Ateinu patarimo:
Merginos gal susidūrėt , ar šiaip patarsit :
mano vaikas šiaip ne skundikas, dažnokai jį pastumia, paskriaudžia, nesisako niekad. Kartą grįžo ir slepia ausį, plėšte nuplėšiau ranką , kad pažiūrėti ir matau ausis didelė, raudona, na nusukta žiauriai stipriai...
Parodė kuris berniukas, vyras išėjo į lauką, pakalbėjo, kad nelystų, pagrasino, nu lyg viskas.
Šiandien girdžiu mano vaikas šaukia ''nereikia, nereikia...''
Išlendu pro langą- jau nieko nebematau, pareina murzinu veidu, metė graužtą, didelį, dar vaikščiodami anksčiau matėm voliojosi nuograuža

, nu veidas visas murzinas.
Kaip ir nieko tokio baisaus, bet nusukęs ausį , sugalvos kažką dar......, metęs graužtą kitą kart mes akmenį....na nebežinau.
Nueinu pas mamą, neatidaro durų per domofoną, bet nepasiduodu galvoju juk jei vaikai lauke (gal pirmokai kokie) tai ir mama turi būti, na skambinu kaimynams, įleido...
Mama atidarė duris ir sako, labai abejingu tonu, apatišku veidu...''skūstis atėjot, na skūskitės...'' nuėjo į virtuvę ir pjausto salotas

, sako ''aš laukiuosi ir pavargau''. Sakau ''na , tai kad jūs pavargusi, neduoda jūsų vaikui teisės skriausti mano sūnaus''. Ji dar paklausė ko aš noriu, na aišku aš paklausiau , kad jei nesulaukiu jos reakcijos gal man pačiai susitvarkyti su jos vaiku....sakė ..''nebandykit paliest mano vaiko'', na pasakiau kad kreipsiuos į policiją.
Vat.
Susinervinau nerealiai.
Jaučiu raštą parašysiu, išsiūsiu registruotu na ir lauksiu atsakymo. Tik va ar pasieksiu ką nors?
Iš tiesų tai bjauru, kad mamos leidžia skriausti kitus, nesudrausmina savo vaikų, bet aš irgi negaliu leisti, kad skriaustų mano....
По-моему, я беременна: меня тошнит от работы и тянет к соленому морю...