Įkraunama...
Įkraunama...

Mano vaikas hiperaktyvus 7

O mano dgn. IŠPROTĖJIMAS verysad.gif bash.gif Aš jau nebegaliu taip daugiau, važiuoju į psichūškę... Vėl jis prisidirbo... Išmesiu tikriausiai jau iš namų... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Laima.g @ 2010 06 10, 13:42)
O mano dgn. IŠPROTĖJIMAS verysad.gif  bash.gif Aš jau nebegaliu taip daugiau, važiuoju į psichūškę... Vėl jis prisidirbo... Išmesiu tikriausiai jau iš namų... doh.gif

console.gif galiu tik apkabint..................
............ ir pati ko gero Xanax'o pagerčiau. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2010 06 07, 19:24)
dariene, hiperiukai nevaldo savo judejimo..taip jis vargina ir juos, ir aplinkinius, bet tai nevaldoma, nebent dideles pastangos dedamos, ar vaistais
ale pavelavo mano atsakymas doh.gif

Yra ir kitų priemonių hiperiukams, ne vien tik vaistai. Jau anksčiau minėjau apie neuropsichologinę sensomotorinę korekciją, kuri padeda hiperaktyvumui, autizmui ir panašioms problemoms.
Atsakyti
autizmas ir hiperaktyvumas turputi skiriasi...kiek girdejau atsiliepimu is moniu, kurie dalyvavo seminare Kaune, tai ten vos ne jega vaika galimq priversti daryti pratimus ir pan. (cia man susidare toks ispudis, as pati nebuvau seminare) tiesiog ne visiems vaikams tai tinkama, hiperaktyvumas irgi buna skirtingas, su skirtingai "priklausiniais"

Ginte ZZ labai rekomenduoju dailes terapija, muzikos terapija. Cia prie Petro Povilo baznycios vyksta, maniskis dar ir stovykloje menu terapijos dalyvaus savaite kas diena nuo 9-17, jam bus padejejas, nes jis kartais megsta pabegti doh.gif nes puikiai zino kelia, kur eiti doh.gif
ziurek www.artmusicthheraphy.lt buvusi Brazauskaites studija. Maniskiui labai apdeda su emociju ipiesimu, isreiskimu ir piesimo tobulejimu, nes mokykloje jis tu pamoku negauna verysad.gif neisedi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2010 06 10, 18:59)
autizmas ir hiperaktyvumas turputi skiriasi...kiek girdejau atsiliepimu is moniu, kurie dalyvavo seminare Kaune, tai ten vos ne jega vaika galimq priversti daryti pratimus ir pan.  (cia man susidare toks ispudis, as pati nebuvau seminare) tiesiog ne visiems vaikams tai tinkama, hiperaktyvumas irgi buna skirtingas, su skirtingai "priklausiniais"

Ginte ZZ labai rekomenduoju dailes terapija, muzikos terapija. Cia prie Petro Povilo baznycios vyksta, maniskis dar ir stovykloje menu terapijos dalyvaus savaite kas diena nuo 9-17, jam bus padejejas, nes jis kartais megsta pabegti doh.gif nes puikiai zino kelia, kur eiti doh.gif
ziurek www.artmusicthheraphy.lt buvusi Brazauskaites studija. Maniskiui labai apdeda su emociju ipiesimu, isreiskimu ir piesimo tobulejimu, nes mokykloje jis tu pamoku negauna verysad.gif neisedi verysad.gif

Aciu labai uz informacija, butinai pasidomesiu. Mums ir vazineti patogu butu, nes centre gyvenam, tai netoli. Patikslinu del visa ko ir interneto nuoroda, jeigu kam kitiems butu idomu, nes pagal nurodyta nesuveikia, bet ismetusi pora raidziu suradau smile.gif

http://www.artmusictherapy.lt

O maniskio jega tai nieko nepriversi, dar manes tai visaip paklauso (t.y. ir svelniu ikalbinejimu ir grieztu paliepimu), darzelyje irgi panasiai, o vat i maziau pazistamu zmoniu grieztuma jis kaip i kokia prievarta reaguoja ir tada jau tokia gynyba jam isijungia, kad ojojoi...

Atsakyti
QUOTE(cius @ 2010 06 09, 22:50)
.ju klasei pagrinde visi sveiki vaikai tik truputeli su kalba problema o ju logopede nes klase turi savo logopede kuri dirba dar su kiekvienu atskirai po trys kartus i savaite,tai ji sako kad ir ira pagrindas klausa sigebejimas išgirsti,tartis svarbi ir daug dar visokiu

tik nesupykit... bet nieko nesupratau ka cia paraset? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2010 06 10, 17:59)
autizmas ir hiperaktyvumas turputi skiriasi...kiek girdejau atsiliepimu is moniu, kurie dalyvavo seminare Kaune, tai ten vos ne jega vaika galimq priversti daryti pratimus ir pan.  (cia man susidare toks ispudis, as pati nebuvau seminare) tiesiog ne visiems vaikams tai tinkama, hiperaktyvumas irgi buna skirtingas, su skirtingai "priklausiniais"

tai ne privertimas jega, o holdingo metodas, kuris buvo sukurtas vaikmas, sergantiems autizmu. Siuo metu jis naudojamas tada, kai vaikas atsisako vykdyti mamos, tecio, pedagogo ar pan. nurodymus. Tai nera prievarta, tiesiog vaikui apribojamas judejimas tol, kol jis nesutinka atlikti uzduoties.
Atsakyti
Ginte77, manau, akd jis gal stebedamas pats nores daryti, nes ten dideli lapai, daug dazu, geros kokybes priemones, ir is molio lipdo ir pan. Galiausiai man didziausias privalumas, aakd ten mano vaika priima toki, koks jis yra, o ne pasako, zinot jis nenormaus pasiimkit, nes trukdo kitiems. Pora sykiu buvo sudetingumu, bet rado budus, kaip sukurti, sudelioti kitaip grupe, kad vaikas ir socializuotusi ir piestu 4u.gif

