Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip tramdot "ožiukus"?

mes tai tvu tvu tvu nebeturim beveik oziuku tiksliau greit apsiraminam...naudoju kelis cia pasiulytus variantus...visu pirma labai padejo tas kartu atsigulimas ir vartymasis ant zemes kai krenta ant zemes mazas as ir staigiai guluos ir darau ta pati ka jis tai staigiai pasoka ir nusijuokes pabega biggrin.gif antra stengiuos viska aiskint graziuoju, kartais net kartu einam i tualeta, nes buna, kad uzdarius duris jam pries nosi irgi oziai pradeda lyst; trecia zinant, kad vaikai yra lyg bezdzioniukai, kad daug ka kartoja paskui mane tai jei oziai ka nors pradedu veikt idomaus ir jis susidomi. Parduotuvej tai dar neteko nuo grindu vaiko traukt, bet jei taip butu manau tiktu jusu patarimai ypac ta reklama lotuliukas.gif lotuliukas.gif aisku visko buna tenka ir parekaut ir uzdaryt viena kambary ir i uzpakali duot, bet jau dabar tai l. retai clap.gif sekmiaus jumi mamos su burbuliais
Atsakyti
o as nebezinau jau ka daryti visiskai pradejo vaikis neklausyti doh.gif doh.gif jei ko uzsigeidzia tai truks plys doh.gif ismoko zviegti sakes doh.gif doh.gif ir vis galvyte savo musa nu nezinau nereguoja i nieka,bart beviltiska nes jis ir pradeda saukr ant musu,o dabar dar naujas navarotas issikabina i koja ir tu ji turi vilktoi nezinau kas bus toliau verysad.gif verysad.gif jau nebezinom su vyru ka ir bedaryt unsure.gif
Atsakyti
labutes,

Pasiskaiciau as jusu,nors luzk is tos reklamos lotuliukas.gif O jei dar pamacius savo akim lotuliukas.gif
As tai pastebejau, toki dalyka, kad rekia bandyti tartis su vaiku, bandyti paaiskinti, nes zinant vaiko vystimasi, jie supranta daugau nei mes galvojam...Nors logiskai mastyti dar nesugeba, o ir pamirsta...tad tenka ta daryti 1000kartu...
Pamel-mano nuomone,kad tau kazkaip reiktu daugiau laiko skirti su juo zaisti, nes manau kad tavo vaikas, kazkokia baime jaucia..jei i koja kabinasi...
Bandyk nusileisti iki jo lygio ir ziuredama i akis bandyk paaiskinti reikala rolleyes.gif kad negali vaikscioti su juo kabanciu ant kojos...
Vaikai rekimo negirdi...o tik ismoksta rekti atgal nes mes taip darom

Maniskis dauzo galva, nes sitaip islieja savo pykti visu pirma ir antra jauciasi nemylimas,kai ji sudrausminu uz koki bloga elgesi...Geriausia kalbetis, kazkas minejo pasnibzdom, mums veikia ir nukritimai ant zemes veikia...
Bet visi mes skirtingi ir reikia tiesiog ieskoti varijantu...ir sprendimu o nebandyti nuo ju begti...kuo greiciau rasim, isspresim tuo geriau visiems bus.. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziu-ziu: 04 sausio 2006 - 15:41
QUOTE(ziu-ziu @ 2006 01 04, 15:40)
[Pamel-mano nuomone,kad tau kazkaip reiktu daugiau laiko skirti su juo zaisti, nes manau kad tavo vaikas, kazkokia baime jaucia..jei i koja kabinasi...
Bandyk nusileisti iki jo lygio ir ziuredama i akis bandyk paaiskinti reikala rolleyes.gif kad negali vaikscioti su juo kabanciu ant kojos...
Vaikai rekimo negirdi...o tik ismoksta rekti atgal nes mes taip darom

.. bigsmile.gif
[/color]

