Įkraunama...
Įkraunama...

Mano vaikas hiperaktyvus 7

Sveikos 4u.gif
Seniai buvau užsukus blush2.gif
Vis kariauju su vaiku, ir dažnai pačiai jau nervai nelaiko doh.gif
Gulėjom ligoninėj,tai ramybės buvo tik keletai dienų,kai rimtai sirgo.O,kai atsigavo,tai strimgalviais lakstė vos ne po visą skyrių doh.gif
Dabar toliau dar reabilitaciją tesiam sanatorijoje,savaitgaliais grįžtam į namus. Nors teritorija joje neperdidelė,bet tankiai būnam lauke. Mėgstamiausias sūnaus užsiėmimas žaisti kamuoliu tinklinį arba mėtyt į krepšį. ax.gif
Atsakyti
Maniskis antra diena eina i menu terapijos stovykla. Turi padejeja jam atsikirai..atrodo, akd jam patinka..na is vieno berniuko girdejau atsiliepima, tipo "kodel tu visa laika blogas" doh.gif as pasakiau, akd vaikai nera blogi, tik ju poelgiai kartais buna ne kokie, ale to berniuko vyresne sese broli sudrausmino, kad tas pats rpovokuoja..taigi atrodo, akd situacija valdoma. Siaip paziurejus i jo piesinius vakar dienos ir siandienos..turiu apsakyti, akd vaikui tikrai gerai, jis atsipalaidave, darba iki galo padaro ir..nu negaliu buti objektyvi, bet jo piesiniai tikrai graziausi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2010 06 29, 18:45)
Maniskis antra diena eina i menu terapijos stovykla. Turi padejeja jam atsikirai..atrodo, akd jam patinka..na is vieno berniuko girdejau atsiliepima, tipo "kodel tu visa laika blogas" doh.gif as pasakiau, akd vaikai nera blogi, tik ju poelgiai kartais buna ne kokie, ale to berniuko vyresne sese broli sudrausmino, kad tas pats rpovokuoja..taigi atrodo, akd situacija valdoma. Siaip paziurejus i jo piesinius vakar dienos ir siandienos..turiu apsakyti, akd vaikui tikrai gerai, jis atsipalaidave, darba iki galo padaro ir..nu negaliu buti objektyvi, bet jo piesiniai tikrai graziausi blush2.gif

O aš jau buvau pas Audrą pasikalbėti, sutarėm kad nuo rugsėjo kartą per savaitę palankysim individualius užsiėmimus. Nors jiems nelabai tinka, kad mes tik vakare galim. Bet gal suras kažkokį laiką, nes darbo metu man labai jau ne kas būtų jį vežioti.
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2010 06 29, 18:45)

faina, jad viskas neblogai, o kad piešia gražiai tikrai tikiu thumbup.gif

drauguže reiktų susitikti jei galėsi, nes liepos 12 diena aš jau išvykstu iš vilniaus, baisiai pasiilgau tavęs blush2.gif
Atsakyti
Aš turėjau nuostabų ilgą savaitgalį, kuris tęsėsi nuo ketvirtadienio iki vakar... ax.gif Mano vaiką išsivežė kaimynų močiutė į kaimą ( kartu ir jos anūkas buvo). Jūs neįsivaizduojat, tai dvi dienas nesupratau kas su manim darosi, namuose ramybė, tyla, mažylis neverkia, nesiskundžia, namuose nereikia visko rakinti, atsipalaidavimas nerealus thumbup.gif Net neįsivaizdavau, kad gali dievas atsiųsti tokių žmonių ir tokiu metu kai tikrai labai sunku buvo... Aš tai močiutei be galo dėkinga, kad leido nors trumpam pailsėti. Va dabar galiu vėl iš naujo kibti į darbus, spręsti problemas ( tikiuosi kad jų bus mažiau...) ir laukti kada pakvies į VRC.
Atsakyti
QUOTE(Laima.g @ 2010 06 30, 13:55)
Aš turėjau nuostabų ilgą savaitgalį, kuris tęsėsi nuo ketvirtadienio iki vakar... ax.gif  Mano vaiką išsivežė kaimynų močiutė į kaimą ( kartu ir jos anūkas buvo). Jūs neįsivaizduojat, tai dvi dienas nesupratau kas su manim darosi, namuose ramybė, tyla, mažylis neverkia, nesiskundžia, namuose nereikia visko rakinti, atsipalaidavimas nerealus thumbup.gif  Net neįsivaizdavau, kad gali dievas atsiųsti tokių žmonių ir tokiu metu kai tikrai labai sunku buvo... Aš tai močiutei be galo dėkinga, kad leido nors trumpam pailsėti.  Va dabar galiu vėl iš naujo kibti į darbus, spręsti problemas ( tikiuosi kad jų bus mažiau...) ir laukti kada pakvies į VRC.

