuomet, kai oda "išriebėja" (o kasdien naudojant mano odą pernelyg sausino).

Garnier Essentials tonikas patiko - lengvutis, odą atgaivina ir tonizuoja.
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(avva @ 2010 05 07, 11:02)

Ar patiko? Turėjau actipur pieštuką nuo spuogų, tai jokio poveikio nepajaučiau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 05 07, 11:12)
QUOTE(avva @ 2010 05 07, 11:02)

Ar patiko? Turėjau actipur pieštuką nuo spuogų, tai jokio poveikio nepajaučiau schmoll.gif

Ups! Labai atsiprasau, bet sita norejau paskelbt "nauju pirkiniu" temoj, susimaisiau.. 4u.gif .Taip kad kol kas jokiu atsiliepimu,bandytas dar tik karta.
Atsakyti
QUOTE(No_Angel* @ 2010 05 07, 09:07)
Rasos tonikas probleminei odai, jau nezinau kelintas, labai patinka  thumbup.gif
Joanna serumas plauku galiukams, nesusipratimas kazkoks, juo patepus plauku galiukai tokie sausi pasidarydavo  doh.gif

Apie abu gaminius esu tos pačios nuomonės rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Toma. R. @ 2010 05 06, 19:28)

Taip pat subaigiau Miglute, butinai kartosiu butent si kai tik subaigsiu toki pati tik su zaliaja arbata  biggrin.gif
user posted image

O kas cia tokio ? niekad nemacius blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aristeja: 07 gegužės 2010 - 10:58
user posted image
Atsakyti
Dar kelios šiandien sėkmingai baigtos naudoti priemonės... (už mėnesio išsikraustau iš LT, tad stengiuos "apsišvarinti" biggrin.gif )

user posted image
ir
user posted image
ir
user posted image

Šampūnas išties labai tiko ir patiko, bus perkamas dar ir dar bigsmile.gif
Balzamas plaukams taip pat labai patiko, iš esmės patinka visų rūšių iš šios serijos thumbup.gif
Artdeco kompaktinė bronzinė pudra buvo išmesta jos nebaigus naudoti - tiesiog pirkta prieš "šimta metų" ir maždaug tiek pat laiko nenaudota biggrin.gif Gan nebloga, bet tiesiog... tokio dalyko man nebereikia, naudoju Guerlain meteoritus ir jų nežadu į nieką iškeisti rolleyes.gif

Atsakyti
Liko vienam kartui:
user posted image
antra butelaiti su pertrauka naudoju. profilaktikai.
kada po pertraukos gal vel reiks uzsipirkt.

kažkada seniai buvau turėjus, dievinu jo kvapą. po ilgo laiko bekvapių dalyko naudojimo, vėl buvau susigundžius šiuo. liko porai kartų.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sultry: 08 gegužės 2010 - 16:14
sesei labiau patiko Duo, man atidavė. buvo pradėtas, mažai belikę, tai šian su malonumu baigiau. Turiu dar vieną pilną thumbup.gif
user posted image
Atsakyti