na demesio tikrai jam netruksta meiles taip pat schmoll.gif o visa tai yra tik dideli labai labai oziai kurie auga kiekviena diena nes tetis geroji feja pas mus viena minute neleidzia kita jau leidzia doh.gif doh.gif tai va net nezinau kas bus ateity siaubekas,jauciu reik ir teti aukleti kartu su vaikiuku lotuliukas.gif
Atsakyti
Niekada nebuvau pagalvojusi, kad ir aš turėsiu tokią problemą blink.gif - košmaras verysad.gif . Dukra augo super rami nuo pat kūdikystės, gera, visada besišypsanti rolleyes.gif Viskas prasidėjo prieš kelias dienas - dukra taip suisterikavo, kad pradėjo kosėt, vos ne vemt (dabar pastebėjau, kad taip apsimetinėja blink.gif ), spardytis, muštis visiems, bandžiau nekreipt dėmesio, duot per šikną - niekas nepadėjo schmoll.gif . Vakar buvom svečiuose, tai pamačiusi, kad ruošiamės namo važiuot - pradėjo kalbėt, kad nori miego, kai pradėjau sakyt - grįšim namo ir pamiegosi - pradėjo rėkt, spardytis, muštis, plėšt nuo savęs rūbus blink.gif , vyras per šikną užtvojo, nieko nesigavo - klykiančią išnešėm per visą laiptinę, įkišom į mašiną - pradėjo spardyt duris, langus blink.gif . Atsisėdau greta, bandžiau apkabint - gavau į snukį, vožiau atgal, tai pradėjo verkt iš skausmo, bet apsikabinom ir nurimom blush2.gif Tokie isterijos priepoliai kartojasi kiekvieną dieną po kelis kartus - bandžiau nuvest į kitą kambarį, kad išsiverktų, bet ji dar labiau suisterikuoja, galvoju, gal ir man pradėt su ja kartu kosėt g.gif
Atsakyti
QUOTE(PaMeL @ 2006 01 06, 15:53)
nes tetis geroji feja pas mus viena minute neleidzia kita jau leidzia  doh.gif  doh.gif tai va net nezinau kas bus ateity siaubekas,jauciu reik ir teti aukleti kartu su vaikiuku lotuliukas.gif
drinks_cheers.gif , musu problema analogiska doh.gif

lotuliukas.gif mirstu is juoko kaip tu ji pavadinai lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
na demesio tikrai jam netruksta meiles taip pat  schmoll.gif o visa tai yra tik dideli labai labai oziai kurie auga kiekviena diena nes tetis geroji feja pas mus viena minute neleidzia kita jau leidzia  doh.gif  doh.gif tai va net nezinau kas bus ateity siaubekas,jauciu reik ir teti aukleti kartu su vaikiuku lotuliukas.gif

QUOTE(Volunge @ 2006 01 08, 17:12)
drinks_cheers.gif , musu problema analogiska  doh.gif

lotuliukas.gif mirstu is juoko kaip tu ji pavadinai  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Na čia ko gero pagrindinė problema, bet kad nevisada abu būnam vienodai nusiteikę ir nevisada tėčiui neša kantrybė klausytis vaiko cypimų, tai jis ima ją į rankas. O išvadoje gaunasi, kad manęs nebeprisileidžia, o tik tėtis geras, o kai jis sudrausmina, tai ji dar didesnės isterijon puola unsure.gif
Atsakyti
nu vat o as guodziausi visiems kad mano mergaite velniukas pasidare,bet jau dvi sav kaip pasitaiise vaikas ir oziukai pabego... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
ir susikalbet jau galima ir ant zemes isteriju nebematau ir seip gera labai pasidare.... drinks_cheers.gif kazin kiek ilgai...
Atsakyti
na mes irgi pradejom oziuotis.mes saviskes nemusam,nebaram.pasirinkom ignoravima.ji nenori renktis saukia ne ne visiskai ramiai rengiu per prievarta,pamato kad niekam tas ne neidomu ir pamirsta.pradejo keliaos jau dienos pries miega zviegt,paguldai o ji tuoj soka ant koju ir rekia.pirma vakara nesupratom kas vyksta,antra vakara tas pats,tai mes labai ramiai pasakem jai rekianciai labanakt uzgesinom sviesa ir isejom i savo kambari reke ne ilgiau minutes.taip pora dienu ignoravimo ir jau vakar vel ramiai miegot ejom. vakar ji man i veida trenke as jai atgal aisku ne taip kad sutintu bet ir nepaglosciau tai visa vakara vaikas silkinis buvo.as tai kol kas to ir laikysiuos nori graziuoju prasau graziuoju,nori oziu prasau mes irgi mokam.