svarbiausia, kad pailsėjai mirksiukas.gif laikykis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GinteZZ @ 2010 06 29, 19:46)
O aš jau buvau pas Audrą pasikalbėti, sutarėm kad nuo rugsėjo kartą per savaitę palankysim individualius užsiėmimus. Nors jiems nelabai tinka, kad mes tik vakare galim. Bet gal suras kažkokį laiką, nes darbo metu man labai jau ne kas būtų jį vežioti.

4u.gif thumbup.gif manau, akd patiks ir tiks. Jo pas juos labiausiai einamas laikas yra vakarinis, as kai galiu tai vezioju ji dienomis

QUOTE(Roga @ 2010 06 29, 22:19)
faina, jad viskas neblogai, o kad piešia gražiai tikrai tikiu thumbup.gif
drauguže reiktų susitikti jei galėsi, nes liepos 12 diena aš jau išvykstu iš vilniaus, baisiai pasiilgau tavęs blush2.gif

Aha, reikia mna gal si savaitgali kazkaip susitarti su tavim ir susimatyti. Ar tu atostogose? ar dirbi?
QUOTE(Laima.g @ 2010 06 30, 13:55)
Aš turėjau nuostabų ilgą savaitgalį, kuris tęsėsi nuo ketvirtadienio iki vakar... ax.gif  Mano vaiką išsivežė kaimynų močiutė į kaimą ( kartu ir jos anūkas buvo). Jūs neįsivaizduojat, tai dvi dienas nesupratau kas su manim darosi, namuose ramybė, tyla, mažylis neverkia, nesiskundžia, namuose nereikia visko rakinti, atsipalaidavimas nerealus thumbup.gif  Net neįsivaizdavau, kad gali dievas atsiųsti tokių žmonių ir tokiu metu kai tikrai labai sunku buvo... Aš tai močiutei be galo dėkinga, kad leido nors trumpam pailsėti.  Va dabar galiu vėl iš naujo kibti į darbus, spręsti problemas ( tikiuosi kad jų bus mažiau...) ir laukti kada pakvies į VRC.

bigsmile.gif zinai..tokiais momentais as sakau, akd tai aikus irodymas, akd Dievas yra ir myli mus ir padeda sunkiausia minute. Kaip ta mociute susitvarke su juo? Kaip ten viskas buvo?
Dziugu, kad pailsejai 4u.gif