dariene, butent autizmui gal ir tinka holdingas, bet ne hiperiukams, nes jiems net draudziama skirti bausmes, kurios ribotu ju judejima - stovejimas kame ir pan. siaip net nepatarciau to daryti, nes jegos jie turi, o atgalinis atsakas tokiam sulaikymui doh.gif nezinau kuo baigtusi verysad.gif
Kaip suprantu as ta metoda naudojau ir kartais naudoju sunui, bet butent nuraminti emocini protruki, kad tiesiog susikauptu, atsijungtu nuo emociju uzsidegimo, bet maniskis ne hiperiukas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alchemie: 10 birželio 2010 - 20:32
mes lankom logopedine klase kur mokosi 12vaikų,ten vaikai turi tik kalbos sutrikimu ir tai nerimtų o mus prieme su visai kita diagnoze mums čia neblogai kolkas sekasi tik jo emocijos kaikada trugdo, bet mokytoje sako surado priejima,beto dvi moktytojos klasei.
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2010 06 10, 14:05)
console.gif  galiu tik apkabint..................
............ ir pati ko gero Xanax'o pagerčiau.  unsure.gif

Ačiū...
Nežinau kur dar kreiptis, bet kai visur eini ir sakai savo problemas tai visi žiūri kaip į nenormalią... ir niekas net nesiruošia įsigilint ir suteikti pagalbą tokiems vaikams, o kai jau bus per vėlu ir kai atsidurs už grotų, tada tik tėvai lieka kalti dėl visko... Tai nežinau kaip čia išeina, bet aš nepajėgi susitvarkyti su tokiu vaiku, o valstybė kaip suprantu irgi...
Jokia ten terapija jam nepadeda, jis visiškai negatyvus pasidaręs, jam tik įdomu tai, kas virš įstatymo ir ribų... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(dariene @ 2010 06 10, 21:26)
tai ne privertimas jega, o holdingo metodas, kuris buvo sukurtas vaikmas, sergantiems autizmu. Siuo metu jis naudojamas tada, kai vaikas atsisako vykdyti mamos, tecio, pedagogo ar pan. nurodymus. Tai nera prievarta, tiesiog vaikui apribojamas judejimas tol, kol jis nesutinka atlikti uzduoties.

ne jūs visiškai neteisi schmoll.gif kaip jūs hiperiukui galite uždrausti judėti g.gif mano vaikui apribokite judėjima jis tada nieko nedarys, kaip sako geriau mirs, bet nedarys schmoll.gif jau n kartų bandyta ir po 8 valandas tai yra beviltiška. nežinau su kokiais vaikais jūs bendravote bet su bausmėm vargu ar padarysite ką. geriau jei matau kad mano vaikas siautėja, paimu už rankos ir kartu einame nesvarbu kur, kad ir indų plauti, svarbu atitrūkti ir tuo pačiu gauna pajudėti.
čia pasakiau savo nuomone, kol dar galiu valdyti vaika tol džiaugiuosi.

QUOTE(Laima.g @ 2010 06 11, 08:18)
Ačiū...
Nežinau kur dar kreiptis, bet kai visur eini ir sakai savo problemas tai visi žiūri kaip į nenormalią... ir niekas net nesiruošia įsigilint ir suteikti pagalbą tokiems vaikams, o kai jau bus per vėlu ir kai atsidurs už grotų, tada tik tėvai lieka kalti dėl visko... Tai nežinau kaip čia išeina, bet aš nepajėgi susitvarkyti su tokiu vaiku, o valstybė kaip suprantu irgi...
Jokia ten terapija jam nepadeda, jis visiškai negatyvus pasidaręs, jam tik įdomu tai, kas virš įstatymo ir ribų... verysad.gif

mūsų baisios valstybės privalumas visi kalti tik ne jie. o ką jums daryti, doh.gif o ką daryti, net neturiu patarimų, tik palaikyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2010 06 10, 21:28)
Ginte77, manau, akd jis gal stebedamas pats nores daryti, nes ten dideli lapai, daug dazu, geros kokybes priemones, ir is molio lipdo ir pan. Galiausiai man didziausias privalumas, aakd ten mano vaika priima toki, koks jis yra, o ne pasako, zinot jis nenormaus pasiimkit, nes trukdo kitiems. Pora sykiu buvo sudetingumu, bet rado budus, kaip sukurti, sudelioti kitaip grupe, kad vaikas ir socializuotusi ir piestu 4u.gif

Ir iš aprašymo internete tikrai patraukliai viskas atrodo, parašiau jiems e-mailą, lauksiu ką atsakys. Mačiau jie ir individualius užsėimėmis siūlo, galėtume pradėti nuo tokių, nes kol kas visi bandymai lankyti kokius nors grupinius nieko gero nedavė. Po kiek laiko galėtume pereiti į grupinius. Na bet pažiūrėsiu ir ką jie patars.
Mane labiau sudomino dallės terapija, nes su piešimu pas mus labai ne kas, darželyje auklėtoja tik per vargus prisiprašo jį atlikti kokią užduotėlę, o aš namie tik labai retai pasiryžtu kokiam nors "mokymui piešti", o pats jis irgi nenori. Todėl mokyklos labiausia bijau dėl rašymo, visa kita dar mažiau gąsdina...

Atsakyti