o del to kad vaikui demesio truksta tai ne velnio abu su vyru namie kasdien su mum niekam niekada nepaliekam ir zaidziam ir dukstam.mano supratimu ateina laikas kada tas mazas pipiras nusprendzia valdzia paimt ir arba paima arba grziai susitvarko.sekmes mamytes,pasisemkit kantrybes ir tikrai iveiksit sita etapa 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
na demesio tikrai jam netruksta meiles taip pat  schmoll.gif o visa tai yra tik dideli labai labai oziai kurie auga kiekviena diena nes tetis geroji feja pas mus viena minute neleidzia kita jau leidzia  doh.gif  doh.gif tai va net nezinau kas bus ateity siaubekas,jauciu reik ir teti aukleti kartu su vaikiuku lotuliukas.gif

as tai ir teti auklejau bet jis nesuprato...tada mazas ji isauklejo kai pradejo imt viska tecio ko ttetis savo ruoztu jam tikrai neduotu, pvz; viena diena ne ten cigaretes padejo tai titas chop uz pakelio ir sulauze nemazai, tada mobilus po rankapasitaike- ir ka ogi netycia ant zemes nukrito ir t.t. tada teciui parupo ir prisimine mano zodzius... biggrin.gif o del demesio tai as taip pat galvojau kad jau ko ko bet demesio maniskiui gana, bet pasirodo atvirksiai...man rodos demesio jiem niekada nebus perdaug...nu cia aisku irgi nelabai gerai kada demesi ant tiek skiri kad poto net i tualeta neleidzia nueit "be jo leidimo"...nu bet... g.gif
Atsakyti
QUOTE(plyta @ 2006 01 09, 12:02)
na mes irgi pradejom oziuotis.mes saviskes nemusam,nebaram.pasirinkom ignoravima.ji nenori renktis saukia ne ne  visiskai ramiai rengiu per prievarta,pamato kad niekam tas ne neidomu ir pamirsta.pradejo keliaos jau dienos pries miega zviegt,paguldai o ji tuoj soka ant koju ir rekia.pirma vakara nesupratom kas vyksta,antra vakara tas pats,tai mes labai ramiai pasakem jai rekianciai labanakt uzgesinom sviesa ir isejom i savo kambari reke ne ilgiau minutes.taip pora dienu ignoravimo ir jau vakar vel ramiai miegot ejom. vakar ji man i veida trenke as jai atgal aisku ne taip kad sutintu bet ir nepaglosciau tai visa vakara vaikas silkinis buvo.as tai kol kas to ir laikysiuos nori graziuoju prasau graziuoju,nori oziu prasau mes irgi mokam.

o del to kad vaikui demesio truksta tai ne velnio abu su vyru namie kasdien su mum niekam niekada nepaliekam ir zaidziam ir dukstam.mano supratimu ateina laikas kada tas mazas pipiras nusprendzia valdzia paimt ir arba paima arba grziai susitvarko.sekmes mamytes,pasisemkit kantrybes ir tikrai iveiksit sita etapa 4u.gif  4u.gif

aha mes kai per veidus pradejom pliausket viens kitam tai ir mustis ismoko...ir cia jau jam ne bajeris atrodo...nu cia jau praeina, bet buvo... rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės!
skaitau, ir tiesą sakant džiaugiuosi, kad ne mes vienį taip vargstam. Dieve, kokia problema! Aš taip pavargau.
Grižtu po darbo namo, vos įeinu pro duris prasideda "eeeeeeeeeeee, iiiiiiiiiiiiiii"
pats nežino , ko nori. aš su juo atsisėdu žaisti, jam viskas neįdomu, kažkas nesigauna piksta.
kažkurią dieną grižtu iš darbi ir kaip visada pasilenkiu pabučiuoti, o jis kaip trenkia man per vaidą (ir gan stipriai), tik pamatė mano žvilgsnį ir čia pat caca mama daro - gaili tipo. ir ką daryti?
kaip galima nekreipti dėmesio, pvz kai tempia už kelnių ir pan.
taip svajoju grįžti namo, ramiai pasedėti ar pagulėti, nors ir žaidžiant su juo...
Kartais irgi labai norisi suduoti per užpakalį, bet aš prieš tokį auklėjimą. į pakeltą toną jau net nereaguoja, priprato matyt.
Tai vakar su vyru nusprendėm, kad imsim ji švelnumu,kaip sakoma, viskas grįžta bumerngu.. mėnesį du bus sunku, o po to gal jis supras, kad negerai elgesi...
dabar vakarais eina pasivaiksčioti ar po parduotuves, ar pas draugus į svečius, tada jis labai geras berniukas...
aš galvoju, gal per daug mes ji mylim ir jis tą jaučia? bet ką reiškia per duag? tai kiek reikia tą švelnumą rodyti?
kur ir ką negeria darome nesuprantam? blink.gif
man jau visi gydytojai sako jums antro vaiko reikia jis turės su kuo žaisti, jūsų dėmėsį dalinti. bet paskaitau jūsų nuomones - ne velnio!
tuo labiau mes dar ne planuojam schmoll.gif
Atsakyti