Maniskis po stovyklos 3 dienu jau pavargo verysad.gif siandien jau ejo tik i viena uzsiemima ir ryt tik i viena vesiu, noriu, akd zinotu, jog reikia baigti reikala, kad asaroms nepasiduodu, bet zinau, akd viduje jam tikrai jau riba del bendravimo ir taisykliu laikymosi..vakar jau nuosirdziai vaikas verke verysad.gif
Atsakyti
Susitvarkė kažkaip, sakė visko buvo, bet kai jie buvo dviese tokie paaugliai, tai gal per daug dėmesio nekreipė...
Šiandiens skambino iš VRC thumbup.gif thumbup.gif Nuo rugpjūčio mėn. kvietė atvykti. Dar kartą įsitikinau, kad kažkas yra ir mums padeda, kai mato kad jau nebepajėgi...
Tikrai iš širdies linkiu visoms nors truputį pailsėti ir atgauti jėgas... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2010 07 01, 21:59)
Maniskis po stovyklos 3 dienu jau pavargo verysad.gif siandien jau ejo tik i viena uzsiemima ir ryt tik i viena vesiu, noriu, akd zinotu, jog reikia baigti reikala, kad asaroms nepasiduodu, bet zinau, akd viduje jam tikrai jau riba del bendravimo ir taisykliu laikymosi..vakar jau nuosirdziai vaikas verke verysad.gif

Alchemie, o kiek tavo berniukui metų, kažkaip pamiršau, jis berods pradinukas?
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2010 07 01, 21:59)

Aha, reikia mna gal si savaitgali kazkaip susitarti su tavim ir susimatyti. Ar tu atostogose? ar dirbi?

tu tik pasakyk, kada, aš ir savaitgaliu galiu, nes jau dirbu, velnias per metus laiko nei karto nesusitikome, net gėda blush2.gif

laikykitės su stovykla. mano vaikui ir prieš gala stovykla jau buvo šakės verkada vakarais doh.gif atlaikėme.

nuo liepos vidurio eis į pušelės sanatorijos stovykla, nors kiek kviepavimas gal pagarės g.gif
Atsakyti
Ginte 77 maniskis jaudidelis, 10 metu
Atsakyti
Ateinu patarimo:

Merginos gal susidūrėt , ar šiaip patarsit :
mano vaikas šiaip ne skundikas, dažnokai jį pastumia, paskriaudžia, nesisako niekad. Kartą grįžo ir slepia ausį, plėšte nuplėšiau ranką , kad pažiūrėti ir matau ausis didelė, raudona, na nusukta žiauriai stipriai...
Parodė kuris berniukas, vyras išėjo į lauką, pakalbėjo, kad nelystų, pagrasino, nu lyg viskas.
Šiandien girdžiu mano vaikas šaukia ''nereikia, nereikia...''
Išlendu pro langą- jau nieko nebematau, pareina murzinu veidu, metė graužtą, didelį, dar vaikščiodami anksčiau matėm voliojosi nuograuža blink.gif , nu veidas visas murzinas.

Kaip ir nieko tokio baisaus, bet nusukęs ausį , sugalvos kažką dar......, metęs graužtą kitą kart mes akmenį....na nebežinau.

Nueinu pas mamą, neatidaro durų per domofoną, bet nepasiduodu galvoju juk jei vaikai lauke (gal pirmokai kokie) tai ir mama turi būti, na skambinu kaimynams, įleido...
Mama atidarė duris ir sako, labai abejingu tonu, apatišku veidu...''skūstis atėjot, na skūskitės...'' nuėjo į virtuvę ir pjausto salotas blink.gif , sako ''aš laukiuosi ir pavargau''. Sakau ''na , tai kad jūs pavargusi, neduoda jūsų vaikui teisės skriausti mano sūnaus''. Ji dar paklausė ko aš noriu, na aišku aš paklausiau , kad jei nesulaukiu jos reakcijos gal man pačiai susitvarkyti su jos vaiku....sakė ..''nebandykit paliest mano vaiko'', na pasakiau kad kreipsiuos į policiją.
Vat.
Susinervinau nerealiai.
Jaučiu raštą parašysiu, išsiūsiu registruotu na ir lauksiu atsakymo. Tik va ar pasieksiu ką nors?
Iš tiesų tai bjauru, kad mamos leidžia skriausti kitus, nesudrausmina savo vaikų, bet aš irgi negaliu leisti, kad skriaustų mano.... unsure.gif
Atsakyti