Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo

Pradėjau nešiotis namie visur ir šiaip ne taip pabaigiau (ant galo kažkoks keistas pasidarė)...Patiko, bet lūpų balzamo kartojimas retas įvykis pas mane biggrin.gif

user posted image

Boots lapeliai. Viskas su jais gerai, tik nervino, kad reikia nuplėšti. Man tai pasirodė gana sudėtingas procesas biggrin.gif

user posted image

Dar pabaigiau suplaktinę iš VU vaistinės (nuo spuogų). Smirdėjo be proto, kartumas nenuplaunamas, bet spuogus veikė.
Atsakyti
QUOTE(smaggiuke @ 2010 05 08, 23:09)
Dar pabaigiau suplaktinę iš VU vaistinės (nuo spuogų). Smirdėjo be proto, kartumas nenuplaunamas, bet spuogus veikė.

Iš kur lapeliai blizgesiui?
------------
Losjonas gal su levomicetinu? Nes mano tokie ir žiauriai kartūs yra doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 05 09, 08:48)
------------
Losjonas gal su levomicetinu? Nes mano tokie ir žiauriai kartūs yra  doh.gif

Lapelius siunčiausi iš Drugstore

Aha, būtent toks buvo biggrin.gif Bandžiau prisiminti, su kuo ten jis, bet prisiminiau tik, kad iš L raidės biggrin.gif
Atsakyti
Baigiasi Faith in Nature plauku kondicionierius su ginko biliba, patinka, gal kada vel kartosiu, jo vietoj Giovanni balanced 50/50 kondicionierius
Weleda veido kremas su rozemis, moisture cream, patiko, bet zvalgysiuos kito, kol rasiu, turiu keleta ivairiu meginuku... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aristeja @ 2010 05 07, 11:58)
O kas cia tokio  ? niekad nemacius  blush2.gif

Cia veido kremas sausai ir normaliai odai. kazkaip ir as apie toki nebuvau girdejus, pigus pabandysiu, kas cia tie keli litai biggrin.gif nors maniskei odai retas kremas tinka, nes amzinai griauzia, tempia, nuo kitu serpetoja, bet sitas pavasariui kaip tik man pasirdoe, toks lengvas, skaniai kvepia smile.gif

I tema, pabaigiau Avon Orient - labai labai patiko kvapas, kadangi buvo didele bonke tokio paties kolkas nenoriu, bet butinai kartosiu, dabar Lumene
user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Toma. R.: 09 gegužės 2010 - 16:18
Siandien pabaigiau: skincode -prausikli. Labai patiko, pabaigsiu vichy ir kartosiu, nors zadu dar pabandyti eucerin.

Taipat pabaigiau, Vichy norma derm - dienini krema. LAAABAI patiko thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Pasiziuresiu Eucerino problematinei odai, bet jei nepatiks, kartosiu Vichy.

deja foto negaliu ideti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sapniukeee: 09 gegužės 2010 - 17:13
QUOTE(aistuliaa @ 2010 05 09, 09:48)
------------
Losjonas gal su levomicetinu? Nes mano tokie ir žiauriai kartūs yra  doh.gif

Kaip pajauciat kartuma?Ar prie lupu berimas yra ir tenka tepti,taip ir pasijaucia ,,skonis"?
Papildyta:
user posted image

Patiko,bet ,manau,kolkas kanors kito ismeginsiu,nes didelis pasirinkimas smile.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

patiko, bet daugiau nepirksiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Camea: 09 gegužės 2010 - 17:38
QUOTE(Camea @ 2010 05 09, 18:33)
patiko, bet daugiau nepirksiu  ax.gif

Kodėl nepirksi, jei patiko? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 05 09, 18:25)
Kaip pajauciat kartuma?Ar prie lupu berimas yra ir tenka tepti,taip ir pasijaucia ,,skonis"?

Na jaučiasi, kažkad prisilietė prie lūpų netyčia..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 09 gegužės 2010 - 19:41
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 05 09, 17:47)
Kodėl nepirksi, jei patiko?  ax.gif

nes to rozinio kremo sunaudojau net 2 buteliukus, noriu isbandyti ir kitas priemones mirksiukas.gif
be to, truputi nusivyliau, kad Biok produkcija suprastejo ax.gif sunaudosiu priemones kurias turiu ir kuri laika nepirksiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 05 09, 17:25)

Aš tai jaučiau nuo rankų...kad ir kiek ploviau po to, vis tiek kartumas jautėsi. O ir draugas klausė, kodėl esu tokia karti, kai į žandą pabučiavo biggrin.gif
Atsakyti